Regie op je eetgedrag

smaakt het allerlekkerst!

Onze visie

Bij Skinnyminds geloven we niet in diëten en hypes. Wij helpen duizenden mensen met afvallen en vitaler worden door het slimmer en vooral effectiever aan te pakken. Wij zeggen niet wat je moet eten, we hebben geen opgeheven vingertje (‘dat mag jij niet’) en we zijn niet je moeder die een tweede koekje verbiedt. Daar geloven we niet in.

Wij geloven in eigen regie. In zelf veranderen! Bewuste keuzes maken; stoppen met overeten uit emotie, omdat het zo gezellig is, uit verveling of lekkere trek. Maar genieten van wat je wél eet, zonder schuldgevoel. Switchen van al het lekkers naar alleen het allerlekkerst. En dus jezelf beter managen. Blijvend je (eet)gedrag veranderen, zelf regie pakken, is echter niet altijd makkelijk.

Bij gedragsverandering gaat het om wat er in je hoofd gebeurt. En dus heb je om slank te worden én te blijven psychologische inzichten en/of coaching nodig. Daar is de Skinnyminds methode op gebaseerd. Onze programma's bestaan uit onderbouwde lessen, waarmee we jou helpen om je eetgedrag bij de kern aan te pakken. Bij het 10-stappen coachplan word je 6 maanden begeleid door een persoonlijke coach. Alles online, laagdrempelig én persoonlijk. Dat werkt!

Ben jij een levensgenieter mét zelfinzicht die ook vindt dat het leven niet bedoeld is om af te zien, die houdt van een goed glas wijn of stuk chocola en die nu voorgoed van die extra kilo's af wil komen, zónder dieet of frustratie?
Dan is Skinnyminds wat voor jou. 

Dit is het Skinnyminds team

Mieke

Oprichtster

Ineke

Hoofd coachopleiding

Leanne

Psycholoog

Naomi

Social media

Cynthia

Coach/supervisor

Lianne

Coach/supervisor

Elsbeth

Content

Henny

Logistiek

Onze opgeleide gedragscoaches stellen we graag aan je voor:

Expert in afvallen door gedragsverandering

Vanaf 2011 heeft Mieke Kosters zich gespecialiseerd in afvallen door gedragsverandering. Ze heeft er inmiddels 8 boeken over geschreven. In 2017 is ze begonnen met Skinnyminds. De theorie uit de boeken heeft ze vertaald naar een online 10-stappen programma met persoonlijke en groepscoaching. Daarnaast heeft Skinnyminds vanaf 2018 een eigen coachopleiding (op HBO-niveau geaccrediteerd door de SNRO), gespecialiseerd in online en groepscoaching op (eet)gedrag. Inmiddels werken we met heel veel gedreven, gepassioneerde en ervaren gedragscoaches.

En wist je dat?: 

  • Wij dé specialist zijn als het gaat om eet-gedragsverandering.
  • Mieke Kosters al meer dan 300.000 boeken verkocht heeft
  • En meer dan 20.000 (online) trainingen heeft gegeven
  • Een focus op gedragsverandering, samen met anderen afvallen én onder begeleiding van een coach afvallen, bewezen effectieve succesfactoren zijn.
  • We een unieke gedrags-coachopleiding aanbieden aan geïnteresseerde coaches (in spé)
  • Al onze lessen gebaseerd zijn op erkende theorieën uit de cognitieve gedragstherapie (ACT, RET, TA, positieve psychologie)
  • Mieke's laatste boek: Skinnyminds, binnen twee weken aan de derde druk toe was!
    Skinnyminds het boek is een compilatie van Mieke's 7 bestsellers, inclusief meer dan 400 recepten.

Gratis inspiratiemail
Elke dag chocola, 12 kilo eraf!

Je kijk op afvallen verandert voorgoed: onze gratis inspiratiemail zit boordevol mind-triggers, doordenkers, én concrete tips om positiever om te gaan met je gewicht, afvallen én jezelf! Want: je raakt die extra kilo's alleen blijvend kwijt als je niet alleen je eetpatroon verandert, maar als JIJ verandert. Regie op je eetgedrag is echt het allerlekkerst!
Meer dan 50.000 anderen gingen je voor
arrow_drop_up arrow_drop_down