Afvallen met onze online cursussen

5 kilo afvallen in 6 weken

Wil jij ook stoppen met lijnen en starten met relaxed genieten én slank worden? In 6 weken maak je met deze online cursus de perfecte start. Pak regie: word slank!

Stoppen met emotie-eten

Word je eetdrang de baas en stop met emotie-eten. In deze 4-weekse cursus  duik je in de oorzaken van emotie-eten. Je leert effectiever omgaan met emoties en kiezen voor wat jij echt nodig hebt.
mindset

Krijg een slanke mindset

Wil jij positiever denken over afvallen en meer genieten? In deze cursus leer je een nieuwe manier van denken over eten en afvallen. Je stopt met dieetdenken, krijgt een slanke mindset en valt met plezier af. 

Slank kiezen uit gewoonte

In deze 4-weekse cursus ontdek je een stappenplan voor het ontwikkelen van gezonde gewoontes en het doorbreken van slechte gewoontes. Gezonde keuzes maken kost je geen bewuste moeite meer: jij wordt slank!

Kom uit je DIP

Tegenslagen tijdens het afvallen: iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Je leert in deze cursus welke strategieën je kunt inzetten als het afvallen even niet lukt, je de motivatie kwijt bent, het moeilijk vindt om te starten of vol te houden.

Wil je langdurige begeleiding en/of persoonlijke coaching?

Persoonlijk coachplan

Wil je afvallen met persoonlijke begeleiding? Het coachplan is het beste en meest complete programma van Skinnyminds. Bewezen effectief om af te vallen én om je eetgedrag blijvend te veranderen. In 6 maanden leer jij alle vaardigheden om slank te worden zonder dieet. Onder persoonlijke begeleiding van een opgeleide coach en een hechte groep deelnemers.

Boek een coachgesprek

Wil je coaching eens uitproberen of heeft jouw motivatie een snelle boost nodig? Maak dan jouw actieplan met een van onze top coaches. Je krijgt in een persoonlijk gesprek hele praktische tips en nieuwe inzichten, afgestemd op jouw situatie en jouw afslankdoel. Alles online, gewoon vanuit je eigen huis.

Skinnyminds ervaringen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Maria (-29 kilo)
Bij sommige dingen die in het coachplan behandeld worden, zat ik soms echt met tranen in mijn ogen. Dan ging het zo diep in op je pijnpunten, maar dat is juist goed. Je mindset wordt bij Skinnyminds helemaal omgegooid, waardoor je weer normaal kan omgaan met eten. Eetrust, dat is me heel waardevol geworden.
maria-coach
Ms. Nameless
Add Your Stars
Cynthia (-25 kilo)
Ik at als ik blij was, maar ook als ik verdrietig was of moe. Zo werd eten een belangrijk deel van mijn leven. Als ik terugkijk besef ik dat ik niet geleerd had hoe ik goed om moest gaan met hoe ik me voelde. Tot ik meedeed met Skinnyminds. Nu, bijna 5 jaar later ben ik nog steeds slank. Ik weet nu dat mijn gevoelens er mogen zijn en ik eet ze niet meer weg.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Claudia (-10 kg)
De grootste verandering die SKM mij heeft gebracht denk ik is dat ik mezelf weer de moeite waard ging vinden en véél liefdevoller naar mezelf ben geworden. Daardoor had ik minder drang naar comfortfood en lukte het me om me aan mijn plan te houden, want ik was het WAARD om dat te doen!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Astrid (-19 kilo)
In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: volgende week ga ik écht beginnen! Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag.
Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down