ONLINE POWER EVENT 

Ontdek zelf dat afvallen gewoon leuk is!

20% van de mensen die start met afvallen verandert haar gewicht en eetgedrag voorgoed. Meld je nu aan voor het volgende online power event en ik vertel hoe jij bij die 20% hoort. Dat is geen kwestie van aangeboren aanleg of talent, geen kwestie van afzien en vechten, maar een kwestie van de juiste stappen zetten en jezelf kunnen motiveren en managen.

Kom in de flow en krijg plezier in het afvallen!

Meld je nu aan voor de super motiverende live sessie op 27 september van 20:00 - 22.00 uur

Het event is dus live én wordt opgenomen,  je kunt het terugkijken. 

Aanmelden
null
mieke-kosters-skinnyminds

"Ik mag alles eten, ik kies er niet voor;  ik wil slanker zijn"

Je wilt echt graag wat kilo's kwijt, maar...

Je hebt al zoveel geprobeerd om af te vallen, je hebt er eerlijk gezegd geen zin meer in. 

Waarom zou je die moeite doen?
Jij komt van de wind al aan.
Afvallen en slank zijn is voor jou niet (meer) weggelegd. 

Bovendien:  je hebt er eigenlijk geen tijd voor, je hebt een drukke baan, je zit in de overgang of je houdt gewoon te veel van lekkers.
Je moet al zoveel in het leven..... een beetje genieten moet kunnen toch.

Herkenbaar?
Feit is dat meer dan 50% van de inwoners van Nederland op dit moment overgewicht heeft (BMI >25) en dat meer dan 80% van de vrouwen graag een paar kilo kwijt wil.

Het goede nieuws. Het kan echt. Zonder streng dieet of dagelijks zweten in de sportschool.

Maar juist met een leuk en lekker leven en veel meer genieten. Ja, ook van chocola en wijn, maar vooral van jezelf en je keuzes.

Hoe?

Dat is een kwestie van de juiste dingen doen, de juiste stappen zetten, doen wat die 20% succesvolle afvallers doen

In mijn volgende power event leg ik precies uit wat deze stappen zijn én hoe jij weer in die flow komt.

Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, wij maken het je makkelijk en nog leuk bovendien. 

Meld je snel aan en ontdek het zelf.
De events zijn heel populair en er is een beperkt aantal plekken, wees er dus snel bij.

Wanneer is dit event een must voor jou:

Als je al te lang roept: nu ga ik echt beginnen met afvallen, maar het keer op keer niet lukt. Je bent die flow kwijt en het voelt te veel als hard werken.

Als je jezelf steeds meer verstopt: in wijdere kleding, niet meer (met plezier) in de spiegel kijkt, niet meer op de weegschaal staat of als je merkt dat je zelfs feestjes en mensen vermijdt.

Als je baalt van hoe je eruit ziet en als je baalt van jezelf omdat je het toch (weer) zover hebt laten komen

Als je beseft dat de crux van afvallen niet zit in het volgende dieet of manier van eten, maar in jezelf:In je eigen hoofd én eetgedrag.

Je moet er echt bij zijn als je voor je gevoel van alles doet en toch niet het resultaat krijgt dat je graag wilt en niet begrijpt waarom het jou maar niet lukt.

Als je een stralende, vrije, actieve en slanke zomer wilt, waar je je on top-of-the world en super aantrekkelijk voelt

Wat jij bent na dit super motiverende power event:

Tevreden met jezelf

Het is onze missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen lachend in de spiegel te kijken. Dat gaat veel verder dan afvallen alleen. Dat gaat om focussen op de mooie dingen van jezelf, goed voor jezelf zorgen, werken aan je lichaam. Niet omdat het moet, maar omdat je het waard bent!

Tijdens het event ontdek je hoe jij voor jezelf kiest, je neemt je eigen doelen en  afspraken met jezelf serieus. Je straalt en voelt je fantastisch.

Eerlijk tegen jezelf

Jezelf aankijken in de spiegel betekent ook: niet wegduiken. Eerlijk zijn, met zelfreflectie naar jezelf kijken en naar je eigen eetgedrag. Want pas als je je bewust bent van je eigen keuzes, rol en invloed, kun je veranderen. Dit event  is geschikt voor levensgenieters met zelfinzicht. 

Je hoeft echt niet je hele eetpatroon om te gooien, je kijkt naar jouw quickwins. Kleine stappen, met groot effect. Jij geniet meer van minder eten. Mét regie.

Lichter en lachend met flow

Je voelt je direct lichter als je start met regie pakken. Je ontdekt tijdens het event dat het allemaal niet zo zwaar is. Die glimlach op je gezicht gaat er niet meer af. Afvallen en goed voor jezelf zorgen met flow is fantastisch. Geniet ervan! Je ontdekt  meer over je eigen patronen. Je leert, ontwikkelt en groeit, terwijl je gewicht verliest.  Afvallen en regie pakken is  gewoon heel leuk én waardevol.

Reacties van eerdere deelnemers aan een event van Mieke:

reacties power event mieke kosters
null

Praktische informatie

Het volgende power event geef ik op 27 september van 20.00 - 22.00 uur.

Online, gewoon achter je eigen laptop of telefoon te volgen, thuis of onderweg.

Kosten: 17 euro. Dat is een no-brainer prijs! En ja, natuurlijk ligt de waarde vele, vele malen hoger, gezien de inhoud en praktische tips die je krijgt. Ik houd dit event echter juist graag laagdrempelig en toegankelijk, zonder dat het geheel vrijblijvend is. Dus twijfel niet en meld je aan, dan krijg je later de 13e ook de opname toegestuurd.Zet die eerste stap richting succes? Ik zie je bij het volgende power event.

Tot dan, Mieke

Zij kennen het geheim al

Je gaat echt naar jezelf kijken. Hoe kan het dat ik zulke slechte keuzes voor mezelf maak? Ik besloot mezelf op de eerste plaats te gaan zetten. Doordat ik die afspraak zo duidelijk maakte met mijzelf, is er geen terugval geweest. Doen en doorgaan. Ik kwam steeds dichter bij mezelf kwam en maakte eindelijk keuzes die goed voor mij waren. Ik voel me fantastisch!

vrouw-17-kilo-afvallen
Anneke (-17 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: volgende week ga ik écht beginnen! Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (-19 kilo)

De grootste verandering die SKM mij heeft gebracht denk ik is dat ik mezelf weer de moeite waard ging vinden en véél liefdevoller naar mezelf ben geworden. Doordat ik mezelf liefdevoller ging behandelen had ik minder drang naar comfortfood en lukte het me om me aan mijn plan te houden, want ik was het WAARD om dat te doen!

Claudia (-10 kilo)

Ja, ik word slank met regie