De opname van de derde live sessie staat klaar!

Ontdek de 7 factoren waarom afvallen soms niet lukt!

Klik hier


Wil je meer van dit soort inspiratie, lessen én coaching én 100 dagen begeleiding van Mieke, lees hieronder snel verder.

null

mieke-kosters-skinnyminds

Aanmelden kan nu

Het 100 dagen programma start
op 12 september 20.00 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ik ben erbij
Video Aspect Ratio: 9:4

Afvallen met een stok achter de deur. 
Opgeven is géén optie.
No way! 
Meedoen = all-inn voor succes.

Woest aantrekkelijk in 100 dagen

Ben jij je gewicht en eetgedrag zat en moet er wat gebeuren?

Dit is het moment; pak het!  Juist als je je verlangens voelt borrelen, gaat de energie stromen en bereik je de grootste successen. Laat die kans niet voorbijgaan

Wil je jezelf niet langer verstoppen, maar de stralende hoofdrol spelen in je eigen leven?

Als je de regie kwijt bent op je eetgedrag, ben je dat vaak breder in je leven. Je trekt je terug, bent aan het overleven of blijft hangen in je comfortzone terwijl je ook kunt kiezen voor een fantastisch leven, bruisend, fit, succesvol, met energie. Je hebt een keuze, altijd!

Is het tijd om te stoppen met uitstellen en half doen en een keer 100% voor succes te gaan?

Met half doen maak je je doelen niet waar. Ben jij vooral bezig met ' niet willen falen', blijf je stiekem in je eentje aanmodderen, uitstellen, indekken, of zet je de stap die nodig is voor succes en ga je all-inn. 

Weet je heel goed dat de crux van je (over)gewicht niet alleen in je eetpatroon, maar juist in je mindset en energie zit?

Als afvallen makkelijk was, was iedereen slank. Ook jij weet best dat je minder moet eten en meer bewegen. Als je dat niet doet, zit de crux voor jou 'tussen je oren'. Daar ligt de oplossing! Duik in gedragsverandering, leer, ontwikkel jezelf en krijg die mindset die nodig is om blijvend af te vallen.

Houd je van lekker eten en haat je diëten, maar wil je wel graag die kilo's kwijt

Stop dan met lijnen en start met relaxed afvallen. Elke dag chocola, 12 kilo eraf? Het kan. Switch van: ik wil het wel, ik mag het niet. Naar: ik mag alles eten, ik wil het niet. Ik wil slank zijn. De beste dieetgoeroe ben jij! Word zelf de baas over je eetgedrag.

Geloof je ook dat regie op je eetgedrag, 100% positief doorwerkt in je hele leven

Denk nog eens terug aan een tijd dat je afviel, met regie op je eetgedrag. Hoe goed voelde je je toen? Regie werkt zover door: je bent gelukkiger, actiever, positiever, krachtiger. Je bent een leuker mens met regie, voor mezelf en voor anderen. Dat is woest aantrekkelijk

Start nu!

Wacht niet langer, pak deze kans. Het programma start alléén op 12 september (daarna is het niet beschikbaar). Het is de eerste keer in jaren dat ik zelf een groep begeleid. Ik heb zo ontzettend veel zin om er samen een mega succes van te maken!
Ik ga 100% voor succes

Dit weet je wellicht nog niet over afvallen zonder dieet:

Het belang van een basiseetpatroon

Ook nu, ruim 16 jaar nadat ik 18 kilo afviel door het eetgedrag van mijn slanke vriendinnen te kopiëren, heb ik nog altijd hetzelfde basis-eetpatroon. Met wat aanpassingen: zo ontbijt ik later en drink ik nu havermelk koffie, maar in grote lijnen is het hetzelfde. Het is zo belangrijk om een goede basis te hebben, waar je op een normale dag op terug kan vallen. Sterker nog: je wilt erop terugvallen, omdat je er zo tevreden mee bent. Én je valt ermee af! In het 100dagen programma, maak je verplicht een eigen basis-eetpatroon. Een eetpatroon dat helemaal bij jou past! Wij beantwoorden. als je dat wilt, met een diëtist al je vragen erover.

Arme ik, blijft te dik!

"Ik weet het wel, ik moet het gewoon even doen. Morgen kan ook wel. Ik heb alles al geprobeerd, ik heb er geen zin meer in".... Zie je het ook? Excuses zijn zo energieloos. Moedeloos, machteloos dat is het gevoel dat je krijgt als je blijft hangen in excuses. En toch doen zoveel mensen dat. Ik zelf ook, heel lang. 

Waarom? Omdat de meeste excuses waar zijn. Althans, jij gelooft erin, op dit moment. Gevoed door je afslankervaringen in het verleden, is dit het verhaal dat jij jezelf vertelt. 
Maar de waarheid is: je kunt jezelf ook een ander verhaal vertellen. Een verhaal waarin de toekomst aan je voeten ligt, waarin je nieuwe dingen probeert, in actie komt, drive, motivatie en enthousiasme opbouwt, omdat je dat 100% waard bent! Het verhaal dat je jezelf vertelt, kies je zelf. Je verleden is geen garantie voor je toekomst. vandaag is een nieuwe dag. Begin aan een nieuw, krachtig, slank verhaal. Je hebt altijd een keuze. Arme ik, blijft te dik. Maar jij? Jij pakt regie! In het programma maken we samen dat nieuwe verhaal!

Vastbeslotenheid en energie = regie

En dan begin je vol goede moed.... Maar na een paar dagen gebeurt er iets waardoor je even de focus op afvallen vergeet. Voordat je het weet stop je toch wat lekkers in je mond. 'Zie je wel, daar ga ik weer', verzucht je. Ach laat ook maar, er zijn belangrijker dingen in deze wereld. 

Wat in deze situatie ontbreekt is vastbeslotenheid. Dat gevoel van: wat er ook gebeurt ik ga sowieso hardlopen. Of: vandaag eet ik precies volgens mijn basiseetpatroon, no matter what!
Maar die drive, die flow, krijg je alleen als je een woest aantrekkelijk doel hebt waar je voor in beweging wilt komen én de juiste aanpak voor jou (een aanpak die past bij jouw talenten en passies!). In het programma werken we toe naar die flow. Ik coach je, confronteer je en houd je bij de les. Je kunt niet ontsnappen en ontwikkelt die vastbeslotenheid vanzelf. Je wordt dagelijks geholpen om die energie in jezelf op te roepen. Waarom? Omdat dat zo ontzettend veel leuker én energieker is dan opgeven. Daarom! 

Ermee bezig zijn is een must én heel leuk!

Veel vrouwen die beginnen met afvallen hebben als doel: niet meer zoveel met eten en afvallen bezig zijn. Dat snap ik helemaal. Alleen... dat bereik je pas, als je nieuwe slanke gewoontes hebt ontwikkeld. Daarmee kies je 'automatisch' slank gedrag waarmee je afvalt of op gewicht blijft. Maar nieuwe gewoontes komen je niet zomaar aanwaaien. Daar moet je eerst wel degelijk wat voor doen (daar zijn technieken voor). Dus besef hoe leuk dat eigenlijk is én waardevol: juist het ontwikkelen van jezelf, meer zelfinzicht krijgen, verder leren, nadenken over wie je wilt zijn, nieuwe experimenten. Afvallen op deze manier is ook extreem interessant en heel leuk! Dus: focus op het proces, word super enthousiast en krijg je het resultaat dat je wilt: er niet meer zoveel mee bezig zijn en dat droomlichaam.

De kracht van samen

Uit onderzoek blijkt: je omringen met gelijkgestemden die een zelfde doel nastreven is extreem effectief. Als je samen met anderen afvallen heb je tot 3 x meer succes! Daarom starten we in dit programma tegelijk, op 12 september én kom je samen in een Slack-groep (chat community). Je hebt live bijeenkomsten (in de Bilt) en live online sessies. Alleen met mensen die er 100% voor gaan. Dat motiveert zo enorm! 

Gegarandeerd succes: doe wat slanke mensen doen

Wil jij afvallen en een slanke levensstijl? Zoek iemand wiens gewicht en eetgedrag je bewondert en kopieer zijn of haar eetgedrag (in grote lijnen). Succes ontstaat nooit zomaar, het laat altijd aanwijzingen achter. Net zoals afvallen geen kwestie is van talent of aanleg. Slank zijn is simpelweg een kwestie van de juiste stappen zetten, gedurende langere tijd. Het goede nieuws: ik heb het onderzoek al voor je gedaan. En de stappen die nodig zijn op een rijtje gezet. Met deze aanpak, val jij gegarandeerd af!

Dit zeggen eerdere afvallers: 

Skinnyminds is bewezen effectief

Uit onderzoek van de HvA onder deelnemers van ons coachplan na slechts 3 maanden training en coaching blijkt dat het emotioneel eten al met 44% was afgenomen, het lijngericht eten met 18%, extern eten met 46%, de BMI met 5% en het gewicht met 5 kg.


null
12 jaar

Expert in eet-gedragsverandering

7

Boeken geschreven, boek 8 komt eraan

300.000+

Boeken verkocht

25.000+

Afvallers (online) begeleid

Zij zijn al slank

Ik at als ik blij was, maar ook als ik verdrietig was of moe. Zo werd eten een belangrijk deel van mijn leven. Als ik terugkijk besef ik dat ik niet geleerd had hoe ik goed om moest gaan met hoe ik me voelde. Tot ik meedeed met Skinnyminds. Nu, bijna 5 jaar later ben ik nog steeds slank. Ik eet mijn gevoelens niet meer weg.

Cynthia (-25 kilo)

 In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: ‘Volgende week ga ik écht beginnen’, Tot ik er helemaal voor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta  lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (- 19 kilo)

Ik werd super enthousiast en gemotiveerd door het coachplan. Wat was dit concreet en positief. Bijna de helft van mijn leven was ik op het gebied van eten aan het dippen (denken in problemen). Ik was altijd gefocust op het getal op de weegschaal. Nu focus ik me op het maken van goede keuzes en niet meer op dat stomme ding. Dat werkt zo goed voor mij!

Marieke (-16 kilo)

Over Mieke

Ha, ik ben Mieke, vanaf mijn vijftiende bezig met lijnen. Noem een dieet en ik ken het. Helaas had ik pech en kwam ik van de wind al aan. Het lukte me nooit blijvend af te vallen. Totdat ik in 2010 het eetgedrag van mijn slanke vriendinnen ging kopiëren. Ik dacht: zij eten ook bitterballen en drinken ook wijn, hoe blijven zij slank en ik niet? Dat experiment heeft m'n leven veranderd. Ik viel 18 kilo af met elke dag chocola en wijn en was volledig gegrepen door het onderwerp:
eet-gedragsverandering.

Als afgestudeerd econoom, besloot ik een enorme switch te maken. Ik stopte met m'n marketingbaan in het bedrijfsleven en schreef een boek: Het geheim van slanke mensen. Het boek werd een mega-bestseller en mijn 6 boeken daarna ook. Ik heb ruim 300.000 boeken verkocht, meer dan 25.000 vrouwen online begeleid en ben nu, na een schrijfpauze van bijna 5 jaar, bezig met een nieuw boek.

In de afgelopen jaren, ben ik altijd slank gebleven. Al ging dat niet zomaar vanzelf. De eerste jaren wel, ik zat zeker tot en met 2018 in een flow. Daarna moest ik er opnieuw naar zoeken. In 2020 had ik een vrij zwaar jaar. Ik had van alles aan m'n hoofd waardoor mijn focus en plezier in het bezig zijn met gewicht en eetgedrag, onder op m'n prioriteitenlijst kwam. Het gevolg? Ik kwam wat aan, niet veel (een kilo of 3), maar ook niet fijn. Maar wat ik erger vond: ik was het krachtige, energieke, enthousiaste gevoel wat regie mij geeft, kwijt.
Ik geloof dat als je de regie kwijt bent op je eetgedrag, je die ook kwijt bent in je leven. Je bent meer aan het overleven of blijft hangen in je comfortzone in plaats van dat je kiest voor een bruisend leven, met energie en drive voor succes, gaan voor je doelen, op elk gebied!
Eind 2021 in Barcelona besloot ik van 2022  mijn fitste jaar ooit te maken. Dat was de ommekeer.  Mét succes! Ik ben weer helemaal terug. Met 100% commitment. Ik zit weer in de flow, ben afgevallen en heb regie.
Ik heb zoveel nieuwe inzichten, drive én passie, dat ik besloten heb een heel nieuw 100 dagen programma op te zetten. Minder vrijblijvend, minder bullshit, meer inspiratie en confrontatie. Ook live.
Ik heb geen fluwelen handschoenen, ben altijd eerlijk, mét respect.

Tot slot. Ik woon in Amsterdam met Jaap, heb drie kinderen van 12, 16 en 18 jaar. Ik zit op voetbal, doe aan beachvolleybal en loop hard (allemaal pas nadat ik afgevallen was, ik was vroeger meer een lakse rookmoeder en kroegtype dan sportief). Naast lezen en reizen heb ik verder geen hobby's.

Ik weet dat het leven leuker is als je niet alles zo serieus neemt en ook om jezelf kunt lachen. En als je beseft dat je niet de enige bent met een fantastisch rotleven.

In dit 100 dagen programma:

3 keer per week nieuwe video-lessen én verplichte opdrachten

Drie keer per week krijg je een email met nieuwe video-lessen en opdrachten. Deze werk je uit in een persoonlijk werkboek. De lessen zijn gebaseerd op bewezen effectieve psychologische theorieën. Jij doet alles wat nodig is om af te vallen zonder dieet én pakt de achterliggende oorzaken achter je eetdrang aan! 

Een aantal opdrachten in het programma zijn verplicht. Deze lever je in en daar krijg je feedback op van Mieke of een collega. Niet meedoen heeft consequenties. Als je je aanmeldt voor dit programma, verwachten we 100% inzet en commitment.

Minder smoesjes, meer resultaat; Mieke coacht deze groep zelf

In online sessies, FAQ bijeenkomsten en live bijeenkomsten (op 1 of 2 oktober in de BiIlt) zie ik je, en help ik je verder. Waar je ook maar tegenaan loopt. Ik ben altijd eerlijk, mét respect. Geen fluwelen handschoenen. Ik zeg wat je nodig hebt om nu echt regie te pakken. Dat is niet altijd wat je het liefste wilt horen. Wel ontzettend effectief! 

Veel contact: Live, online, in motivatie sessies en via chat

We hebben het programma zo opgebouwd dat het boordevol inspiratie zit. We leren elkaar echt kennen. We houden op 1 of 2 okt een live bijeenkomst in de Bilt, elke maand een online coachsessie. Bovendien ben ik twee keer per week live aanwezig in de slackgroep. Elke woensdagochtend met een live motivatiesessie (is terug te kijken) en elke maandag via chat. Jij blijft bij de les en valt af!

Maandelijkse masterclass van Mieke

Elke maand geef ik bovendien een nieuwe, live masterclass (beetje vergelijkbaar met de sessies uit de challenge). Ik zoom in op een relevant thema. Denk aan: flow, motivatie,  mindset, etc. Deze sessies zijn interactief, leerzaam en heel inspirerend. Gemiddeld waarderen deelnemers de sessies met een 9! Deze mag je dus niet missen. Je blijft geïnspireerd en ontdekt steeds weer nieuwe inzichten waar je verder mee kunt. 

24 x 7 hulp van mede-deelnemers is meer succes!

Uit onderzoek blijkt dat je tot 3x succesvoller afvalt als je je omringt met gelijkgestemden. Daar is in dit programma een speciale slackgroep voor. Je kunt er heel eenvoudig sparren met andere deelnemers, hulp vragen en inspiratie opdoen. Er is altijd wel iemand die je verder helpt als jij dat even nodig hebt! 

Inspiratiedatabase met artikelen, video's en honderden recepten

Op het online trainingsplatform vind je ook onze inspiratiedatabase, boordevol artikelen en video's met antwoorden op al je vragen. Twijfel je ergens over? Vind het antwoord dat je nodig hebt. Daarnaast delen we onze Van XL naar S recepten met je en delen deelnemers onderling super lekkere, slanke recepten. Als je even inspiratie nodig hebt, hier moet je zijn. 

En 3 SUPER bonussen!

Opname speech Mieke 

Tijdens een van haar events in het De La Mar theater gaf Mieke een enorm inspirerende speech. Jij krijgt de opname ervan. 
E-book naar keuze
 Je kunt kiezen uit de  Bikini challenge, Little black dress challenge of En nu word ik slank.
Boek Skinnyminds
Je krijgt Mieke's laatste bestseller Skinnyminds thuis gestuurd na 2 weken in het programma.

LET OP: HET PROGRAMMA START ALLEEN DEZE WEEK

Daarna is dit aanbod niet langer beschikbaar!
€ 747,-
Nu voor slechts €497,-

In 100 dagen woest aantrekkelijk

  • Meld je nu aan en start op 12 september in de gezamenlijke kick-off
  • Na aanmelding krijg je een e-book met alle uitleg, info en data
  • Je ontvangt direct een mail met je persoonlijke login gegevens en werkboek
  • Het is mogelijk in 1, 2 of 3 termijnen te betalen
  • De prijs houden we laag (in januari wordt het 747,-) omdat het de eerste keer is dat Mieke dit weer doet en we er een mega succes van willen maken.
  • Jij straalt, krijgt energie, gaat 100% voor succes én verliest die kilo's voorgoed!

NIET GOED, GELD TERUG

Proberen kan altijd, als je binnen 14 dagen besluit dat dit programma toch niets voor je is (en dat kan natuurlijk gebeuren), krijg je gewoon je geld terug. Zonder gedoe!

Zij zijn al slank

Het weekend ging ik door met wijn & chips
In 2011 zat ik totaal niet goed in mijn vel. Er speelden wat problemen en dat gaf mij veel stress. In plaats van te kijken naar wat er écht speelde en te zoeken naar oplossingen, begon ik dat nare gevoel te dempen met eten. Zodra het weekend was, dat was voor mij op donderdagavond, trok ik een fles wijn open en at ik daarbij de nodige chips. Zo ging ik het weekend dan door en hoewel ik maandag wel weer ‘gewoon’ kon doen, kwam ik binnen korte tijd toch heel veel aan. Dat is nu allemaal anders én ik ben 17 kilo kwijt!
Annemiek  -17 kilo

Geen smoesjes meer, maar regie!

Een groot verschil met vroeger is, is dat ik nu niet meer hoef te eten om mijn emotie kwijt te raken. Vroeger vrat ik alles op. Nu kan ik het benoemen als ik ergens mee zit. Laatst was er nog een privésituatie waarin het belangrijk was waarin ik mijn gevoelens uitte. In plaats van naar de zak te grijpen, die reep chocola te verslinden of wat glazen wijn achterover te slaan, praatte ik erover met mijn man. Dat is een verandering waar ik heel blij mee ben!

Corina -20 kilo
Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven
Skinnyminds heeft mij echt geholpen, ik ben maar liefst 20 kilo afgevallen. Ik ben nu een slanke den geworden. Ik loop in mijn hoofd alleen nog wat achter en pak nog steeds maat 40 of 42 als ik ga winkelen, maar dat hoeft helemaal niet meer. Ik pas gewoon maatje 36-38. En mijn eetgedrag is volgens het Skinnyminds concept inmiddels ‘onbewust bekwaam’. Ik geniet van het allerlekkerst en blijf slank. 
Eva -25 kilo

"Of je denkt ik kán het, 

of je denkt ik kan het niet dat afvallen.

In beide gevallen heb je gelijk."