Video Aspect Ratio: 9:4

Slank-in-1-dag virtueel

Klaar om in 1 dag de regie te pakken op je eetgedrag en afvallen leuk te vinden?

Claim ticket

Verlies die extra kilo's

Jij wil niet langer uitstellen... Afvallen zonder dieet is leuk én heel effectief. Gemiddeld vallen deelnemers tussen 0,5-1 kilo per week af. 

Laat je inspireren

Mieke combineert haar persoonlijke ervaring met bewezen effectieve psychologische theorieën op het gebied van gedragsverandering. Toegankelijk en heel concreet. Jij ontwikkelt je eigen succes-strategie.

Nieuwe vaardigheden

Afvallen is geen kwestie van aangeboren talent of aanleg, maar de juiste vaardigheden leren en de juiste stappen zetten, met een slanke mindset. Op dit event ontdek hoe jij dat doet.

Weg met die kilo's en dat uitstelgedrag!

In januari van dit jaar heb ik besloten dat dit mijn fitste jaar ooit wordt. Nu zit ik op dit moment met een geblesseerde enkel in het verband en kan ik niet voetballen, volleyballen of rennen, maar toch voel ik me super sterk en fit. Ik bruis van de energie en die wil ik heel graag met jou delen.

Daarom heb ik besloten dit jaar meer events te organiseren. Omdat ik het fantastisch vind om te doen én vooral omdat ik uit ervaring weet wat een enorme boost een event je kan geven. In plaats van weken bezig te zijn om uit te zoeken hoe afvallen zonder dieet precies werkt, ontdek je op Slank-in-1-dag direct wat je te doen staat. En je krijgt er nog zin in ook!

Het wordt praktisch, uitdagend en interactief. Ik geloof dat er voor verandering en dus ook blijvende verandering van je eetgedrag en gewicht 3 stappen noodzakelijk zijn:

1. Zelfbewustzijn: wat speelt er bij jou, wat zijn jouw patronen en lastige situaties

2. Verantwoordelijkheid nemen: zonder actie geen resultaat

3. Commitment & energie: vastbeslotenheid om er wat van te maken en op te staan na een tegenslag. Je eet elke dag, en dus ook nog wel eens te veel, dat hoort erbij. Leer ermee omgaan!

Dit ontdek je tijdens Slank-in-1-dag:

Je gaat direct met de 3 stappen aan de slag.

 • Ik leer je hoe je je eigen energie kunt opwekken zodat je er iedere dag voor gaat met focus
 • Je ontdekt wat commitment is. Je neemt het besluit om nu (verder) af te vallen, niet alleen in je hoofd, maar vanuit je tenen. Omdat je 100% zeker weet en voelt dat dit is wat je echt wilt: fit zijn, energie hebben, een gezond gewicht, je aantrekkelijk voelen!
 • Je kiest welke concrete acties in jouw aanpak passen. Welk eetpatroon hoort daarbij, welke bewuste keuzes maak je. En hoe ga je om met beweging. 
 • Je ontdekt hoe jij normaal omgaat met tegenslagen (je patronen) én hoe je die doorbreekt. Zodat je iedere keer weer vol motivatie focust op je doelen en waarden én niet langer op je problemen. Oftewel: je stop met DIP-pen (Denken In Problemen) en kiest voor mogelijkheden, positieve energie, en actie. 
 • Ik coach een aantal mensen live tijdens deze middag. Ook als je toekijkt, leer je daar ontzettend veel van. Ik doorzie patronen heel snel. Juist het achterhalen waar het bij jou werkelijk over gaat is zo zinvol. Waarom doe je niet wat je wilt doen, waar laat je je door tegenhouden en hoe kun je precies die belemmeringen doorbreken en vol gaan voor kilo's knallen én genieten deze zomer! Ik ben eerlijk en concreet, als het nodig is confronterend. Altijd met 100% respect en begrip.

Laatst zei een deelnemer aan mijn masterclass het zo: 

Ik vind het altijd opvallend: je bent vol begrip zonder soft te zijn! Top.


Na het event

 • Val je 0,5 - 1 kilo per week af
 • Geloof je in je eigen succes
 • Weet je wat je moet doen als je weer van de onweerstaanbare eetdrang krijgt
 • Heb je de mindset om door te gaan met afvallen én slank blijven
 • Ben je trots op jezelf en voel je je fantastisch: aantrekkelijk én zelfverzekerd.


Wil jij die boost in energie én resultaat?

 • Wil jij echt een verschil maken in je gewicht? In je eetgedrag? In je gevoel over jezelf? 
 • Wil jij nu regie pakken op een hele positieve manier?
 • Wil jij die extra (vakantie)kilo's direct kwijtraken of doorgaan op de slanke weg?


Meld je nu aan!
Dit nieuwe event houden we op 25 augustus 2022 van 13.30 tot +/- 17.00 uur, online.
Jij kunt gewoon meedoen vanuit je eigen omgeving, achter je eigen pc of tablet. Wel zo praktisch, efficiënt en voordelig. 
Er zijn een beperkt aantal plaatsen. Vol = vol. 

Ja, ik doe mee

Misschien ken je ons van:

gezien in de media

12 jaar

Ervaring in afvallen door gedragsverandering

300.000+

Boeken verkocht
20.000+
Vrouwen online getraind en gecoacht

Deelnemers over eerdere events:

null
reacties power event mieke kosters

Ha, ik ben Mieke

null

 In 2010 viel ik 18 kilo af door mijn slanke vriendinnen te observeren en hun eetgedrag te kopiëren, na een leven lang jojo-en. Ik was zo enthousiast én geïnteresseerd in dit proces, dat het mijn nieuwe passie werd. Bovendien werkte ik al 18 jaar in marketing & communicatie en wilde ik graag een eigen bedrijf beginnen. Dat kwam mooi samen. Met een bevriende psycholoog heb ik, aan de hand van mijn eigen ervaring én bestaande psychologische theorieën, een methode  ontwikkeld om af te vallen op basis van gedragsverandering, zonder dieet! 

In 2011 schreef ik er mijn eerste boek over: Het geheim van slanke mensen. Ik startte vrij snel met het geven van lezingen en trainingen. Van m'n eerste boek verkocht ik in ruim 150.000 exemplaren. In totaal heb ik 7 boeken over eetgedragsverandering geschreven en ruim 300.000 boeken verkocht (en nog steeds -> zie Boeken).
Het is mijn missie zoveel mogelijk vrouwen te helpen om weer lachend in de spiegel te kijken.
Zo begon ik met online cursussen en (online) events. Ik vind het fantastisch om mensen te inspireren regie te pakken op hun eetgedrag. Bovendien vind ik de gesprekken met mensen die bezig zijn, ontzettend waardevol! Ik doorzie patronen snel. Ik zeg niet persé wat je wilt horen, wél wat je nodig hebt om nu af te vallen. Altijd met begrip én respect. Dat werkt echt!

Ik woon in Amsterdam, eet zelf ook regelmatig te veel en houd van wijn drinken met vriendinnen. Gelukkig blijf ik wel al ruim 16 jaar op gewicht met regie. Ik heb drie kinderen van 18, 16 en 12 en ben al sinds onze studietijd in Groningen samen met Jaap. Ik zit sinds een paar jaar op voetbal (vrouwen 35+), doe de laatste tijd aan beachvolleybal en tennis. Af en toe sta ik ook nog op m'n speciaal aangeschafte loopband (maar dat schiet er vaak bij in). Ik heb naast lezen verder geen hobby's.
Ik weet wel dat alles leuker is als je af en toe om jezelf kan lachen. En als je beseft dat je lang niet de enige bent met een fantastisch rotleven.
Dát probeer ik vast te houden in alles wat ik doe. 

Hoe pak jij afvallen meestal aan?

De Extreme jojo

Je bent heel goed in afvallen...., alleen ook in aankomen. Je ziet afvallen als iets tijdelijks dat af en toe moet gebeuren. Dan graag zo snel mogelijk, met zoveel mogelijk resultaat. En dus eet je heel weinig en ben je goed aan het sporten. Dat werkt....althans een tijdje. Je houdt dit extreme eetpatroon alleen niet vol en dus blijf je switchen tussen alles of niets. Je gewicht volgt gestaag het jojo-patroon.

De halfdoener

Je bent heel veel met je gewicht, afvallen en eten bezig. Je wilt best graag wat kilo's kwijt, je zet het alleen niet om in actie. Je  weet niet precies waarom niet. Want, je weet wel degelijk hoe het moet. Soms begin je ook wel, maar het lukt je niet de knop om te zetten. Tja, houd het dan maar eens langer dan een paar dagen vol. Laat staan als er een feestje is... het leven moet wel leuk blijven. Er  zijn ergere dingen in het leven. Het komt ook wel goed. Je moet het alleen even doen. Binnenkort.

Sportbillie

Als jij wilt afvallen ren je naar de sportschool. Sporten is dé manier voor jou om kilo's kwijt te raken. En dus maak je een plan. Je gaat minimaal drie keer per week naar de sportschool, je rent dagelijks een halve marathon en je doet 1000 buikspieroefeningen voordat je gaat slapen. Je bent superfit en wordt inderdaad slanker, zolang de hype duurt.

De Gezondsheidsfanaat

Je voelt je eigenlijk altijd schuldig als je iets eet met suiker, verzadigde vetten, of alcohol. Jij wilt je lichaam voeden met gezonde voedingsstoffen. Je houdt het liefst precies bij welke vitaminen, mineralen je binnenkrijgt wat welke stof doet voor je lichaam. Je wilt geen loze kcal. Alleen lukt dat niet altijd en dan baal je van jezelf. Je geeft jezelf op de kop: slappeling. Je bent heel veel met (gezond)eten bezig en hebt geen relaxte eetrelatie.

De onrustige Opgever

Je hebt al heel veel geprobeerd. Diep van binnen geloof je niet dat jij het kunt dat afvallen. En daardoor heb je eigenlijk opgegeven ooit slanker te zijn. Je bent nu eenmaal te bourgondisch of juist te onzeker, met te weinig zelfdiscipline. En ja, je bent ook nog een emo-eter. 

Alleen sluimert dat afslankdoel altijd ergens in je achterhoofd. En je gewicht accepteren doe je ook niet.
De onrust blijft.

De Ontkenner

Je doet alles goed. Je eet niet heel veel, je sport 3x per week. Je eet ook best gezond..., je valt alleen niet af. 

Je weet het gewoon niet meer. Niets werkt voor je. Ja, in het verleden wel, toen ging afvallen veel makkelijker. Het zal de leeftijd wel zijn, je stofwisseling, hormonen of misschien vermoeidheid? Nou ja, je weet het gewoon niet meer. Het is om moedeloos van te worden.

6 redenen om erbij te zijn op 25 augustus

Minder (vakantie)kilo's

Dit event heb je nodig om direct je vakantiekilo's kwijt te raken of om door te gaan op de slanke weg, ook na je vakantie. Je krijgt concrete technieken, zet de juiste stappen, met een slanke mindset. Dat maakt dat je die kilo's echt verliest, zónder dieet!
Eetbuien verminderen

Meer vrijheid

Je mag alles eten, je wilt het niet. Jij kiest er niet voor, je kiest voor je lange termijn doelen, met keuzevrijheid.  Dat betekent extra genieten van zon, zee, strand, rosé-tjes, ijsjes, versie vis en salades. Jij ben trots en voelt je fantastisch!

Voor elk type de oplossing

Welke aanpak je normaal gesproken ook hebt, als het gaat om afvallen, op het event ontdek je hoe jij die verandert in een hele effectieve aanpak. Succes kun je kopiëren. Leer van slanke mensen én succesvolle afvallers en word relaxed slank!

3 x succesvoller als je je omringt met gelijkgestemden

Op het event omring je je met gelijkgestemden. Levensgenieters mét zelfinzicht. Vrouwen die houden van een glas wijn en lekker eten, en die  graag wat kilo's kwijt willen. Ze staan open voor de psychologie achter overeten en zijn bereid verantwoordelijkheid voor het eigen eetgedrag te pakken. Zeker als je het event combineert met één van onze trainingen, word dit effect versterkt in de community!

Een enorme boost in energie en motivatie

Ik weet uit ervaring hoeveel een event teweeg kan brengen. Je krijgt een enorme boost, nieuwe inzichten en een nieuw lading motivatie en energie. Dát heb je nodig om in beweging te komen en die regie te pakken!

Lachend in de spiegel kijken

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen weer lachend in de spiegel te kijken. Dit event is één van de leukste, enthousiaste en effectiefste manieren om dit te doen. Ontdek het zelf, dit mag je niet missen. 

Een greep uit eerdere reacties:

reviews event Mieke Kosters

Praktische informatie

Het event organiseren we via zoom, op 25 augustus van 13.30 tot ongeveer 17.00 uur (het kan iets uitlopen). In de week voor het event krijg je van ons een werkboek, een voorbereidende opdracht en de link.
Het is het makkelijkst om ergens te zitten waar je privacy hebt en actief mee kunt doen, zonder verstoringen van buitenaf.
Het enige dat je nodig hebt is een computer of tablet met camera, je werkboek (deze is digitaal, maar kun je eenvoudig uitprinten in zwart-wit), eventueel papier en pen en water.

Een hele middag met super veel nieuwe kennis en inspiratie voor een unieke prijs. 

Jij gaat met mildheid en daadkracht aan de slag voor een no-brainer prijs (daar hoef je niet over na te denken, dat kun je gewoon doen). Bovendien heb ik een hele speciale aanbieding als je het event combineert met onze cursus 5 kilo afvallen in 6 weken. 

Dat is de allerbeste optie op dit moment!

Doe mee en claim je ticket!

Event
Slank-in-1-dag

Event op 25 augustus 13.30 - 17.00

69,-
 • Toegang tot Mieke 's nieuwe online event Slank-in-1-dag op 25 augustus 2022
 • Eigen event werkboek

3 BONUSSEN

 • EXTRA: Gratis e-book De Bikini challenge
 • EXTRA: opname van eerdere masterclass van Mieke
 • EXTRA e-book met heel veel Van XL naar S recepten

Aanbod Cursus 5 kilo afvallen in 6 weken

In 6 weken afvallen zonder dieet

197,-

79,-

 • Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module met video-lessen en opdrachten
 • Eigen werkboek.
 • Wekelijks  een mail
 • 8 weken toegang tot onze actieve community met gelijkgestemden
 • Wekelijks live motivatiesessie
 • Maandelijks masterclass van Mieke
 • Dagelijks chat-coaching van coaches in opleiding
 • Exclusieve mini-podcasts
 • Toegang tot de inspiratiedatabase met artikelen en video's 
 • Heel veel lekkere Van XL naar S recepten

3 BONUSSEN

 • EXTRA: Gratis coachgesprek met een expert
 • EXTRA: Gratis e-book naar keuze (kiezen uit De little Black dress Challenge, De Bikini challenge en En nu word ik slank)
 • EXTRA: Toegang tot 2 beweegprogramma's met oefeningen voor buik, billen en benen en Yoga

Zomerprogramma 

Aanbod Cursus & event

Meest voordelig én effectief

Geen € 266,-, maar
slechts € 127,-
 • Toegang tot Mieke 's nieuwe online event Slank-in-1-dag op 25 augustus 2022
 • Eigen event werkboek

EN

 • Elke week toegang tot een nieuwe module van de cursus met video-lessen en opdrachten
 • Eigen cursus werkboek.
 • Wekelijks  een mail
 • 8 weken toegang tot onze actieve community met gelijkgestemden
 • Wekelijks live motivatiesessie
 • Maandelijks masterclass van Mieke
 • Dagelijks chat-coaching van coaches in opleiding
 • Toegang tot de inspiratiedatabase met artikelen en video's
 • Heel veel lekkere Van XL naar S recepten

EN 6 (!) BONUSSEN

 • PERSOONLIJKE ZOMER MINI PODCASTS 4x PER WEEK IN DE OCHTEND
 • EXTRA: Gratis coachgesprek met expert t.w.v 75,-
 • EXTRA: Gratis e-book naar keuze (De Bikini challenge??)
 • EXTRA: Toegang tot 2 beweegprogramma's
 • EXTRA: opname van eerdere masterclass van Mieke
 • EXTRA e-book met heel veel Van XL naar S recepten

Meer weten over de cursus -5 kilo in 6 weken

Wil jij relaxed op het strand lopen, slenteren door de stad met blote benen,
stralen in dat nieuwe jurkje en zelfverzekerd dansen op het volgende feestje? 

Mijn vader zei vroeger altijd:
"Slanke types hebben geluk, die kunnen eten wat ze willen en wij? Wij komen van de wind al aan. Wij zullen nooit  slank worden".

Inmiddels weet ik dat pech en geluk niets met je gewicht te maken hebben.
Nou ja, de ene persoon heeft  meer aanleg of een langzamere verbranding dan een ander, dat is waar.
Maar dat betekent niet dat je niet slank kunt worden.

Afvallen of gewicht is geen kwestie van (aangeboren) talent, het is een kwestie van inspanning.
De juiste dingen doen, met de juiste commitment, motivatie en mindset, gedurende langere tijd. 

Het gaat om simpele, kleine stappen en je moet heel goed weten waar je het voor doet,
wat je wilt bereiken.

Wekelijks video-lessen en opdrachten

In de cursus 5 kilo afvallen zonder dieet helpen we je die juiste commitment, motivatie, mindset en doelen te krijgen,

zodat je de juiste stappen zet en werkelijk afvalt.
Niet alleen nu, maar voor altijd.

Wekelijks krijg je een mail met een link naar nieuwe lessen.
De video-lessen uit de cursus zijn gebaseerd op verschillende onderbouwde psychologische theorieën, zoals ACT, RET, TA en NLP.
Je volgt de training online, in je eigen tijd via een app of computer.
 Je ontwikkelt een basis eetpatroon met lekker eten waarmee je afvalt,
je leert hoe je jezelf motiveert, waar een goede doelstelling aan voldoet en hoe afvallen precies werkt. 

Je ontwikkelt een  effectieve manier van denken (stap voor stap) en krijgt de juiste mindset.
De basis van afvallen zonder dieet heb jij straks onder de knie.
Heel interessant en dé manier om regie te pakken op je gewicht, op je leven.


8 weken toegang tot de community

Bij de training krijg je  8 weken toegang tot onze interactieve community. Met daarin o.m.:
 Elke maandagavond om 20.00u  een live motivatie-sessie via zoom. In een half uur word je geïnspireerd en zit je vol motivatie voor de nieuwe week.
Jij blijft werkelijk bij de les en valt af!

Onze coaches in opleiding zijn dagelijks actief in de community om jou verder te helpen.  Ze confronteren je en zijn die stok-achter-de deur. Met goede vragen, en motiverende reacties word jij aan het denken én doen gezet. 

Mieke geeft elke maand een live masterclass over een relevant thema. Denk aan: flow, growth mindset, zelfdiscipline, emotie-eten, etc. Deze sessies zijn interactief, leerzaam en heel inspirerend. Gemiddeld waarderen deelnemers de masterclasses met een 9! Deze mag je dus niet missen. 

Je blijft geïnspireerd en krijgt nieuwe inzichten waar je verder mee kunt. 

Uit onderzoek blijkt dat je tot 3x succesvoller afvalt als je je omringt met gelijkgestemden met hetzelfde doel. Daar is onze community voor! Je kunt er sparren met andere deelnemers, hulp vragen en inspiratie opdoen. Er is altijd wel iemand die je verder helpt als jij dat even nodig hebt! 

Op het online platform vind je ook onze inspiratiedatabase, boordevol artikelen en video's met antwoorden op al je vragen. Daarnaast delen we onze Van XL naar S recepten met je. Als je even kook-inspiratie nodig hebt, hier moet je zijn. 

                   

FAQ Event & cursus

Ik ga op vakantie tijdens de cursus, is dat een probleem?

Jouw online omgeving is overal toegankelijk. Je kunt de cursus dus volgen waar je ook bent en wat je ook doet. Veel mensen vinden het juist effectief om de cursus door te laten lopen in de vakantie, omdat dat de momenten zijn waarop je meer gaat eten. Je doet de lessen geheel in je eigen tijd, dus als het jou uitkomt duik je erin.

Ik heb deze cursus al gevolgd kan ik het event ook combineren met een andere training?

Ja, dat kan. Meld je gewoon op deze pagina aan en koop het pakket (zelfde prijs), vervolgens mail je naar info@skinnyminds.nl en laat je ons weten, welke training je liever volgt. Zie daarvoor https://skinnyminds.nl/academy
Wij zorgen dan dat deze training wordt gestopt starten de training van jouw voorkeur.

Ik volg nu de cursus of het coachplan of ik ben al member, kan ik dan ook de pakketkorting krijgen

Ja, als je nu actief bent in een programma, kun je voordelig meedoen aan het event. Ga naar CHECKOUT voor het speciale aanbod voor actieve klanten.

Begint de cursus direct als ik me aanmeld of kan ik de cursus ook opstarten na het event op 25 augustus. Ik ga nu op vakantie.

De cursus begint direct na aankoop. Als je later wil beginnen, kan je een mailtje sturen en dan pauzeren we de cursus voor je. De 8 weken community en de cursus gaan dan later in, als je terug bent van vakantie en ons laat weten dat je wilt starten.

Wat als deze cursus toch niet voor mij werkt (ik heb alles al geprobeerd)?

Wij weten zeker dat deze cursus je helpt om je mindset te veranderen. Om niet meer in diëten, maar in bewust kiezen te denken. Om op een milde & daadkrachtige manier naar jezelf & eten te kijken en natuurlijk om af te vallen. Het gaat alleen niet vanzelf! Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Wij helpen je het gedrag te kiezen waar je blij van wordt. Jij doet het!

Kan ik dit programma volgen als ik vegetariër ben (of koolhydraatarm, ander dieet

Uiteraard. Omdat het programma gericht is op je mindset en je gedrag is het bij uitstek geschikt voor alle eetstijlen. Wij geven daar geen specifieke adviezen over, ook geen oordeel. Het is aan jou een eetpatroon te ontwikkelen dat bij je past. Waarmee je tevreden bent, én waarmee je afvalt. Bovendien: jij weet vaak het allerbeste welk eten goed is voor jouw lichaam, daar heb je ons niet voor nodig.

Krijg ik dagmenu's

Nee. Wij bepalen niet wat je eet, dat bepaal je juist helemaal zelf. De kern van het programma draait om je mindset: van moeten afvallen naar willen. Van niet mogen eten, naar zelf kiezen. We helpen je wél een basiseetpatroon te ontwikkelen. En je krijgt toegang tot heel veel inspirerende recepten Van XL tot S. Daarmee is balans vinden en keuzes maken makkelijker. Jij bepaalt!

Waar bestaat het programma precies uit?

In jouw persoonlijke omgeving krijg je wekelijks toegang tot de nieuwe lessen van het trainingsprogramma gericht op afvallen door gedragsverandering. Met video en opdrachten en een (online) werkboek. Daarnaast krijg je toegang tot de actieve community met elke maandagavond een live motivatiesessie, elke maand een masterclass van Mieke en dagelijks chatcoaching van coaches in opleiding. Je vindt er antwoorden op al je vragen in de vorm van video’s en blogs. En je krijgt heel veel lekkere recepten Van XL naar S. Naast de persoonlijke omgeving krijg je 3x per week een email met de achtergrond en planning van de lessen.

Kan ik de cursus en het event volgen op mijn telefoon?

De cursus is zowel op je computer, tablet als telefoon te volgen. Je kunt op alle 3 de apparaten inloggen op jouw persoonlijke Skinnyminds omgeving en kunt hierbij de lessen en video's bekijken, recepten opzoeken en jouw werkboek bijhouden.
Het event is in principe ook gewoon te volgen via je telefoon. Je kunt gewoon kijken en luisteren. Actief meedoen, met camera aan, is echter makkelijker als je achter een pc zit. Dus daarmee haal je wel het meeste uit het event.

Hoeveel tijd neemt de cursus in beslag?

3x per week krijg je een e-mail met daarin een les met een video en een opdracht. Houd er dus rekening mee dat je 3x per week ongeveer 15-30 min. tijd inplant om de video's te bekijken, de lessen te volgen en de opdrachten te maken. Heb je meer tijd nodig dan kun je altijd in de tussentijd naar jouw persoonlijke omgeving gaan.

Is het event terug te kijken?

Het gaat hier echt om een live event. Als je live meedoet op 25 augustus krijg je de optimale ervaring, interactie en haal je er alles uit.

Skinnyminds is bewezen effectief

Uit onderzoek van de HvA onder deelnemers na slechts 3 maanden training en coaching blijkt dat het emotioneel eten al met 44% was afgenomen, het lijngericht eten met 18%, extern eten met 46%, de BMI met 5% en het gewicht met 5 kg.


null

Zij kennen het geheim al:

Je gaat echt naar jezelf kijken. Hoe kan het dat ik zulke slechte keuzes voor mezelf maak? Ik besloot mezelf op de eerste plaats te gaan zetten. Doordat ik die afspraak zo duidelijk maakte met mijzelf, is er geen terugval geweest. Doen en doorgaan. Ik kwam steeds dichter bij mezelf kwam en maakte eindelijk keuzes die goed voor mij waren. Ik voel me fantastisch!

vrouw-17-kilo-afvallen
Anneke (-17 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: volgende week ga ik écht beginnen! Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (-19 kilo)

De grootste verandering die SKM mij heeft gebracht denk ik is dat ik mezelf weer de moeite waard ging vinden en véél liefdevoller naar mezelf ben geworden. Doordat ik mezelf liefdevoller ging behandelen had ik minder drang naar comfortfood en lukte het me om me aan mijn plan te houden, want ik was het WAARD om dat te doen!

Claudia (-10 kilo)
mieke-kosters-skinnyminds

"Of je denkt ik kán het, of je denkt ik kan het niet dat afvallen.
In beide gevallen heb je gelijk."

Denk slank, doe slank, word slank, blijf slank