Membership Het geheim van slanke mensen

Speciaal voor trouwe klanten

Toegang tot de nieuwe academy 

Met 6 super waardevolle trainingen met video-lessen en opdrachten. Samen zorgen ze voor een blijvende verandering in je eetrelatie, gedrag én gewicht. Gebaseerd op bewezen psychologische theorieën, op het gebied van gedragsverandering. Online te volgen en via de app.

Chat coaching en gelijkgestemden

Je wordt lid van onze actieve community met 24/7 contact en inspiratie. Samen afvallen werkt beter! Dagelijks zijn er coaches in opleiding actief in de chat. 24x7 zijn er mede-deelnemers met wie je kunt sparren.

Events, masterclasses en exclusieve database

Maandelijks houdt Mieke een super inspirerende masterclass. Wekelijks kun je meedoen aan een motivatiesessie. En als jij dat nodig hebt vind je altijd wel een artikel of video waarmee je verder komt. Je krijgt daarnaast 100+ recepten om meer te genieten van minder eten.

Goed om je terug te zien!

Hoe erg vind jij het, dat je nu weer begint met afvallen?

Dat het je (nog) niet lukt om altijd regie te houden, om slank te blijven om te stoppen met overeten?

Dat je toch weer naar die kast loopt voor nog een stukje chocola, terwijl je heus wel weet dat je dat beter niet kunt doen...


Arme ik

Ik had vroeger behoorlijk met mezelf te doen: Slanke mensen hadden geluk, zij konden eten wat ze wilden, zonder aan te komen. En ik? Na elke afslankpoging was het wachten op de magische krachten die ervoor zorgden dat ik toch weer aankwam... Althans tot de volgende poging.


Growth mindset = slanke mindset

Inmiddels is er wel wat veranderd. Naar een paar dagen te veel eten heb ik juist heel veel zin in even weer wat minderen. Mijn mindset is totaal veranderd. Ik zie afvallen niet langer als iets negatiefs, als straf of als afzien. Ik vind regie pakken leuk of in ieder geval de moeite waard. Ook als het niet makkelijk gaat.

Het helemaal opgeven van de regie is simpelweg geen optie voor me, omdat ik het mezelf gun. Ik weet dat ik met regie op mijn eet & beweeggedrag een leuker mens ben, energieker en ja ook slanker. Dát gun ik mezelf.


Dag arme ik

De meeste dingen die de moeite waard zijn in het leven, kosten nu eenmaal af en toe moeite en vragen opnieuw je aandacht. Kijk maar naar je relatie, de opvoeding, contact met vrienden, je werk, ontspannen. Dát heb ik geaccepteerd. Mijn gezondheid, gewicht, goed voor mezelf zorgen hoort in dit rijtje thuis.
En hoe erg is dat?


Een leven zonder regie op mijn eetgedrag, wil ik niet meer. Daarom doe ik er alles aan om die regie steeds weer terug te pakken als het nodig is. Zonder frustratie of 'arme ik'. Maar omdat ik dat wil.

Dit wordt mijn fitste jaar ooit, die van jou ook?

Ik heb besloten om van mijn 50ste jaar, mijn fitste jaar ooit te maken. Daar ga ik nu voor mét de nieuwe 6 stappen! Ik zou het fantastisch vinden als jij gewoon weer meedoet. Soms is dat simpelweg wat je te doen hebt.

Als jij member wordt praten we snel verder tijdens een van mijn masterclasses of in de community. 

Ik zie je daar.

Mieke

Ps. Het membership is maandelijks opzegbaar via email. Je krijgt direct toegang tot alle 6 trainingen en de vernieuwde community met alle extra's.

Herken je dit? 

Je ervaart afvallen als iets negatiefs: strijd met eten, je mag geen lekkers meer: tja niemand kan een leven lang afzien. Het leven moet wel leuk blijven.
Je ziet er tegenop om opnieuw te beginnen. Je hebt er geen vertrouwen meer in dat het je ooit gaat lukken.
Je best hoe je moet afvallen, maar je moet het gewoon even doen (eigenlijk al heel lang)

Starten lukt nog wel, maar zodra ik een brownie bij de koffie kreeg aangeboden of een wijntje bij de borrel, was ik al mijn slanke voornemens zo weer vergeten. 

Je wilt graag slank worden en de kleding dragen die je leuk vindt, maar je bent diëten helemaal zat

Samen tot 3x succesvoller

Wij zien vaak dat mensen die wat kilo's kwijt willen in hun eentje blijven ploeteren - ze zien afvallen als iets wat ze zelf moeten kunnen, alleen moeten doen, als een individueel proces. Maar... in je eentje gemotiveerd blijven en de focus houden op je doel is een moeilijke opgave.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Wij geloven dat je succesvoller afvalt door in contact te zijn en te blijven met anderen. Door je proces te delen. Door open te staan voor de vragen van coaches in opleiding (via chat). En door steeds nieuwe inspiratie op te doen en kennis te vergaren. In maandelijkse masterclasses van Mieke, tijdens de maandag-motivatie sessie van Ineke of door nieuwe artikelen te lezen en video's te bekijken. 

Support en contact met gelijkgestemden blijkt ook uit onderzoek een belangrijke succesfactor voor verandering. Het is bewezen dat contact met mede-afvallers je zelfs tot 3 keer succesvoller maakt in het bereiken van je doel. Dit past helemaal bij onze visie: samen afvallen werkt beter dan alleen. 

Vanuit deze visie hebben wij de Skinnyminds community opgericht – een plek waar je terecht kunt voor antwoorden op al je vragen, inspirerende artikelen, die confrontatie en dat fijne steuntje in de rug. Dat is super effectief!

"Zo fijn om contact te hebben met mensen die echt begrijpen waar ik tegenaan loop tijdens het veranderen van mijn eetgedrag. Je merkt het verschil als je met mensen praat die hetzelfde doel en dezelfde struggles hebben. Ik heb al hele waardevolle tips gekregen voor mijn moeilijke momenten. Ook de video's en recepten vind ik erg inspirerend, hier put ik veel motivatie en kracht uit!"

May

Dit is wat je krijgt als member van Het geheim van slanke mensen

De academy

Waar loop jij het meest tegenaan als het gaat om afvallen en op gewicht blijven?
Heb je vooral moeite om voldoende tijd aan jezelf en je doelen te besteden?
Geef je snel op? Heb je geen discipline als het gaat om (te) lekker eten en drinken?  
Misschien geloof je er eigenlijk niet meer in, omdat je steeds die stemmetjes in je hoofd hebt die vertellen dat jij het toch niet kunt, dat afvallen.
Iedereen heeft zo z'n eigen issues. In onze zes stappen vind jij dé oplossing.
Je kiest zelf met welke training je begint. Gewoon met stap 1: Afvallen zonder dieet? Of heb je al ervaring en wil je je liever verdiepen in emotie-eten of zelfcontrole?
Jij bent de baas. Je krijgt direct toegang tot alle 6 de trainingen, jij kiest. (we hebben een adviesplanning beschikbaar). 

De actieve community

Als lid van de Skinnyminds community ontmoet je vele anderen die bezig zijn met afvallen zonder dieet. Dat is super leuk én effectief. Uit onderzoek blijkt dat samen afvallen succesvoller is dan alleen. Er is altijd wel iemand online met antwoord op je vragen, tips en inspiratie.

Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel en leg je eenvoudig contact, door het plaatsen van een topic of reactie op anderen. Het ideale warme bad voor iedereen die nu écht wil afvallen!

Maandelijks masterclass, wekelijks motivatie

Mieke houdt voor alle members & coachplan volgers een maandelijkse masterclass. Deze interactieve live sessies zijn super inspirerend (gem. beoordeling 9). Ze gaan altijd over een thema dat past bij één van de zes stappen, maar hebben een persoonlijke invalshoek. Heel erg motiverend om regie voorgoed onderdeel van jou leven te maken.

Daarnaast houdt Ineke van Skinnyminds (haar ontmoet je snel genoeg als je member wordt) elke maandag een motivatiesessie via zoom. Samen met anderen bespreek je een quote of motiverende tekst en maak je nieuwe plannen. De meest gehoorde feedback: Super motiverend om bij te zijn. Je ziet het: er is zoveel te doen. Als jij het nodig hebt, vind je de inspiratie en hulp die je zoekt! 

Chat coaching 

Er zijn dagelijks coaches (in opleiding) actief in de community die jou verder helpen via chat. Ze stellen vragen, leven mee en confronteren. Jij wordt aan het denken gezet.
Dat is niet alleen leuk en interessant, ook super effectief. Als jij actief mee doet in de community, haal je er het meeste uit. De coaches in opleiding organiseren bovendien af en toe extra groepsgesprekken waarvoor je uitgenodigd wordt.

De inspiratiedatabase

Je krijgt bovendien toegang tot vele super lekkere en lichte recepten van ons en andere leden. Onze recepten hebben een code Van XL tot XS. Kies je alleen S-jes, dan val je af. Eet je soms een XL gerecht? Geen probleem, dat compenseer je eenvoudig met een XS. Deel jij ook je eigen recepten? Het is fantastisch om samen zoveel inspiratie te krijgen én te delen. Zo zet je altijd wat slanks en lekkers op tafel.

Daarnaast kun je al onze exclusieve artikelen lezen en waardevolle video's over afvallen en gedragsverandering bekijken. De inspiratiedatabase wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe artikelen of video's gebaseerd op de laatste nieuwtjes en psychologische inzichten. Je vindt er antwoord op al je vragen, zoals:

 • Hoe ga je om met trek in de avond
 • Hoe houd je focus
 • Hoe kom je af van alles of niets eten
 • Wat zijn gezonde tussendoortjes
 • Kan je afvallen als je in de overgang bent
 • Hoeveel kcal mag je eten op een dag
 • Moet je sporten als je wil afvallen
 • Hoe stop je met dieetdenken

Een app

Als lid van de community kun je gebruik maken van een app. In de nieuwe app vind je alle discussies (topics), je privé berichten, de trainingen en insopiratiedatabase.

Na aanmelding krijg je informatie waar je de app kunt vinden en hoe je deze gebruikt. Heel makkelijk om actief te blijven en je focus te houden!

Alleen voor oud-coachplan en Lifestyle klanten een buitenkansje

€79

slechts €19,95 per maand

Membership Het geheim

  • Toegang tot de academy met alle 6 de nieuwe trainingen, inclusief video-lessen en opdrachten
  • Persoonlijke werkboeken
  • Wekelijkse emails
  • Inspiratiedatabase met exclusieve artikelen en video's
  • Meer dan 100 Van XL naar S recepten
  • Toegang tot bonusmateriaal met beweegprogramma
  • Maandelijks masterclass van Mieke over speciaal thema
  • Wekelijks live motivatiesessie in community (elke maandag)
  • Dagelijks chatcoaching in community door coaches in opleiding
  • 24x 7 Support van gelijkgestemden
  • Bij een jaarabonnement, krijg je 2 maanden gratis!

  Maandelijks opzegbaar via een mail naar info@skinnyminds.nl

arrow_drop_up arrow_drop_down