Onze formule om blijvend af te vallen bestaat uit 6 stappen

null

Waar loop jij het meest tegenaan als het gaat om afvallen en op gewicht blijven?
Heb je vooral moeite om voldoende tijd aan jezelf en je doelen te besteden?
Geef je snel op? Heb je geen discipline als het gaat om (te) lekker eten en drinken?  
Misschien geloof je er eigenlijk niet meer in, omdat je steeds die stemmetjes in je hoofd hebt die vertellen dat jij het toch niet kunt, dat afvallen.
Of lukt het je maar niet te starten...

Hoe dan ook, in onze zes stappen vind je dé oplossing voor jou!
Pak de issues achter je overeten aan en verander  je eetgedrag blijvend.
Niets smaakt zo lekker als regie op je eetgedrag!

Zij zijn al slank

Ik at als ik blij was, maar ook als ik verdrietig was of moe. Zo werd eten een belangrijk deel van mijn leven. Als ik terugkijk besef ik dat ik niet geleerd had hoe ik goed om moest gaan met hoe ik me voelde. Tot ik meedeed met Skinnyminds. Nu, bijna 5 jaar later ben ik nog steeds slank. Ik weet nu dat mijn gevoelens er mogen zijn en ik eet ze niet meer weg.

Cynthia (-25 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: ‘Volgende week ga ik écht beginnen’, Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta  lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (- 19 kilo)

Ik werd super enthousiast en gemotiveerd van de trainingen met online lessen. Wat was dit concreet en positief. Bijna de helft van mijn leven was ik op het gebied van eten aan het dippen (denken in problemen).  Ik was altijd gefocust op het getal op de weegschaal. Nu focus ik me op het maken van goede keuzes en niet meer op dat stomme ding. Dat werkt zo goed voor mij!

Marieke (-16 kilo)

"Door de week gaat het prima, maar in het weekend laat ik alles los.
Het leven moet wel leuk blijven, toch?"

Onze afslankprogramma's

 DE STARTCURSUS

Pak de regie op je eetgedrag met de start cursus 5 kilo afvallen in 6 weken. Een super motiverende start waarin jij de energie, inzichten en mindset krijgt die nodig is om af te vallen zonder dieet. Met toegang tot de community & events. Eenmalige cursus van 6weken

DE ACADEMY

Je krijgt toegang tot onze unieke academy met 6 trainingen en een actieve community met dagelijks chatcoaching, maandelijkse masterclasses, wekelijkse live events, artikelen, recepten en veel meer. Je zit nergens aan vast; maandelijks opzegbaar.

PREMIUM COACHPLAN

Bovenop de voordelen van DE ACADEMY, start je een persoonlijk coachtraject. Met 6 coachgesprekken  en 3 groepsgesprekken met besloten, kleinschalige coachgroep en eigen coach. Bewezen effectief om stralend slank te worden. Duur 6 maanden.

Mieke Kosters power event

Of doe mee met Mieke's volgende
online Power event

Helemaal gratis én super motiverend

Onze formule is bewezen effectief

Uit onderzoek van de HvA onder deelnemers van ons coachplan na slechts 3 maanden training en coaching blijkt dat het emotioneel eten al met 44% was afgenomen, het lijngericht eten met 18%, extern eten met 46%, de BMI met 5% en het gewicht met 5 kg.

null

Al eerder een Coachplan gedaan?

Heb jij eerder een persoonlijk Coachplan van 6 maanden gevolgd? Wat leuk je terug te zien! 

Speciaal voor enthousiaste en trouwe klanten, hebben we een heel mooi aanbod om de academy met de 6 stappen,
de nieuwe community en alle nieuwe events te ontdekken.
Wij vinden het super om je voordelig mee te nemen in deze verbeterde aanpak!

Ps. Let op: als je één of meerdere cursussen en dus géén coachplan hebt gevolgd, geldt dit aanbod niet.

“Dat afvallen ook lekker kon zijn, was voor mij een eyeopener. Ik ben te vaak te streng voor mezelf. Mag dan niets meer wat 'slecht' is. Ik heb leren genieten, relativeren én doorpakken met Skinnyminds. Niet meer alles of niets, maar kiezen. Soms iets dat ik super lekker vind (een 10), soms zeg ik gewoon nee. Zonder frustratie. Wat voel ik me trots. Ik kijk echt vrolijk in de spiegel. "

Eva

"Ik wil heel graag bewuster kiezen, maar ik denk niet na.
Ik eet zo het schaaltje M&M's op tafel leeg. Pas achteraf baal ik"

De 6 stappen van Het geheim van slanke mensen

Elke dag chocola, 12 kilo eraf. Dát is afvallen zonder dieet.

Blijvend afvallen lukt als je besluit dat jij goed genoeg bent om goed voor te zorgen (niet omdat het moet, maar omdat jij doelen wilt bereiken). Daar hoort bij dat je  meer gaat genieten, van minder eten. Afvallen is leuk! Jij kiest bewust en switcht van ál het lekkers, naar alleen het allerlekkerst. Je ontwikkelt een slank en lekker basis eetpatroon en komt in beweging. Je motiveert jezelf, luistert naar je lichaam en bent trots op jezelf. Jij bent veel meer dan alleen die buik of billen, je mag genieten. Own it!  E-book aanvragen? Klik hier

Slanke mensen eten ook niet de hele dag worteltjes. 

Tijd jezelf eens op nummer 1 te zetten

Zorg jij heel goed voor anderen en vergeet je soms jezelf? Waar liggen je grenzen en hoe geef je die aan zonder te veel gedoe? Hoe trek je je minder aan van (opmerkingen van) anderen en zet je je eigen behoeften meer centraal? Je zelfvertrouwen groeit, je zelfbeeld verandert positief terwijl jij leert opkomen voor jezelf, nee zeggen en staan voor je doelen. Kom in een flow en kies met passie voor je eigen waarden. E-book aanvragen? Klik hier

Blijvend afvallen = kiezen voor wie je wilt zijn

Geloof niet alles wat je denkt: kies positief

Als je alles geprobeerd hebt, denk je inmiddels vast dat het jou niet meer lukt, dat afvallen zonder dieet. Tja als je alles gelooft wat je denkt, krijg je gelijk. Mensen denken veel vaker negatief dan positief. Ontdek dat gedachten slechts woorden zijn in je hoofd. Je kunt stoppen met Denken In Problemen (DIP) en leren Denken in mogelijkheden (DIM). Want ondanks al die drukte in je hoofd, bepaal je uiteindelijk zelf wat je doet, hoeveel je weegt én wie je bent. Meer weten over het beter omgaan met je (negatieve) gedachten? e-book aanvragen? Klik hier

Wat je ook denkt, jij kiest je eigen (eet)gedrag

Zo krijgt zelfs de grootste lapswans zelfdiscipline

Zonder actie geen resultaat. Maar hoe zet je nu door als je er geen zin meer in hebt, als er iets lekkers voor je staat, op een feestje of als het regent? Hoe kies je vaker voor je lange termijn doelen, ontwikkel je nieuwe slanke gewoontes en krijg je de zelfcontrole om te doen wat je te doen staat. Zonder gezeur, strijd en gedoe, maar mét een slimme strategie. E-book aanvragen? Klik hier

De mensen met de meeste wilskracht, gebruiken die het minst

Accepteer dat het soms lastig is; stop emo-eten

Waar zit je lekkere trek, in je maag of in je hoofd? Hoofdhonger heeft niets met eten te maken, maar met emoties. Je eet dan uit onrust, verveling, moeheid. Of je wilt teleurstelling of boosheid na een tegenslag vermijden. Waarom is het toch zo moeilijk om (negatieve) emoties en fouten te accepteren? Ontdek hoe je veel meer verdraagt dan je denkt. e-book aanvragen? Klik hier

Als honger niet je probleem is, is eten nooit de oplossing

voor-altijd-slank-blijven

Voor altijd slank met een growth mindset

Dender jij ook altijd maar door? Het is nodig om af en toe stil te staan bij jezelf om verder te kunnen. Hoe gaat het eigenlijk met je? Waar sta je in je leven en ben je tevreden? Hoe ga je om met een terugval, een tegenslag? Heb je dan gefaald, of blijf je leren? Met een growth mindset houd je ervan jezelf te ontwikkelen, wat er ook gebeurt. Iedereen heeft nu eenmaal een fantastisch rotleven, daar kun je maar beter het beste van maken. Zo blijf je focussen op je waarden, regie pakken op je eetgedrag en prioriteit geven aan wat echt belangrijk is: jezelf. e-book aanvragen? Klik hier

Niets smaakt zo lekker dan regie op je (eet)gedrag

Ik had al eens eerder een poging gewaagd met Skinnyminds maar toen stond ik er niet voor de volle 100% achter. Nu dacht ik, na lang wikken en wegen, oké ik ga er helemaal voor. Dat houdt ook in: actief zijn in de community! En wat bleek? Dat helpt echt!

Mijn mindset is compleet veranderd en ik ben in de corona tijd al 8 kilo kwijt!

Charissa (-10 kilo)

Mijn oudste dochter kreeg leukemie. Een behandeltraject van twee jaar volgde. Dit was een bijzonder zware periode waarin ik aan het overleven was. Ik zocht troost in lekkere dingen en zo kwamen de kilo’s er nog sneller bij. Ik voelde me echt ongelukkig, maar ik had toen niet het vermogen om er wat aan te doen. Ik heb vaak gedacht: hoe mooi zou het zijn als ik 30 kilo zou afvallen… maar tegelijkertijd dacht ik… dat lukt me toch nooit… En kijk nu: -30 kilo, een gezonde dochter, een gezond lichaam én een gezonde eetrelatie!

Janneke (-30 kilo)

Vroeger viel ik altijd stiekem in mijn eentje af, nu ging ik ervoor! Mijn coachgroep en de community  waren een opluchting, want nu hoefde ik me niet meer te schamen.

Het plan was goed opgebouwd, af en toe worstelde ik ergens mee of liep ik ergens tegenaan en dan kwam precies daarna een opdracht die dat probleem aanpakte. 

Claudia (-12 kilo)

Zij kennen het geheim al:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Maria (-29 kilo)
Bij sommige dingen die in het coachplan behandeld worden, zat ik soms echt met tranen in mijn ogen. Dan ging het zo diep in op je pijnpunten, maar dat is juist goed. Je mindset wordt bij Skinnyminds helemaal omgegooid, waardoor je weer normaal kan omgaan met eten. Eetrust, dat is me heel waardevol geworden.
maria-coach
Ms. Nameless
Add Your Stars
Claudia (-10 kilo)

De grootste verandering die SKM mij heeft gebracht denk ik is dat ik mezelf weer de moeite waard ging vinden en véél liefdevoller naar mezelf ben geworden. Daardoor had ik minder drang naar comfortfood en lukte het me om me aan mijn plan te houden, want ik was het WAARD om dat te doen!

Ms. Nameless
Add Your Stars
Astrid (-19 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: volgende week ga ik écht beginnen! Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag.

Ms. Nameless
Add Your Stars

Kies je programma om nu voorgoed je eetrelatie te veranderen

Startcursus

6 weken cursus

€ 197,-
 • Startcursus 5 kilo afvallen in 6 weken, inclusief video-lessen en opdrachten
 • Persoonlijk werkboek
 • Wekelijkse emails
 • Inspiratiedatabase met exclusieve artikelen en video's
 • Meer dan 100 Van XL naar S recepten
 • Toegang tot bonusmateriaal met twee beweegprogramma's
 • Maandelijks masterclass van Mieke over speciaal thema
 • Wekelijkse live motivatiesessie in community (elke maandagavond)
 • Dagelijks chatcoaching in community
 • 24x 7 Support van gelijkgestemden 

Eenmalige cursus, na 6 weken vervalt je toegang tot de community

De Academy

Maandelijks opzegbaar

Geen 79

49,- p.m.

 • Toegang tot de academy met 6 (!) trainingen, inclusief video-lessen en opdrachten (t.w.v. 692,-)
 • Persoonlijke werkboeken
 • Wekelijkse emails
 • Inspiratiedatabase met exclusieve artikelen en video's
 • Meer dan 100 Van XL naar S recepten
 • Toegang tot bonusmateriaal met twee beweegprogramma's
 • Maandelijks masterclass van Mieke over speciaal thema
 • Wekelijkse live motivatiesessie in community (elke maandagavond)
 • Dagelijks chatcoaching in community
 • 24x 7 Support van gelijkgestemden 

Maandelijks opzegbaar, je zit nergens aan vast

 Premiumcoaching

6 maanden coachtraject

125,- p.m.

 • Persoonlijk coachtraject met eigen coach
 • Begeleiding in besloten, kleine coachgroep
 • Zes 1-op-1 coachgesprekken
 • Drie groepsgesprekken met coach
 • Toegang tot de academy met alle 6 de trainingen, inclusief video-lessen en opdrachten (t.w.v. 692,-)
 • Persoonlijke werkboeken
 • Wekelijkse emails
 • Inspiratiedatabase met exclusieve artikelen en video's
 • Meer dan 100 Van XL naar S recepten
 • Toegang tot bonusmateriaal met twee beweegprogramma's
 • Maandelijks masterclass van Mieke over speciaal thema
 • Wekelijkse live motivatiesessie in community (elke maandagavond)
 • Dagelijks chat-coaching in community
 • 24x 7 Support van gelijkgestemden
 •  21 dagen niet goed, geld terug

6 maanden traject, 21 dagen zonder risico uitproberen

Coachopleiding

6 mnd coachopleiding op HBO niveau

€2997,-

 • Je wordt een zelfverzekerde coach, gespecialiseerd in coachen op (eet)gedragsverandering, online coaching en groepscoaching.
 • Verdieping op de belangrijkste psychologische theorieën achter Het geheim van slanke mensen: ACT, RET, TA, Positieve psychologie
 • Opleiding is gecertificeerd op HBO niveau door de SNRO
 • Toegang tot de Skinnyminds  academy en het membership
 • Veel vlieguren als coach door de unieke praktijkstage
 • Lid van Coach Community met meer dan 50 actieve coaches
 • Drie praktijkdagen in Amsterdam
 • Online modules op eigen leeromgeving
 • Prakijkstage waarin je alle facetten van het coachen oefent:  1-op-1 coachgesprekken, Groepscoaching, Chat-coachen
 • Eigen supervisor, intensieve begeleiding
 • Intervisie
 • Veel aandacht voor zelfreflectie en feedback
 • Praktijkexamen

De opleiding duurt 6 maanden

“Wat ben ik ontzettend blij met deze aanpak! Dit is wat ik al jaren zocht. Iedereen zegt altijd wel: om blijvend af te vallen moet je je gedrag veranderen. Ik weet nu tenminste hoe ik dat doe. En nee, dat is heus niet altijd makkelijk, maar wel heel erg leuk! En het werkt echt. Ik voel me veel beter, energieker (ik sport!) en ben al 5 kilo kwijt, mét gewoon chocola! Een aanrader."

Liesbeth