Gratis masterclass coaching
Mensen willen helpen maakt je nog niet direct een goede coach

Help anderen hun streefgewicht te behalen, zónder opgeheven vingertje: 'dat mag jij niet...'

Ontdek de belangrijkste mindset van succesvolle coaches 

Herken je eigen valkuilen én weet hoe je eruit stapt

Duik dieper in confronteren: een super belangrijke (en lastige) taak voor een coach

Krijg een inkijkje in de vaardigheden die je nodig hebt om een topcoach te worden.


De ervaring van Claudia;

Deze opleiding geeft je een theoretische basis waarmee je het geleerde, na een korte stage, vlot werkelijk in de praktijk kan inzetten. Je leert jezelf er (nog beter) door kennen waardoor je als mens een mooie ontwikkeling doormaakt. Dit komt in allerhande situaties van pas… (werk & privé) Door de wijze van supervisie voel je je vertrouwd om het zelf te doen. 
Claudia (Skinnyminds coach)

Als coach zoveel mogelijk vrouwen helpen 

om lachend in de spiegel te kijken

Als coach help je anderen om lachend in de spiegel te kijken. Dat gaat veel verder dan afvallen alleen. Dat gaat om focussen op de mooie dingen, lachen, zelfspot, eerlijk zijn naar jezelf, werken aan je lichaam omdat je het wáard bent.

Het is allemaal niet zo zwaar. Afvallen en regie pakken is ook gewoon heel leuk én waardevol.

Tevreden met hun keuzes

Uiteindelijk draait je gevoel over jezelf om de keuzes die je maakt. Als coach help je anderen met bewustwording én  verantwoordelijkheid nemen voor het eigen gedrag. Zonder dat je hoeft te trekken, duwen, adviseren en controleren. Een goede coach werkt vanuit gelijkwaardigheid en helpt de ander zelf in beweging te komen en die keuzevrijheid te ervaren. 

Tevreden met zichzelf

Het is fantastisch om anderen te helpen tevreden te zijn met zichzelf; trots en zelfverzekerd. Maar dat kan alleen als je als coach ook jezelf door en door kent. Je verdiept je tijdens de opleiding in de psychologische theorieën (ACT, RET, PP, TA) en gaat deze direct toepassen: op jezelf én op anderen. Gewoon in de praktijk. Na de opleiding ben je niet alleen zelfverzekerd over je eigen (eet)gedrag, maar ook over je kwaliteiten als coach.

Wil jij anderen helpen met regie pakken

Het is het mooiste wat er is om anderen te helpen regie te pakken. Over hun eetgedrag, hun beweeggedrag, over hun leven.

Als je zelf blijvend afgevallen bent weet je hoe dat voelt.

Het is onze missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen lachend in de spiegel te kijken. Het is fantastisch als jij helpt deze boodschap te verspreiden.

Iedereen is het waard om goed voor zichzelf te zorgen, en nog beter: iedereen kan het leren!
Maar soms heb je daar gewoon wat hulp bij nodig. 

Dat is toch mooi: je doet het zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen.
Dat is waar onze coaches bij helpen.

Wil jij anderen helpen met:
Afvallen, stralen, voor zichzelf kiezen, energie krijgen, trots zijn, staan voor wat je het liefste wilt. 

Dan is de volgende masterclass een perfecte eerste stap voor jou.


  • Kom erachter of coaching wat voor je is
  • Ontdek de vier mindsets die je kunt hebben als coach
  • Leer meer over confronteren en hoe je dat goed aanpakt
  • Krijg praktische informatie over de volgende opleiding.

Waarom je deze gratis masterclass niet wilt missen:

Bij ons leer je coachen op basis van gelijkwaardigheid. Je hoeft de ander niet te redden, je staat er niet boven, weet het niet beter en duikt niet weg. Je gelooft dat ieder mens zelf verantwoordelijk is voor zijn/haar gedrag. Je helpt als coach bij Skinnyminds je deelnemers met het maken van keuzes op eetgebied, je onderzoekt wat er achter de eetdrang zit en bedenkt samen acties om het belemmerende gedrag te veranderen. Je helpt jouw coachee de eigen doelen behalen.

In de masterclass leg ik uit welke mindsets je hebt als coach en hoe je steeds weer vanuit gelijkwaardigheid kunt coachen.

Confronteren kun je leren

Als coach is het belangrijk een relatie met je deelnemers op te bouwen. Je hebt empathie en bent nieuwsgierig. Daarnaast heb je een taak: je confronteert je deelnemers met specifiek gedrag als het gaat om patronen. Veel coaches vinden confronteren lastig. Terwijl deelnemers coaches die confronteren het allerbest beoordelen. Het goede nieuws: confronteren kun je leren.

In de masterclass leggen we uit hoe je dat doet op een goede manier. 

 

Als jij intuïtief coacht, ben je dan meer een redder; 'een mama', of juist een macho die oordeelt of ben je een mol die wegduikt als het moeilijk is. Het is niet dat je als opgeleide coach nooit meer in je eigen valkuilen stapt, maar je herkent ze en weet hoe je eruit stapt.

In de masterclass leg ik uit wat de belangrijkste kenmerken zijn van deze coach-valkuilen.

Tenslotte geven we je in de masterclass praktische informatie over onze opleiding. Denk aan de voordelen, de unieke kenmerken, ervaringen van eerdere deelnemers, prijzen en data. 


Kwaliteit is voor ons van levensbelang. De coaches die wij opleiden gaan direct aan de slag als coach voor onze deelnemers. Daarom is onze coachopleiding geaccrediteerd bij het SNRO (Stichting Nederlands Register voor Opleidingen). De SNRO is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van (beroeps)opleidingen in de integrale en complementaire gezondheidszorg op HBO-niveau.

Skinnyminds is een door het CRBKO erkend opleidingsinstituut. 


These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Veel geleerd, veel aangereikt gekregen en genoeg ruimte om er je eigen ding van te maken" 
Mijn grootste eye-opener van deze opleiding was het online coachen. Je hoeft een coachgesprek niet live te voeren om diepgang te krijgen. Er zit een scherm tussen, maar die "verdwijnt" gauw genoeg. Ik voel geen afstand. Ik heb enorm genoten van deze opleiding. Veel geleerd, veel aangereikt gekregen en genoeg ruimte om er je eigen ding van te maken. 

- Hilde

Ms. Nameless
Add Your Stars
"Een hele mooie positieve kans om mij verder te ontwikkelen" 

Door zelfreflectie bij de SKM-coachopleiding ben ik mij bewust geworden van bepaalde patronen bij mijzelf (met bijbehorende draken….) en ben hiermee aan de slag gegaan. 

 
 

De Skinnyminds coachopleiding was voor mij hele mooie, positieve kans om mij verder te ontwikkelen. Om iets te doen waar ik echt blij van word: op een positieve, motiverende manier mensen naar hun doelen coachen. Waar nodig met een respectvolle confrontatie, waardoor de coachee alleen maar verder richting haar/zijn doel komt. 

- Annemarie 

Ms. Nameless
Add Your Stars