Stop met diëten, start met afvallen

Bekijk onze online afslankprogramma's gebaseerd op gedragsverandering

Jouw slanke levensstijl start nu!

Weer met plezier in die paskamer staan, je aantrekkelijk voelen in die nieuwe spijkerbroek en meer energie hebben omdat jij zonder frustratie kiest voor: gezond, lekker eten, meer bewegen en afvallen. Start nu en pak die regie!
Je hebt niets te verliezen, behalve gewicht.

Kies je online afslankprogramma

Cursus van 6 weken

Tot 5 kilo afvallen, perfect om te starten. Online training met wekelijks 3 lessen via email en een eigen werkboek (incl. toegang tot de community)

Start nu met afvallen!

Persoonlijk coachplan

6 maanden programma met een intensieve training gedragsverandering, een persoonlijk coachtraject én een besloten coachgroep (incl. community toegang)
Pak die extra kilo's bij de kern aan en val voorgoed af. 

Dit zeggen deelnemers over onze programma's

Eindelijk een methode die werkt
Ik heb al heel veel geprobeerd. Nu, met Skinnyminds, heb ik een aanpak gevonden die werkt. Omdat het echt ingaat op mijn issues en de oorzaken achter mijn eetdrang. Soms confronterend, maar vooral heel erg waardevol én leuk.
Annemiek (47)
Zoveel geleerd!
Elke week zijn de lessen van het coachplan spot-on. Het programma zit zo goed in elkaar. Mijn coach houdt me bij de les. Ik vind de 1-op-1 gesprekken enorm helpend en inspirerend, precies wat ik nodig heb om door te gaan en verder te leren. 
Marcella (32)
Top coach en coachgroep

Maandelijks had ik een gesprek met mijn coach, ze heeft me echt van het dieet-denken afgeholpen. Mijn coachgroep was fantastisch. We zijn laatst een weekend weggeweest met een paar leden, we hadden (en hebben) veel steun aan elkaar. Bedankt voor alle support! 

Karin (50)
arrow_drop_up arrow_drop_down