Membership Het geheim van slanke mensen

Nu één maand extra voordelig uitproberen

Toegang tot de nieuwe Academy met 6 stappen

Met 6 super waardevolle trainingen met video-lessen en opdrachten. Samen zorgen ze voor een blijvende verandering in je eetrelatie, gedrag én gewicht. Gebaseerd op bewezen psychologische theorieën, op het gebied van gedragsverandering. Online te volgen en via de app.

Chat coaching en gelijkgestemden

Je wordt lid van onze actieve community met 24/7 contact en inspiratie. Samen afvallen werkt beter! Dagelijks zijn er coaches actief in de chat. 24x7 zijn er mede-deelnemers met wie je kunt sparren.

Events, masterclasses en exclusieve database

Maandelijks houdt Mieke een super inspirerende masterclass. Wekelijks kun je meedoen aan een live motivatiesessie. En als jij dat nodig hebt vind je altijd wel een artikel of video waarmee je verder komt. Je krijgt daarnaast 100+ recepten om meer te genieten van minder eten.

Je fitste en slankste jaar ooit!

Hoe erg vind jij het, dat je nu weer moet beginnen met afvallen?

Dat het je (nog) niet lukt om altijd regie te houden, om slank te blijven om te stoppen met overeten?

Dat je steeds weer naar die kast loopt voor nog een stukje chocola, terwijl je heus wel weet dat je dat beter niet kunt doen...

Dat je op het strand je buik bedekt omdat je niet blij bent met je lichaam.


Arme ik

Ik had vroeger behoorlijk met mezelf te doen: Slanke mensen hadden geluk, zij konden eten wat ze wilden, zonder aan te komen. En ik? Ik kwam van de wind al aan.

Ik moest mijn hele leven streng zijn en opletten, en ondanks al mijn moeite was ik nog steeds zwaarder dan zij. Oneerlijk vond ik het; 'arme ik'

Een rotdag of feestje? Kom maar door met dat lekkers

Pas toen ik 33 was, na jaren jojo-en en switchen van dieet naar dieet, zag ik wat ik zelf daarin deed. Ik kreeg inzicht in mijn patronen en keuzes, in mijn eigen rol.
Dat veranderde alles. 

Het begon met het observeren van mijn slanke vrienden. Ik kwam erachter dat zij best vaak 'nee' zeiden tegen eten. Ik zag ze weliswaar wel bitterballen eten op een feestje, maar daarna namen ze niets meer.

Terwijl ik altijd dacht: op een feestje moet je het ervan nemen. En dus ging ik, naast de wijn, los op de snacks. Omdat het mocht. 

Maar ik at ook te veel als ik een rotdag had. Als ik moe was of ergens tegenop zag, was de chocola niet aan te slepen. Dan had ik het verdiend, kan mij het schelen, dacht ik dan. Mijn dag is toch al verpest....

Kortom: ik liet de situatie bepalen wat ik in mijn mond stopte: een feestje, een rotdag, een borrel, moeheid.  

Ik pakte geen regie, zocht geen echte oplossing, nam geen verantwoordelijkheid. Ik voelde niet eens invloed.
Ik was gewoon een lekkerbek zonder discipline. Dus.


Ik ben de baas over mijn eetgedrag

Ik ging me uit interesse verdiepen in gedrag. Hoe komt (eet)gedrag tot stand, waarom maak je bepaalde keuzes? Waarom kiezen slimme mensen, als het gaat om eten en drinken, vaak domme dingen? Waarom kiezen ze voor ineffectief gedrag? 

Ik kwam erachter dat een situatie niet bepaalt wat je eet, maar dat je eigen gedachten in een situatie meestal bepalend zijn. Als jij denkt: 'ik mag losgaan op dit feestje, ik verdien die chocola nu', dan overeet je.

Wil je je eetgedrag veranderen, dan is het dus zaak om je gedachten te veranderen of op z'n minst te herkennen. En vervolgens zelf je gedrag te kiezen.
Jij bent de baas over je eetgedrag!

Het was voor mij een doorbraak. Ik pakte regie  over mijn eetkeuzes. Ik viel af en ben nu, zo'n 16 jaar later, nog altijd slank. 


In 6 stappen een volwassen en relaxte eetrelatie

Dat ging overigens niet altijd vanzelf. In de afgelopen jaren, liep ik weer tegen nieuwe dingen aan. Ik ontdekte bijvoorbeeld dat ik weinig emoties toeliet, ik at ze nog steeds weg (of dempte ze) met chips.

Ik realiseerde me ook dat ik het soms moeilijk vind om tijd voor mezelf te maken, voor mezelf te kiezen, grenzen te stellen, waardoor ik doordender met mijn kop in het zand. 

Ik ontwikkelde nieuwe, slanke gewoontes waarmee het afvallen en op gewicht blijven  makkelijker gaat.

En misschien wel het mooiste: mijn mindset is totaal veranderd. Ik zie afvallen niet langer als iets negatiefs, als straf of als afzien. Ik vind regie pakken leuk. 

Het opgeven van de regie is simpelweg geen optie voor me, omdat ik het mezelf gun. Ik weet dat ik met regie op mijn eet & beweeggedrag een leuker mens ben, energieker en ja ook slanker. Dát gun ik mezelf.


Dag arme ik

De meeste dingen die de moeite waard zijn in het leven, kosten nu eenmaal af en toe moeite. Kijk maar naar je relatie, de opvoeding, contact met vrienden, je werk, ontspannen. Dát heb ik geaccepteerd.
Een leven zonder regie op mijn eetgedrag, wil ik niet. Daarom doe ik er alles aan om die regie steeds weer terug te pakken als het nodig is. Zonder frustratie of 'arme ik'. Maar omdat ik dat wil.


Het geheim van slanke mensen - De Academy

Toen ik afgelopen september, met mijn collega's, kritisch keek naar onze aanpak, zagen we dat succesvol je eetgedrag veranderen eigenlijk altijd neerkomt op 6 stappen.

Dé 6 stappen die leiden tot een regievol leven met slank eetgedrag voor altijd. De afgelopen maanden hebben we daarom een nieuwe academy ontwikkeld. Met 6 unieke en effectieve trainingen. Ik ben super trots op het resultaat. We gaan dieper in op de psychologie achter (eet)gedrag. 

Geloof me: het is zo waardevol om mee te doen aan deze 6 trainingen. Jij ontwikkelt het lichaam waar je van houdt, een effectieve mindset waar je trots op bent, en eetgedrag waar je enorm van geniet. Oftewel: Je houdt meer van jezelf!


Mijn fitste jaar ooit!

Ik heb besloten om van mijn 50ste jaar, mijn fitste jaar ooit te maken. Daar ga ik nu voor mét de 6 stappen! Ik zou het fantastisch vinden als jij meedoet. Dan praten we snel verder tijdens een van mijn masterclasses of in de community. 

Ik zie je inde community

Mieke


Ps. Het membership is elke maand opzegbaar. Je kunt het dus heel goed een maand uitproberen. Dan heb je toegang tot alle 6 cursussen én de community met events voor slechts 49,- (ipv 79,-).

Herken je dit? 

Je ervaart afvallen als iets negatiefs: strijd met eten, je mag geen lekkers meer: tja niemand kan een leven lang afzien. Het leven moet wel leuk blijven.
Je ziet er tegenop om opnieuw te beginnen. Je hebt er geen vertrouwen meer in dat het je ooit gaat lukken.
Je best hoe je moet afvallen, maar je moet het gewoon even doen (eigenlijk al heel lang)

Starten lukt nog wel, maar zodra ik een brownie bij de koffie kreeg aangeboden of een wijntje bij de borrel, was ik al mijn slanke voornemens zo weer vergeten. 

Je wilt graag slank worden en de kleding dragen die je leuk vindt, maar je bent diëten helemaal zat

Jaaa! Ik word de slankste en fitste versie van mezelf 

en probeer het een maand.

Al eerder een Coachplan of Lifestyleplan gedaan?

Heb jij vóór januari 2022 een Coachplan of Lifestyleplan gevolgd? Wat leuk je terug te zien! 

Speciaal voor enthousiaste en trouwe klanten, hebben we een heel mooi aanbod om de academy met de 6 stappen,
de nieuwe community en alle nieuwe events te ontdekken.
Wij vinden het super om je voordelig mee te nemen in deze verbeterde aanpak!

Zij zijn al slank

Het weekend ging ik door met wijn & chips
In 2011 zat ik totaal niet goed in mijn vel. Er speelden wat problemen en dat gaf mij veel stress. In plaats van te kijken naar wat er écht speelde en te zoeken naar oplossingen, begon ik dat nare gevoel te dempen met eten. Zodra het weekend was, dat was voor mij op donderdagavond, trok ik een fles wijn open en at ik daarbij de nodige chips. Zo ging ik het weekend dan door en hoewel ik maandag wel weer ‘gewoon’ kon doen, kwam ik binnen korte tijd toch heel veel aan. Dat is nu allemaal anders én ik ben 17 kilo kwijt!
Annemiek  -17 kilo

Geen smoesjes meer, maar regie!

Een groot verschil met vroeger is, is dat ik nu niet meer hoef te eten om mijn emotie kwijt te raken. Vroeger vrat ik alles op. Nu kan ik het benoemen als ik ergens mee zit. Laatst was er nog een privésituatie waarin het belangrijk was waarin ik mijn gevoelens uitte. In plaats van naar de zak te grijpen, die reep chocola te verslinden of wat glazen wijn achterover te slaan, praatte ik erover met mijn man. Dat is een verandering waar ik heel blij mee ben!

Corina -20 kilo
Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven
Skinnyminds heeft mij echt geholpen, ik ben maar liefst 20 kilo afgevallen. Ik ben nu een slanke den geworden. Ik loop in mijn hoofd alleen nog wat achter en pak nog steeds maat 40 of 42 als ik ga winkelen, maar dat hoeft helemaal niet meer. Ik pas gewoon maatje 36-38. En mijn eetgedrag is volgens het Skinnyminds concept inmiddels ‘onbewust bekwaam’. Ik geniet van het allerlekkerst en blijf slank. 
Eva -25 kilo

Samen tot 3x succesvoller

Wij zien vaak dat mensen die wat kilo's kwijt willen in hun eentje blijven ploeteren - ze zien afvallen als iets wat ze zelf moeten kunnen, alleen moeten doen, als een individueel proces. Maar... in je eentje gemotiveerd blijven en de focus houden op je doel is een moeilijke opgave.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Wij geloven dat je succesvoller afvalt door in contact te zijn en te blijven met anderen. Door je proces te delen. Door open te staan voor de vragen van coaches in opleiding (via chat). En door steeds nieuwe inspiratie op te doen en kennis te vergaren. In maandelijkse masterclasses van Mieke, tijdens de maandag-motivatie sessie van Ineke of door nieuwe artikelen te lezen en video's te bekijken. 

Support en contact met gelijkgestemden blijkt ook uit onderzoek een belangrijke succesfactor voor verandering. Het is bewezen dat contact met mede-afvallers je zelfs tot 3 keer succesvoller maakt in het bereiken van je doel. Dit past helemaal bij onze visie: samen afvallen werkt beter dan alleen. 

Vanuit deze visie hebben wij de Skinnyminds community opgericht – een plek waar je terecht kunt voor antwoorden op al je vragen, inspirerende artikelen, die confrontatie en dat fijne steuntje in de rug. Dat is super effectief!

"Zo fijn om contact te hebben met mensen die echt begrijpen waar ik tegenaan loop tijdens het veranderen van mijn eetgedrag. Je merkt het verschil als je met mensen praat die hetzelfde doel en dezelfde struggles hebben. Ik heb al hele waardevolle tips gekregen voor mijn moeilijke momenten. Ook de video's en recepten vind ik erg inspirerend, hier put ik veel motivatie en kracht uit!"

May

Dit is wat je krijgt als member van Het geheim van slanke mensen

De nieuwe academy

Waar loop jij het meest tegenaan als het gaat om afvallen en op gewicht blijven? Heb je vooral moeite om voldoende tijd aan jezelf en je doelen te besteden? Geef je snel op? Heb je geen discipline als het gaat om (te) lekker eten en drinken?  

Misschien geloof je er eigenlijk niet meer in, omdat je steeds die stemmetjes in je hoofd hebt die vertellen dat jij het toch niet kunt, dat afvallen. Iedereen heeft zo z'n eigen issues.

In onze zes stappen vind jij dé oplossing. 

Je kiest zelf met welke training je begint. Gewoon met stap 1: Afvallen zonder dieet? Of heb je al ervaring  en wil je je liever verdiepen in emotie-eten of zelfcontrole? Je krijgt direct toegang tot alle 6 de trainingen. Jij kiest (we geven je wel een adviesplanning).

De actieve community

Als lid van de Skinnyminds community ontmoet je vele anderen die bezig zijn met afvallen zonder dieet. Dat is super leuk én effectief. Uit onderzoek blijkt dat samen afvallen succesvoller is dan alleen. Er is altijd wel iemand online met antwoord op je vragen, tips en inspiratie.

Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel en leg je eenvoudig contact, door het plaatsen van een topic of reactie op anderen. Het ideale warme bad voor iedereen die nu écht wil afvallen!

Masterclasses en wekelijkse motivatie

Mieke houdt voor alle members & coachplan volgers een maandelijkse masterclass. Deze interactieve live sessies zijn super inspirerend (gem. beoordeling 9). Ze gaan altijd over een thema dat past bij één van de zes stappen, maar hebben een persoonlijke invalshoek. Heel erg motiverend om regie voorgoed onderdeel van jou leven te maken.

Daarnaast houdt Ineke van Skinnyminds (haar ontmoet je snel genoeg als je member wordt) elke maandag een motivatiesessie via zoom. Samen met anderen bespreek je een quote of motiverende tekst en maak je nieuwe plannen. De meest gehoorde feedback: Super motiverend om bij te zijn.

Je ziet het: er is zoveel te doen. Als jij het nodig hebt, vind je de inspiratie en hulp die je zoekt! 

Chat coaching 

Er zijn dagelijks coaches (in opleiding) actief in de community die jou verder helpen via chat. Ze stellen vragen, leven mee en confronteren. Jij wordt aan het denken gezet.
Dat is niet alleen leuk en interessant, ook super effectief. Als jij actief mee doet in de community, haal je er het meeste uit. De coaches in opleiding organiseren bovendien af en toe extra groepsgesprekken waarvoor je uitgenodigd wordt.

De inspiratiedatabase

Je krijgt bovendien toegang tot vele super lekkere en lichte recepten van ons en andere leden. Onze recepten hebben een code Van XL tot XS. Kies je alleen S-jes, dan val je af. Eet je soms een XL gerecht? Geen probleem, dat compenseer je eenvoudig met een XS. Deel jij ook je eigen recepten? Het is fantastisch om samen zoveel inspiratie te krijgen én te delen. Zo zet je altijd wat slanks en lekkers op tafel.

Daarnaast kun je al onze exclusieve artikelen lezen en waardevolle video's over afvallen en gedragsverandering bekijken. De inspiratiedatabase wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe artikelen of video's gebaseerd op de laatste nieuwtjes en psychologische inzichten. Je vindt er antwoord op al je vragen, zoals:

 • Hoe ga je om met trek in de avond
 • Hoe houd je focus
 • Hoe kom je af van alles of niets eten
 • Wat zijn gezonde tussendoortjes
 • Kan je afvallen als je in de overgang bent
 • Hoeveel kcal mag je eten op een dag
 • Moet je sporten als je wil afvallen
 • Hoe stop je met dieetdenken

Een app

Als lid van de community kun je gebruik maken van een app. In de nieuwe app vind je alle discussies (topics), je privé berichten, de trainingen en insopiratiedatabase.

Na aanmelding krijg je informatie waar je de app kunt vinden en hoe je deze gebruikt. Heel makkelijk om actief te blijven en je focus te houden!

Tijdelijk met kennismakingskorting voor de eerste maand.

€79

De eerste maand voor slechts €49

Membership Het geheim

  • Toegang tot de academy met alle 6 de trainingen, inclusief video-lessen en opdrachten
  • Persoonlijke werkboeken
  • Wekelijkse emails
  • Inspiratiedatabase met exclusieve artikelen en video's
  • Meer dan 100 Van XL naar S recepten
  • Toegang tot bonusmateriaal met beweegprogramma
  • Maandelijks masterclass van Mieke over speciaal thema
  • Wekelijkse live motivatiesessie in community (elke maandag)
  • Dagelijks chatcoaching in community
  • 24x 7 Support van gelijkgestemden
  • Kennismakingsaanbod voor de eerste maand voor 49,- ipv 79,-

  Maandelijks opzegbaar via een mail naar info@skinnyminds.nl

arrow_drop_up arrow_drop_down