Video Aspect Ratio: 9:4

Pak nu de regie op je eetgedrag en val af zonder dieet

Op 2, 3 en 4 januari neemt Mieke je mee in drie live sessies. Geloof jij diep van binnen dat slank zijn er voor jou niet in zit. Heb je echt geen zin in weer een nieuw dieet, maar wil je wel heel graag wat kilo's kwijt?

Ontdek wat wel werkt voor jou! 
Meld je aan en jij valt af in 2023! 

Klik hier om je direct, helemaal GRATIS, aan te melden

2, 3 en 4 januari 2023

Monday

02-01-2023

20:00

Dé grote events in 2023

juni 2023
10.00-17.00

LIVE event

Net na de lancering van mijn nieuwe boek, en net voor de zomervakantie is het echt weer eens tijd voor een groot live event!

Op een mooie, centrale locatie, met een nieuw thema (passend bij m'n nieuwe boek) wordt dit een dag om nooit te vergeten. Wil jij hier bij zijn? De ticketverkoop start ergens in maart 2023. Maar geef je vast op voor de wachtlijst, dan heb je voorrang als de verkoop

start. Dit wordt een slanke topdag!

4

November 2023

10.00- 17.00

Online event

Over vooruit plannen gesproken.... Het is de bedoeling dat het tweede grote event dat ik geef volgend jaar, live gestreamd wordt. Jij kunt de hele dag, online motivatie en inspiratie opdoen. We hebben inmiddels zoveel online ervaring, dat we absoluut zeker weten, dat deze ervaring, qua inspiratie, inhoud én resultaat, niet onder doet voor live. En meedoen is een stuk makkelijker!
Meld je vast aan voor de wachtlijst als je voorrang wilt als de kaartverkoop van start gaat (volgend jaar eind september)

Gratis kick-off training op 20 december 21:00u

Ontdek Het geheim van slanke mensen

Voor iedereen die graag meer wil weten over de basis van afvallen zonder dieet, geef ik op 14 februari van 21.00-22.00 uur een live online training van een uur. Wat zijn de belangrijkste inzichten en acties waarmee jij nu kunt starten met regie pakken op je eetgedrag én op je leven!
Deze inspirerende training van een uur is HELEMAAL GRATIS!

Heb jij echt geen zin in weer een nieuw dieet en wil je wel die extra kilo's kwijt? Dan mag je deze training, vol energie en motivatie niet missen.
Ontdek hoe leuk afvallen kan zijn.
Klik hier voor meer informatie

mieke-kosters
reacties power event mieke kosters
null

Masterclasses 2023 (exclusief voor deelnemers)

24

Januari
20-21u

Masterclass

Het meest gebruikte excuus waarom afvallen niet of niet helemaal lukt is deze: Ik weet het allemaal wel, ik moet het gewoon even doen.

Terwijl de key tot succes is: actie!
Je eetgedrag managen is geen project met een kop en een staart. Je gewicht, gezondheid, energie, meer (keuze)vrijheid, plezier, stralen: het zijn allemaal waarden. Die blijven altijd belangrijk, zolang je leeft.

Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat je het leuk vindt om af en toe met afvallen en eetgedrag bezig te zijn. Dat je een super aantrekkelijk doel hebt én dat je het heel  lekker vindt wat je eet! Want alleen dan kom je in beweging!
En tja... Alleen acties leiden uiteindelijk tot resultaat.

Ontdek in deze masterclass hoe jij stopt met excuses en start met DOEN. 

21

Februari
20-21u

Masterclass

Wat is het belang van bewegen?

Val je af als je veel sport? Welke sport of beweging past het beste bij vetverbranding?

Hoeveel moet je nu sporten als je wilt afvallen.
In deze masterclass geeft een externe beweeg-expert (niet Mieke) antwoord op deze en andere vragen.

Kom in beweging!

28

Maart

20-21u

Masterclass

We duiken in gedrag. Hoe maak je keuzes? Waarom doe je wat je doet? Hoe kan het dat je echt wilt afvallen en toch steeds te veel eet?

Is het de situatie, je omgeving of hebben je eigen gedachten de meeste invloed op je gedrag?

En hoe ga je dan om met die stemmen in je hoofd die maar zeggen: ach eet toch gewoon, het is zo lekker... Of: waarom zou je zo moeilijk doen, je houdt het uiteindelijk toch niet vol...

In deze masterclass leg ik uit hoe je dit soort gedachten kunt laten zijn en toch zelf je eetgedrag kiezen.

18

April
20-21u

Masterclass

Wat als je eigenlijk geen lekkers durft te eten, omdat dat voelt als zondigen...

Als je bij alles wat ongezond, vet of suikerrijk is denkt: dat mag ik eigenlijk niet, ik moet afvallen....

Veel mensen die nog denken in diëten, switchen van alles naar niets. Of ze houden zich 'braaf' aan de regels, of ze gaan los. In deze masterclass ontdek je hoe je daar vanaf komt en je eigen verantwoordelijkheid neemt. Stop met lijnen, start met relaxed afvallen en veel meer genieten (ja ook van die roze koek)

23

Mei

20-21u

Masterclass

Waarom eet jij te veel? Als je de volgende keer bij lekkere trek eens een lijn trekt onder je hoofd, waar zit jouw trek dan? In je maag? Heb je echt honger? Of zit het in je hoofd? Heb je last van hoofdhonger? De meeste mensen die te zwaar zijn eten te veel uit hoofdhonger. En ja, als honger niet je werkelijke probleem is, is eten nooit de oplossing. 

Hoe je het verschil leert herkennen én hoe je veel beter en effectiever omgaat met hoofdhonger, leer je in deze masterclass. 

27

Juni
20-21u

Masterclass

Ik ben niet iemand met heel veel zelfdiscipline. Ik houd enorm van lekkers, blijf vaak nog even wat langer in bed liggen en kan me volledig verliezen in netflix kijken.... Toch lukt het me al heel lang om af te vallen en slank te blijven.
Ik heb in de afgelopen jaren steeds meer zelfdiscipline gekregen. Maar ik heb ook een veel slimmere strategie ontwikkeld met nieuwe slanke gewoontes, die ik doe zonder na te denken. Dat scheelt een hoop strijd en gedoe. In deze masterclass leg ik uit hoe jij meer discipline krijgt én die nieuwe gewoontes ontwikkeld. 

25

Juli
20-21u

Masterclass

Als je geen regie hebt op je eetgedrag, heb je dat vaak ook niet op andere gebieden in je leven. Voor mij staat afvallen, of regie pakken dan ook voor: kiezen voor jezelf. 

Weten wat je eigen behoeftes zijn en daarnaar handelen. Eigen verantwoordelijkheid nemen voor je  gedrag, je gewicht en je leven. Oftewel: jezelf eens helemaal bovenaan je prioriteitenlijstje zetten. Maar hoe doe je dat zonder je omgeving teleur te stellen en egoïstisch te zijn? In deze masterclass leg ik uit hoe dit werkt. En waarom goed voor jezelf zorgen, voor iedereen in je omgeving uiteindelijk veel, en dan ook echt veel, beter is. Je hele leven is een stuk leuker met regie! 

29

Augustus
20-21u

Masterclass

Om je gedachten tot rust te brengen, je emoties te ervaren, in het nu te zijn, en vanuit rust en vertrouwen je eigen eetgedrag te kiezen, is meditatie een fantastische techniek.

In deze masterclass legt een expert je er alles over uit.

26

September

20-21u

Masterclass

En dan schiet je er toch weer in. Je ging zo goed, maar helaas. Je zit in een DIP.

Weet jij waar DIP voor staat?
Als je in een Dip zit, dan 

 Denk je In Problemen (DIP). In deze masterclass leg ik het proces uit en vooral, hoe je uit een DIP stapt zodat je weer Denkt in mogelijkheden (DIM). Dan kies je weer het (eet)gedrag waar jij blij van wordt.

24

oktober
20-21u

Masterclass

Heel veel mensen die te veel eten, doen dat omdat ze geen ongemak, emoties; verdriet, teleurstelling...... willen voelen. Dat rotgevoel in je maag, die onrust in je lijf, die opkomende hoofdpijn.....
Eten is dan een makkelijke oplossing om nergens over na te denken en even te relaxen. Op korte termijn. Maar als je dat blijft doen, blijf je eetdrang houden én overgewicht.
Waar het in deze masterclass om draait is het verdragen van pijnlijke gevoelens. Hoe laat je die toe, zonder dat ze je meeslepen de snoepkast in. Hoe sta je op na een vervelende opmerking, nare ervaring of tegenvallend resultaat en laat je dat rotgevoel niet jouw doelen, dag of zelfs maar je ochtend bepalen..........

28

November
20-21u

Masterclass

Het is een fabel dat slanke mensen meer wilskracht hebben dan zware mensen.


Ze pakken het wel slimmer aan. Ze zorgen dat ze niet zo vaak in situaties komen waarin ze alleen op wilskracht kunnen vertrouwen. Hoe dat precies werkt, en hoe jij eerder in kunt grijpen zodat je onbewust afvalt, ontdek je in deze masterclass

12

December

20-21u

Masterclass

Denk jij nog altijd in succes of mislukken als het gaat over afvallen?

Hebben slanke mensen geluk en jij pech? Of ben je bereid te kijken wat ze anders doen dan jij?

Is afvallen iets dat je kunt of niet? Aangeboren genen?

Of is slank zijn een proces, wat je kunt leren als je de juiste stappen zet gedurende lange tijd.

De kernvraag in deze masterclass: heb je een growth of een fixed mindset als het gaat om afvallen en gewicht? Ontdek de waarde van een growth mindset in deze masterclass