Speciaal voor oud-startcursus deelnemers heel voordelig: 

Dé mogelijkheid om op volle vaart door te gaan richting je doelen en waarden! 

Ga voor verdieping en consequent doorzetten.

Met toegang tot alle unieke online trainingen, motivatiesessies en masterclasses.

Ik pak door
Trainingen met werkboek
31

Modules

116

Lessen met video's

95

Emails met lessen

12 

Live masterclasses per jaar
50

Live motivatiesessies per jaar

246+

Recepten

116
Artikelen en uitleg video's

Regie pakken op je eetgedrag, betekent regie op je gewicht. Jij gaat helemaal voor je doelen. Jij bepaalt wat je in je mond stopt. Meer genieten, lekker eten én minder wegen. Het kan heel goed samen!

De technieken en vaardigheden uit onze trainingen en sessies, vergeet je nooit meer. Je ontwikkelt een growth (of slanke) mindset. Dat betekent dat je echt verantwoordelijkheid neemt voor je gewicht en blijft leren over jezelf. Er zijn geen magische krachten, jij bent de baas!

Veel meer energie en regie

Met gewicht op je eetgedrag heb je veel meer energie. Het gaat stromen in je hele leven. Je straalt en pakt door op allerlei gebieden. Je komt beter voor jezelf op, je gaat echt voor succes, je verwacht meer van jezelf en uit het leven én maakt je dromen waar! Dat is zoveel lekkerder dan machteloos op de bank hangen.

Mijn nieuwe motto: Arme ik, blijft te dik

Als afvallen altijd makkelijk was, was iedereen wel slank.
Uit onderzoeken blijkt dat vastbeslotenheid één van de belangrijkste factoren is voor succes. Dat geldt zeker als het gaat om afvallen.
En als je daar niet bewust bij stilstaat, loopt het in de praktijk vaak zo: In het begin ben je mega vastbesloten om af te vallen. Als je net start stroomt de motivatie en energie en daarmee onderschat je het proces dat komt.
Zeker na een periode van te veel eten (ik start  volgende week, dus ik eet nu  alles op :-)), heb je zoveel zin in gezonder eten en meer bewegen dat je, je niet kunt voorstellen dat dat ooit  weer anders wordt.
Maar in werkelijkheid is het leven niet altijd makkelijk. En regie houden dus ook niet. Dat kun je wel even goedpraten (ik pas mijn kleding nog, ik zie er nog goed uit, ik moet het gewoon weer even doen.... ). Maar als je niet op tijd ingrijpt, zit je broek toch weer strakker en voel je je minder goed over jezelf.
Dan is het wel degelijk belangrijk om een stap extra te doen, er tijd in te steken, de puntjes op de i te zetten, er bewust mee bezig te zijn.

Het is de vraag of dat erg is. Ik vind van niet.
Ik vind het logisch, het hoort bij het leven. Alle dingen die de moeite waard zijn in het leven, kosten nu eenmaal soms wat extra moeite.
Je gewicht, gezondheid, energie, fitheid, regie, het zijn allemaal waarden en daarmee absoluut belangrijk.
Er bewust mee bezig zijn, levert je bovendien enorm veel op!
Bedenk maar eens hoe goed jij je voelt als je fit bent, energiek, slank. Mét regie geniet je veel meer van lekker eten, jezelf, je keuzes; van het hele leven!

Wil jij succesvol afvallen met regie?
Wil jij nieuwe slanke gewoontes ontwikkelen? Je emoties niet langer wegeten? Meer zelfdiscipline krijgen en je mindset voorgoed op slank zetten?

Dan is het zaak door te gaan! Met dit trainingsprogramma doe je dat.
Regie pakken op je eetgedrag, wat er ook gebeurt.
Wees bereid ervoor te gaan met alles wat je in je hebt, gedurende langere tijd! Geloof me dan volgt dat mega goede gevoel en het slanke resultaat, ook voor jou!

Niet omdat je slank moet zijn, maar omdat je regie wilt pakken. Omdat je je woest aantrekkelijk wilt voelen, omdat je die vrijheid wilt ervaren. Omdat je de doortastende kant van jezelf zoveel leuker vindt dan de bankhang-overeet-kant.


Blijf je echter hangen in 'arme ik'
Het lukt me niet....., 'arme ik'
Ik hoef echt niet in de regen hard te lopen... 'arme ik'.
Dit is te lekker... 'arme ik'
Waarom zou ik het nu moeilijk hebben, ik geef uiteindelijk toch op.... 'arme ik'
De weegschaal staat weer stil en ik doe alles goed... 'arme ik'
Morgen begin ik echt 'arme ik'
Ik weet het allemaal, ik moet het gewoon even doen 'arme ik'

Dan verandert er helemaal niets en doe je jezelf tekort.


Sta op! 

Doe wat jij nodig hebt om succesvol af te vallen, blijf bij de les, focus op je doel, ook als het even niet vanzelf gaat en je het moeilijk vindt in succes te geloven!
Pas als je consequent in actie komt, komt die flow en dat fantastische gevoel weer terug. Dat krijg je niet als je opgeeft.

Zeg ook: Dag arme ik, welkom ik kies zelf!

Goed nieuws: in dit online trainingsprogramma vind je altijd een oplossing voor jou. Waar je ook tegenaan loopt, in de trainingen vind je de kennis en opdrachten om je gedrag aan te pakken, in de masterclasses kun je je verdiepen en door  de motivatiesessies blijf je gefocused. Alles in je eigen tijd. 

Nog meer goed nieuws: het programma is heel flexibel en het is maandelijks opzegbaar. Duik erin zolang het nodig is voor jou.
Jij hebt regie!

Dag 'arme ik', ik heb regie!

Van: Het lukt me niet....., 'arme ik' 

Naar: Ik doe het niet, en dat verander ik nu!

Van: Ik hoef echt niet in de regen hard te lopen... 'arme ik'.

Naar: Ik wil fitter worden, en daar ga ik voor, no matter what. Ik weet hoe goed ik me straks voel

Van: Dit is te lekker... 'arme ik'

Naar: Ik kom echt niets tekort. Ik zeg nu nee en kies later wel weer voor iets lekkers

Van: Waarom zou ik het nu moeilijk hebben, ik geef uiteindelijk toch op.... 'arme ik'

Naar: Ik geef nooit op, ik ben die slanke doorzetter.

Van: De weegschaal staat weer stil en ik doe alles goed... 'arme ik'

Naar: F**k de weegschaal. Ik voel me fantastisch met regie, het resultaat volgt vanzelf. Ik ga 100% door.

Ik had al eens eerder een poging gewaagd met Skinnyminds maar toen stond ik er niet voor de volle 100% achter. Nu dacht ik, na lang wikken en wegen, oké ik ga er helemaal voor. Dat houdt ook in: actief zijn in de community! En wat bleek? Dat helpt echt!

Mijn mindset is compleet veranderd en ik ben in de corona tijd al 8 kilo kwijt!

Charissa (-10 kilo)

Mijn oudste dochter kreeg leukemie. Een behandeltraject van twee jaar volgde. Dit was een bijzonder zware periode waarin ik aan het overleven was. Ik zocht troost in lekkere dingen en zo kwamen de kilo’s er nog sneller bij. Ik voelde me echt ongelukkig, maar ik had toen niet het vermogen om er wat aan te doen. Ik heb vaak gedacht: hoe mooi zou het zijn als ik 30 kilo zou afvallen… maar tegelijkertijd dacht ik… dat lukt me toch nooit… En kijk nu: -30 kilo, een gezonde dochter, een gezond lichaam én een gezonde eetrelatie!

 Janneke (-30 kilo)

Vroeger viel ik altijd stiekem in mijn eentje af, nu ging ik ervoor! Mijn coachgroep en de community  waren een opluchting, want nu hoefde ik me niet meer te schamen.

Het plan was goed opgebouwd, af en toe worstelde ik ergens mee of liep ik ergens tegenaan en dan kwam precies daarna een opdracht die dat probleem aanpakte. 

Claudia (-12 kilo)

Start direct met de training die jij wilt

premium-coachplan-afvallen

Afvallen zonder dieet

Wil jij stoppen met lijnen en starten met relaxed genieten én slank worden? Ontdek de basis van afvallen zonder dieet. In 6 weken maak je met deze traning de perfecte start.

Stoppen met emo-eten

In deze training ontdek je hoe je omgaat met die onweerstaanbare neiging tot overeten terwijl je echt graag wilt afvallen. Je duikt in je behoeftes achter die lekkere trek en kiest een echte oplossing. Kortom, jij stopt met emo-eten en wordt slank!

Krijg meer zelfdiscipline

Hoe ga jij om met verleidingen? In deze 8-weekse cursus Zelfdiscipline ontdek je dat blijvend afvallen geen kwestie is van wilskracht, maar van een effectieve aanpak. Dat kun jij ook leren: ontwikkel een slimme afslankstrategie, nieuwe slanke gewoontes én meer zelfdiscipline.

Jezelf op 1 zetten

Tijd voor jezelf maken, weten wat je wilt, opkomen voor je eigen behoeftes, grenzen aangeven. Allemaal vaardigheden die essentieel zijn, omdat afvallen gaat over jezelf serieus nemen. Krijg in deze training meer zelfvertrouwen, minder gewicht.
premium-coachplan-afvallen

Denk jezelf slank

Of je nou denkt: 'Afvallen lukt mij niet', of je denkt: 'Ik kan het wel'. In beide gevallen heb je gelijk. Wat is het verhaal dat jij jezelf vertelt? In deze training leer je een nieuwe manier van denken over eten en afvallen. Je creëert een nieuw effectief verhaal voor jezelf. Denk slank en word slank!

Mindset & op gewicht blijven

Regie pakken kan op veel manieren. Na deze training geef jij de verantwoordelijkheid voor je eigen gewicht nooit meer uit handen, omdat je een growth-mindset ontwikkelt. Je blijft leren en experimenteren met plezier in het proces. Regie pakken en afvallen is gewoon heel erg leuk.

Je krijgt direct toegang tot alle trainingen, je start zelf met de training van je keuze.
Je kunt ervoor kiezen de training te volgen in de aangeboden volgorde en tijd (met emails), of gewoon in je eigen tijd. Het programma is heel flexibel opgezet en altijd opzegbaar via een mail naar info@skinnyminds.nl, je houdt dan toegang tot de maand waarvoor je betaald hebt, voorbij is.
maria-29-kilo-afvallen
Ik ben 29 kilo afgevallen met lekker eten. Maar dat was niet altijd makkelijk. Bij sommige dingen die behandeld werden, zat ik met tranen in mijn ogen. Dan ging het precies in op je pijnpunten, en dat is juist goed. Dit is echt geen dieet. Je mindset wordt bij Skinnyminds helemaal omgegooid, waardoor je weer normaal kan omgaan met eten. 

Eetrust, dat is me heel waardevol geworden.

Tot 3x meer succes met wekelijks een motivatiesessie, maandelijks een live masterclass, de actieve community én een uitgebreide inspiratiedatabase.

In dit programma doen wij er alles aan om jou te motiveren, te inspireren en actief bij de les te houden.
Daarom organiseren we zoveel inhoudelijk, ongelooflijk sterke masterclasses (gemiddeld beoordelen deelnemers deze met een 9!)  
én wekelijks een motivatiesessie. Altijd met een ander thema, begeleid door mijzelf of een van de ervaren coaches. 

Wil je graag meer kennis over de psychologie achter eten?
Maak tijd vrij voor de lessen, de opdrachten en scrol door de inspiratiedatabase met video's en artikelen,
 jij vindt het antwoord dat je zoekt.

Het is aan jou jezelf te laten zien in de community.
Als jij je omringt met gelijkgestemden, die allemaal bezig zijn met regiepakken is je kans op succes drie keer groter dan
als je in je eentje 'stiekem' begint met afvallen.
Saboteer jezelf niet al bij de start.

Doe mee, sta voor je poging, vraag en krijg hulp. Inspireer anderen met jouw successen!
Onze deelnemers zijn over het algemeen midden tot hoog opgeleide vrouwen,
levensgenieters mét zelfinzicht die ook vinden dat het leven niet bedoeld is om af te zien.
Vrouwen die veel dingen in hun leven prima op orde hebben, maar die blijven struggelen met  hun gewicht en regie.
Vrouwen zoals jij en ik.

Wacht niet langer, spring, durf, straal en val af!
Meld je aan: het werkt echt én is nog heel leuk ook.

Ik zie je online!

Ja, ik pak die regie

“Dat afvallen ook lekker kon zijn, was voor mij een eyeopener. Ik ben te vaak te streng voor mezelf. Mag dan niets meer wat 'slecht' is. Ik heb leren genieten, relativeren én doorpakken met Skinnyminds. Niet meer alles of niets, maar kiezen. Soms iets dat ik super lekker vind (een 10), soms zeg ik gewoon nee. Zonder frustratie. Wat voel ik me trots. Ik kijk echt vrolijk in de spiegel. "

Eva

Overzicht van de exclusieve masterclasses (alleen voor deelnemers)

25

oktober
20-21u

Masterclass

Heel veel mensen die te veel eten, doen dat omdat ze geen ongemak, emoties; verdriet, teleurstelling...... willen voelen. Dat rotgevoel in je maag, die onrust in je lijf, die opkomende hoofdpijn.....
Eten is dan een makkelijke oplossing om nergens over na te denken en even te relaxen. Op korte termijn. Maar als je dat blijft doen, blijf je eetdrang houden én overgewicht.
Waar het in deze masterclass om draait is het verdragen van pijnlijke gevoelens. Hoe laat je die toe, zonder dat ze je meeslepen de snoepkast in. Hoe sta je op na een vervelende opmerking, nare ervaring of tegenvallend resultaat en laat je dat rotgevoel niet jouw doelen, dag of zelfs maar je ochtend bepalen..........

Ik wil meedoen

15

November
20-21u

Masterclass

Het is een fabel dat slanke mensen meer wilskracht hebben dan zware mensen.


Ze pakken het wel slimmer aan. Ze zorgen dat ze niet zo vaak in situaties komen waarin ze alleen op wilskracht kunnen vertrouwen. Hoe dat precies werkt, en hoe jij eerder in kunt grijpen zodat je onbewust afvalt, ontdek je in deze masterclass
Ik ben erbij

13

December

20-21u

Masterclass

Denk jij nog altijd in succes of mislukken als het gaat over afvallen?

Hebben slanke mensen geluk en jij pech? Of ben je bereid te kijken wat ze anders doen dan jij?

Is afvallen iets dat je kunt of niet? Aangeboren genen?

Of is slank zijn een proces, wat je kunt leren als je de juiste stappen zet gedurende lange tijd.

De kernvraag in deze masterclass: heb je een growth of een fixed mindset als het gaat om afvallen en gewicht? Ontdek de waarde van een growth mindset in deze masterclass

Ik wil hierbij zijn

24

Januari
20-21u

Masterclass

Het meest gebruikte excuus waarom afvallen niet of niet helemaal lukt is deze: Ik weet het allemaal wel, ik moet het gewoon even doen.

Terwijl de key tot succes is: actie!
Je eetgedrag managen is geen project met een kop en een staart. Je gewicht, gezondheid, energie, meer (keuze)vrijheid, plezier, stralen: het zijn allemaal waarden. Die blijven altijd belangrijk, zolang je leeft.

Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat je het leuk vindt om af en toe met afvallen en eetgedrag bezig te zijn. Dat je een super aantrekkelijk doel hebt én dat je het heel  lekker vindt wat je eet! Want alleen dan kom je in beweging!
En tja... Alleen acties leiden uiteindelijk tot resultaat.

Ontdek in deze masterclass hoe jij stopt met excuses en start met DOEN. 

Ik wil meedoen

21

Februari
20-21u

Masterclass

Wat is het belang van bewegen?

Val je af als je veel sport? Welke sport of beweging past het beste bij vetverbranding?

Hoeveel moet je nu sporten als je wilt afvallen.
In deze masterclass geeft een externe beweeg-expert (niet Mieke) antwoord op deze en andere vragen.

Kom in beweging!

Ik ben erbij

28

Maart

20-21u

Masterclass

We duiken in gedrag. Hoe maak je keuzes? Waarom doe je wat je doet? Hoe kan het dat je echt wilt afvallen en toch steeds te veel eet?

Is het de situatie, je omgeving of hebben je eigen gedachten de meeste invloed op je gedrag?

En hoe ga je dan om met die stemmen in je hoofd die maar zeggen: ach eet toch gewoon, het is zo lekker... Of: waarom zou je zo moeilijk doen, je houdt het uiteindelijk toch niet vol...

In deze masterclass leg ik uit hoe je dit soort gedachten kunt laten zijn en toch zelf je eetgedrag kiezen.

Ik wil hierbij zijn

25

April
20-21u

Masterclass

Wat als je eigenlijk geen lekkers durft te eten, omdat dat voelt als zondigen...

Als je bij alles wat ongezond, vet of suikerrijk is denkt: dat mag ik eigenlijk niet, ik moet afvallen....

Veel mensen die nog denken in diëten, switchen van alles naar niets. Of ze houden zich 'braaf' aan de regels, of ze gaan los. In deze masterclass ontdek je hoe je daar vanaf komt en je eigen verantwoordelijkheid neemt. Stop met lijnen, start met relaxed afvallen en veel meer genieten (ja ook van die roze koek)

Ik wil meedoen

23

Mei

20-21u

Masterclass

Waarom eet jij te veel? Als je de volgende keer bij lekkere trek eens een lijn trekt onder je hoofd, waar zit jouw trek dan? In je maag? Heb je echt honger? Of zit het in je hoofd? Heb je last van hoofdhonger? De meeste mensen die te zwaar zijn eten te veel uit hoofdhonger. En ja, als honger niet je werkelijke probleem is, is eten nooit de oplossing. 

Hoe je het verschil leert herkennen én hoe je veel beter en effectiever omgaat met hoofdhonger, leer je in deze masterclass. 

Ik wil hierbij zijn

27

Juni
20-21u

Masterclass

Ik ben niet iemand met heel veel zelfdiscipline. Ik houd enorm van lekkers, blijf vaak nog even wat langer in bed liggen en kan me volledig verliezen in netflix kijken.... Toch lukt het me al heel lang om af te vallen en slank te blijven.
Ik heb in de afgelopen jaren steeds meer zelfdiscipline gekregen. Maar ik heb ook een veel slimmere strategie ontwikkeld met nieuwe slanke gewoontes, die ik doe zonder na te denken. Dat scheelt een hoop strijd en gedoe. In deze masterclass leg ik uit hoe jij meer discipline krijgt én die nieuwe gewoontes ontwikkeld. 

Ik ben erbij

25

Juli
20-21u

Masterclass

Als je geen regie hebt op je eetgedrag, heb je dat vaak ook niet op andere gebieden in je leven. Voor mij staat afvallen, of regie pakken dan ook voor: kiezen voor jezelf. 

Weten wat je eigen behoeftes zijn en daarnaar handelen. Eigen verantwoordelijkheid nemen voor je  gedrag, je gewicht en je leven. Oftewel: jezelf eens helemaal bovenaan je prioriteitenlijstje zetten. Maar hoe doe je dat zonder je omgeving teleur te stellen en egoïstisch te zijn? In deze masterclass leg ik uit hoe dit werkt. En waarom goed voor jezelf zorgen, voor iedereen in je omgeving uiteindelijk veel, en dan ook echt veel, beter is. Je hele leven is een stuk leuker met regie! 

Ik ben erbij

29

Augustus
20-21u

Masterclass

Om je gedachten tot rust te brengen, je emoties te ervaren, in het nu te zijn, en vanuit rust en vertrouwen je eigen eetgedrag te kiezen, is meditatie een fantastische techniek.

In deze masterclass legt een expert je er alles over uit.

Ik wil meedoen

26

September

20-21u

Masterclass

En dan schiet je er toch weer in. Je ging zo goed, maar helaas. Je zit in een DIP.

Weet jij waar DIP voor staat?
Als je in een Dip zit, dan 

 Denk je In Problemen (DIP). In deze masterclass leg ik het proces uit en vooral, hoe je uit een DIP stapt zodat je weer Denkt in mogelijkheden (DIM). Dan kies je weer het (eet)gedrag waar jij blij van wordt.
Ik wil hierbij zijn

Uit onderzoek van de HvA onder deelnemers na 3 maanden training en coaching blijkt dat het emotioneel eten al met 44% was afgenomen, het lijngericht eten met 18%, extern eten met 46%, de BMI met 5% en het gewicht met 5 kg.

null

gezien in de media

Zij zijn al slank

Ik at als ik blij was, maar ook als ik verdrietig was of moe. Zo werd eten een belangrijk deel van mijn leven. Als ik terugkijk besef ik dat ik niet geleerd had hoe ik goed om moest gaan met hoe ik me voelde. Tot ik meedeed met Skinnyminds. Nu, bijna 5 jaar later ben ik nog steeds slank. Ik weet nu dat mijn gevoelens er mogen zijn en ik eet ze niet meer weg.

Cynthia (-25 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: ‘Volgende week ga ik écht beginnen’, Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta  lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (- 19 kilo)

Het was allemaal zo lekker eerlijk. Ik kon gewoon vertellen dat ik een pak koekjes of een zak chips had leeggegeten en dan werd ik niet meewarig aangekeken. Iedereen gaat met de billen bloot. Je hebt echt wat aan elkaar. Dan had ik weer een eetbui gehad en dan zei iemand uit mijn groep: "Ga even uitrekenen hoeveel je nou echt hebt gegeten." Op die manier kreeg ik het inzicht van: hé dit is niet het einde van de wereld. Ik stond gelijk weer op, klaar om verder te gaan. 

Annemiek (-25 kilo)

“Wat ben ik ontzettend blij met deze aanpak! Dit is wat ik al jaren zocht. Iedereen zegt altijd wel: om blijvend af te vallen moet je je gedrag veranderen. Ik weet nu tenminste hoe ik dat doe. En nee, dat is heus niet altijd makkelijk, maar wel heel erg leuk! En het werkt echt. Ik voel me veel beter, energieker (ik sport!) en ben al 5 kilo kwijt, mét gewoon chocola! Een aanrader."

Liesbeth
€ 79,-
Slechts € 39,-per maand!

Onbeperkt toegang tot het complete trainingsprogramma, met wekelijkse live sessies, unieke masterclasses en meer.

  • Als oud-deelnemer van de startcursus krijg je onbeperkt toegang tot onze unieke trainingen voor een speciale pijs!
  • Elke training heeft wekelijkse e-mails, lessen met video's, opdrachten en een persoonlijk werkboek
  • Wekelijks kun je aansluiten bij de live motivatiesessie via zoom met Ineke een ervaren coach of ikzelf.
  • Maandelijks geef ik de bekende live masterclasses met specifiek thema
  • Je houdt toegang tot de inspiratiedatabase met exclusieve artikelen en video's
  • Kookinspiratie met heerlijke, slanke recepten Van XL naar S
  • Als je nu doorgaat met dit programma is de toegang geen 79,- maar slechts 39,- per maand.
  • De toegang is elke maand opzegbaar, heel eenvoudig via een mail naar info@skinnyminds.nl