mieke-kosters-skinnyminds

Aanmelden kan niet meer

Het 100 dagen programma is wellicht begin januari weer beschikbaar

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Video Aspect Ratio: 9:4

Afvallen met een stok achter de deur. 
Opgeven is géén optie.
No way! 
Meedoen = all-inn voor succes.

Skinnyminds is bewezen effectief

Uit onderzoek van de HvA onder deelnemers van ons coachplan na slechts 3 maanden training en coaching blijkt dat het emotioneel eten al met 44% was afgenomen, het lijngericht eten met 18%, extern eten met 46%, de BMI met 5% en het gewicht met 5 kg.


null
12 jaar

Expert in eet-gedragsverandering

7

Boeken geschreven, boek 8 komt eraan

300.000+

Boeken verkocht

25.000+

Afvallers (online) begeleid

Zij zijn al slank

Ik at als ik blij was, maar ook als ik verdrietig was of moe. Zo werd eten een belangrijk deel van mijn leven. Als ik terugkijk besef ik dat ik niet geleerd had hoe ik goed om moest gaan met hoe ik me voelde. Tot ik meedeed met Skinnyminds. Nu, bijna 5 jaar later ben ik nog steeds slank. Ik eet mijn gevoelens niet meer weg.

Cynthia (-25 kilo)

 In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: ‘Volgende week ga ik écht beginnen’, Tot ik er helemaal voor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta  lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (- 19 kilo)

Ik werd super enthousiast en gemotiveerd door het coachplan. Wat was dit concreet en positief. Bijna de helft van mijn leven was ik op het gebied van eten aan het dippen (denken in problemen). Ik was altijd gefocust op het getal op de weegschaal. Nu focus ik me op het maken van goede keuzes en niet meer op dat stomme ding. Dat werkt zo goed voor mij!

Marieke (-16 kilo)

Over Mieke

Ha, ik ben Mieke, vanaf mijn vijftiende bezig met lijnen. Noem een dieet en ik ken het. Helaas had ik pech en kwam ik van de wind al aan. Het lukte me nooit blijvend af te vallen. Totdat ik in 2010 het eetgedrag van mijn slanke vriendinnen ging kopiëren. Ik dacht: zij eten ook bitterballen en drinken ook wijn, hoe blijven zij slank en ik niet? Dat experiment heeft m'n leven veranderd. Ik viel 18 kilo af met elke dag chocola en wijn en was volledig gegrepen door het onderwerp:
eet-gedragsverandering.

Als afgestudeerd econoom, besloot ik een enorme switch te maken. Ik stopte met m'n marketingbaan in het bedrijfsleven en schreef een boek: Het geheim van slanke mensen. Het boek werd een mega-bestseller en mijn 6 boeken daarna ook. Ik heb ruim 300.000 boeken verkocht, meer dan 25.000 vrouwen online begeleid en ben nu, na een schrijfpauze van bijna 5 jaar, bezig met een nieuw boek.

In de afgelopen jaren, ben ik altijd slank gebleven. Al ging dat niet zomaar vanzelf. De eerste jaren wel, ik zat zeker tot en met 2018 in een flow. Daarna moest ik er opnieuw naar zoeken. In 2020 had ik een vrij zwaar jaar. Ik had van alles aan m'n hoofd waardoor mijn focus en plezier in het bezig zijn met gewicht en eetgedrag, onder op m'n prioriteitenlijst kwam. Het gevolg? Ik kwam wat aan, niet veel (een kilo of 3), maar ook niet fijn. Maar wat ik erger vond: ik was het krachtige, energieke, enthousiaste gevoel wat regie mij geeft, kwijt.
Ik geloof dat als je de regie kwijt bent op je eetgedrag, je die ook kwijt bent in je leven. Je bent meer aan het overleven of blijft hangen in je comfortzone in plaats van dat je kiest voor een bruisend leven, met energie en drive voor succes, gaan voor je doelen, op elk gebied!
Eind 2021 in Barcelona besloot ik van 2022  mijn fitste jaar ooit te maken. Dat was de ommekeer.  Mét succes! Ik ben weer helemaal terug. Met 100% commitment. Ik zit weer in de flow, ben afgevallen en heb regie.
Ik heb zoveel nieuwe inzichten, drive én passie, dat ik besloten heb een heel nieuw 100 dagen programma op te zetten. Minder vrijblijvend, minder bullshit, meer inspiratie en confrontatie. Ook live.
Ik heb geen fluwelen handschoenen, ben altijd eerlijk, mét respect.

Tot slot. Ik woon in Amsterdam met Jaap, heb drie kinderen van 12, 16 en 18 jaar. Ik zit op voetbal, doe aan beachvolleybal en loop hard (allemaal pas nadat ik afgevallen was, ik was vroeger meer een lakse rookmoeder en kroegtype dan sportief). Naast lezen en reizen heb ik verder geen hobby's.

Ik weet dat het leven leuker is als je niet alles zo serieus neemt en ook om jezelf kunt lachen. En als je beseft dat je niet de enige bent met een fantastisch rotleven.

Wil je op de hoogte blijven over het volgende 100dagen programma?