arrow_drop_up arrow_drop_down

Verlies die extra kilo's zonder dieet

Doe mee met de gratis workshop

Ja, ik wil kilo's kwijt

Wat meedoen je oplevert:

  • Ontdek jij hoe jij een slanke mindset ontwikkelt én dat droom-lijf krijgt
  • Leer jij de regie pakken op jouw eetgedrag, zonder streng zijn
  • Ontdek jij hoe je eet wat je wilt (ook chocola en wijn) én afvalt
  • Gaan we dieper in op de gedragsverandering die nodig om blijvend af te vallen
  • Krijg je zo'n 2 weken toegang tot de Skinnyminds community met exclusieve content en gelijkgestemden
  • Besef jij ook dat afvallen met lekker eten en met heel veel andere leuke deelnemers, vele malen leuker is dan overeten
  • Leer jij alles over onze 10 bewezen succesvolle stappen om af te vallen

Wat anderen zeggen over deze workshop

"Deze video workshop heeft ervoor gezorgd dat ik echt aan de slag ben gegaan met mezelf. Ik kies nu voor mijn langetermijndoel in plaats van mijn lekkere trek. De workshop laat je bewust worden van je gedrag en je gedachten. Ik ben ontzettend blij dat ik deze workshop heb gevolgd! Het gaf me net dat duwtje in de goede richting."
Sandra

"Chocola eten én afvallen? Yeah right. 

Ik geloofde er niets van. Maar na deze workshop snap ik hoe afvallen echt werkt. Het gaat om gedragsverandering. Super leerzaam. En wat is de community met alle artikelen, video's, recepten en andere leuke deelnemers een verrijking."

Ingrid

Ja, ik doe mee met de gratis workshop

Ik wil afvallen zonder dieet, die slanke mindset en dat droom-lichaam ontwikkelen! Ik ontvang graag de dagelijkse lessen via email, de  4 video's met opdrachten en de 2 weken toegang tot de community van Skinnyminds, met het contact met andere deelnemers, exclusieve blogs, filmpjes, opnames en heel veel Van XL naar S recepten.