arrow_drop_up arrow_drop_down

Lidmaatschap community

Samen afvallen is bewezen effectiever
(nu met een unieke aanbieding!)

Exclusieve database

Verander je gedrag met inspirerende artikelen en video's

Gelijkgestemden

Je wordt lid van onze community met 24/7 contact en inspiratie

Lekkere recepten

Zet altijd wat slanks of lekkers op tafel met onze vele recepten

Ben jij dit?

- Je weet best hoe je moet afvallen, maar volhouden blijft lastig.

- Je bent vaak te druk met van alles, waardoor je geen focus houdt op je afslankdoel.

- Je wilt er helemaal voor gaan en gezonder koken, maar je mist inspiratie en slanke recepten.

- Je bent klaar met in je eentje ploeteren en met 'stiekem' afvallen:

- Je weet al heel veel over afvallen maar je houdt behoefte aan motivatie, nieuwe inspiratie, steun en contact...

Je hebt het weer gehad met je gewicht en hikt aan tegen een nieuwe poging

want deze keer moet je dan wel écht doorzetten......

Samen succesvoller

Wij zien vaak dat mensen die wat kilo's kwijt willen in hun eentje blijven ploeteren - ze zien afvallen als iets wat ze zelf moeten kunnen, alleen moeten doen, als een individueel proces. Maar... in je eentje gemotiveerd blijven en de focus houden op je doel is een moeilijke opgave.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Wij geloven dat je succesvoller afvalt door in contact te zijn en te blijven met anderen. Door je proces te delen. En door steeds nieuwe inspiratie op te doen en kennis te vergaren. Bijvoorbeeld door nieuwe artikelen te lezen en video's te bekijken. 

Support en contact met gelijkgestemden blijkt ook uit onderzoek een belangrijke succesfactor voor verandering. Het is bewezen dat contact met mede-afvallers je zelfs tot 3 keer succesvoller maakt in het bereiken van je doel. Dit past helemaal bij onze visie: samen afvallen werkt beter dan alleen. 

Vanuit deze visie hebben wij onlangs de Skinnyminds community opgericht – een plek waar je terecht kunt voor antwoorden op al je vragen, inspirerende artikelen, die confrontatie en dat fijne steuntje in de rug. Dat is super effectief!

"Zo fijn om contact te hebben met mensen die echt begrijpen waar ik tegenaan loop tijdens het veranderen van mijn eetgedrag. Je merkt het verschil als je met mensen praat die hetzelfde doel en dezelfde struggles hebben. Ik heb al hele waardevolle tips gekregen voor mijn moeilijke momenten. Ook de video's en recepten vind ik erg inspirerend, hier put ik veel motivatie en kracht uit!"

May

Dit is wat je krijgt als lid van de Skinnyminds community

Heerlijke en slanke recepten

Je krijgt toegang tot vele super lekkere en lichte recepten van ons en andere leden. Onze recepten hebben een code Van XL tot XS. Kies je alleen S-jes, dan val je af. Eet je soms een XL gerecht? Geen probleem, dat compenseer je eenvoudig met een XS. Deel jij ook je eigen recepten? Het is fantastisch om samen zoveel inspiratie te krijgen én te delen. Zo weet je altijd wat slanks en lekkers op tafel te zetten.

De inspiratiedatabase

Lees al onze exclusieve artikelen en bekijk de waardevolle video's over afvallen en gedragsverandering. De inspiratiedatabase wordt wekelijks bijgewerkt met nieuwe artikelen of video's gebaseerd op de laatste nieuwtjes en psychologische inzichten. Je vindt er antwoord op al je vragen, zoals:

 • Hoe vergroot je je motivatie
 • Hoe ga je om met trek in de avond 
 • Hoe houd je focus
 • Hoe stop je met emo-eten
 • Hoe kom je af van alles of niets eten
 • Hoe ga je beter om met tegenslagen
 • Wat zijn gezonde tussendoortjes
 • Kan je afvallen als je in de overgang bent
 • Hoeveel kcal mag je eten op een dag
 • Moet je sporten als je wil afvallen
 • Hoe stop je met dieetdenken
 • Hoe blijf je deze keer wel op gewicht

De community

Als lid van de Skinnyminds community ontmoet je vele anderen die bezig zijn met afvallen zonder dieet. Dat is super leuk en effectief. Uit onderzoek blijkt dat samen afvallen succesvoller is dan alleen. Er is altijd wel iemand online met antwoord op je vragen, tips en inspiratie.

Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel en leg je eenvoudig contact, door het plaatsen van een topic of reactie op anderen. Het ideale warme bad voor iedereen die nu écht wil afvallen!

Een persoonlijke app

Als lid van de community kun je vanaf nu gebruik maken van een app. In de nieuwe app vind je alle discussies (topics), je privé berichten en de Van XL naar S recepten.

Na aanmelding krijg je informatie waar je de app kunt vinden en hoe je deze gebruikt. 

Heel makkelijk om actief te blijven en je focus te houden!

Wil jij méér focus, 24x7 support en inspiratie zodat jij het gaat DOEN: Afvallen zonder strijd én je zelfverzekerd en aantrekkelijk voelen


Profiteer dan van een onweerstaanbaar goed aanbod!
Krijg gratis onze nieuwe themacursus cadeau t.w.v. 99,-

Kies je optie

Lidmaatschap 
community*

Abonnement (Jaar/ maand of kwartaal)*

Maand 14,95, kwartaal 39,95 jaar € 149,-
€ 99,-
 • Contact met andere deelnemers, support van gelijkgestemden
 • Inspiratiedatabase met exclusieve artikelen en video's
 • Meer dan 100 Van XL naar S recepten
 • Toegang tot bonusmateriaal met e-books, downloads en unieke opnames
 1. Thema cursus Stoppen met emo-eten of Slank kiezen uit gewoonte 
 2. Wekelijkse video's (4) met uitleg en opdrachten
 3. 10 online lessen
 4. Wekelijkse emails
 5. Persoonlijk werkboek

Nieuw: Thema cursus naar keuze

4 weekse cursus

€ 99,-
€ 79,-
 1. Contact met andere deelnemers, support van gelijkgestemden
 2. Inspiratiedatabase met exclusieve artikelen en video's
 3. Meer dan 100 Van XL naar S recepten
 4. Toegang tot bonusmateriaal met e-books, downloads en unieke opnames
 • Thema cursus Stoppen met emo-eten of Slank kiezen uit gewoonte 
 • Wekelijkse video's (4) met uitleg en opdrachten
 • 10 online lessen
 • Wekelijkse emails
 • Persoonlijk werkboek

Nieuw: combi cursus & lidmaatschap**

Jaarabonnement* & cursus

€ 248,-
€ 99,-
 • Contact met andere deelnemers, support van gelijkgestemden
 • Inspiratiedatabase met exclusieve artikelen en video's
 • Meer dan 100 Van XL naar S recepten
 • Toegang tot bonusmateriaal met e-books, downloads en unieke opnames
 • Thema cursus Stoppen met emo-eten of Slank kiezen uit gewoonte 
 • Wekelijkse video's (4) met uitleg en opdrachten
 • 10 online lessen
 • Wekelijkse emails
 • Persoonlijk werkboek

*Liever een  lidmaatschap korter uitproberen (zonder cursus)?

Wil je het lidmaatschap van de community liever wat korter uitproberen? Het is mogelijk een maandabonnement af te sluiten voor 14,95 per maand (1e maand: slechts 9,95) Of een kwartaalabonnement van 39,95 (1e kwartaal slechts 29,95). Elk  abonnement wordt automatisch verlengd totdat je opzegt. 

**Let op: Alléén bij het jaarabonnement krijg je een themacursus cadeau!

Na het bestellen van het combi-pakket krijg je toegang tot een speciale pagina waarop je de cursus van jouw keuze kunt activeren, wanneer jij wilt.

Meer weten over onze themacursussen?

Thema cursus: Stoppen met emo-eten

Toen ik me tijdens en na het schrijven van mijn eerste boek: Het geheim van slanke mensen, meer ging verdiepen in gedragsverandering ging ik beter bijhouden op welke momenten ik precies te veel at.

Ik kwam erachter dat ik heel vaak at terwijl ik eigenlijk helemaal geen trek had. Sindsdien trek ik een denkbeeldige lijn onder mijn hoofd en bedenk ik waar mijn trek zit: in m'n maag (maaghonger) of in m'n hoofd (hoofdhonger).

Ik durf wel te stellen dat 80% van de eetdrang die jij ervaart ook hoofdhonger is, net als bij mij. En tja, maaghonger stil je met lekker en gezond eten, hoofdhonger niet: Als honger niet je werkelijke probleem is, is eten nooit de oplossing.

Lees meer over stoppen met emo-eten

Thema cursus: slank kiezen uit gewoonte

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat succesvol afvallen samenhangt met wat je op regelmatige basis doet: je bent de som van je gewoonten.

Maar als mensen beginnen met afvallen kiezen ze vaak voor een rigoreuze aanpak: ze gaan heel veel sporten, super gezond en/of weinig eten, 'altijd' vroeg slapen, etc. etc. Ze veranderen veel dingen tegelijk in de hoop de overtollige kilo’s kwijt te raken. Het liefst zo snel mogelijk.

Het probleem daarmee is: je houdt dat niet vol. Je vormt geen nieuwe automatismen, zet geen blijvende, kleine stapjes. Er is alleen sprake van een tijdelijke oplossing die veel vraagt van je motivatie en wilskracht.

Dat was ook de reden waarom het afvallen bij mij altijd mislukte. Ik pakte het, achteraf gezien, helemaal verkeerd aan. Elke dag op je wilskracht en motivatie vertrouwen kost te veel energie.Het hele diëten voelt als een opoffering en als afzien. En terecht: niemand houdt een leven lang afzien vol!

Gelukkig kan het ook anders. Afvallen zonder streng lijnen of über fanatiek sporten. Met kleine stapjes je dagelijkse gewoonten slim aanpassen. Je brein zo beïnvloeden dat je steeds vaker slank kiest! Een strategie bedenken die haalbaar is. En houdbaar.
Lees meer over deze slimme aanpak

Zij zijn al slank

Het weekend ging ik door met wijn & chips
In 2011 zat ik totaal niet goed in mijn vel. Er speelden wat problemen en dat gaf mij veel stress. In plaats van te kijken naar wat er écht speelde en te zoeken naar oplossingen, begon ik dat nare gevoel te dempen met eten. Zodra het weekend was, dat was voor mij op donderdagavond, trok ik een fles wijn open en at ik daarbij de nodige chips. Zo ging ik het weekend dan door en hoewel ik maandag wel weer ‘gewoon’ kon doen, kwam ik binnen korte tijd toch heel veel aan. Dat is nu allemaal anders én ik ben 17 kilo kwijt!
Annemiek  -17 kilo

Geen smoesjes meer, maar regie!

Een groot verschil met vroeger is, is dat ik nu niet meer hoef te eten om mijn emotie kwijt te raken. Vroeger vrat ik alles op. Nu kan ik het benoemen als ik ergens mee zit. Laatst was er nog een privésituatie waarin het belangrijk was waarin ik mijn gevoelens uitte. In plaats van naar de zak te grijpen, die reep chocola te verslinden of wat glazen wijn achterover te slaan, praatte ik erover met mijn man. Dat is een verandering waar ik heel blij mee ben!

Corina -20 kilo
Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven
Skinnyminds heeft mij echt geholpen, ik ben maar liefst 20 kilo afgevallen. Ik ben nu een slanke den geworden. Ik loop in mijn hoofd alleen nog wat achter en pak nog steeds maat 40 of 42 als ik ga winkelen, maar dat hoeft helemaal niet meer. Ik pas gewoon maatje 36-38. En mijn eetgedrag is volgens het Skinnyminds concept inmiddels ‘onbewust bekwaam’. Ik geniet van het allerlekkerst en blijf slank. 
Eva -25 kilo