Cursus: 5 kilo afvallen in 6 weken

De perfecte start voor die slanke mindset

5 kilo afvallen in 6 weken

Val tot 5 kilo af met behulp van effectieve psychologische inzichten 

Online training

Jij verandert je gewoonten met het 6-weekse programma

Community

Je word lid van de community met 24/7 contact en inspiratie

Afvallen zonder dieet

Een dieet is meestal gericht op wat je allemaal moet eten én op wat je allemaal niet mag. Je gaat denken in goed en fout eten. Melkchocola is fout, sla is goed. Het punt is dat je hiermee jezelf van alles lekkers gaat ontzeggen. 'Ik wil wel een ijsje, ik mag het niet, ik moet aan de lijn' zei ik vroeger vaak. Het punt is dat afvallen daarmee streng zijn is, het is negatief, afzien. En niemand houdt een levenlang afzien vol.

In deze online cursus leer je anders te kijken naar afvallen en minder eten: je mag alles!! - ook chocola en wijn -, je wilt het niet altijd, jij wilt slank worden. Met het allerlekkerste eten, zónder dieet. Dat is leuk én houdbaar!

Zij zijn succesvol afgevallen met Skinnyminds:

5 kilo afvallen in 6 weken

Bij Skinnyminds hebben we al duizenden mensen geholpen met afvallen. En hoewel minder wegen fantastisch voelt, is het niet het enige resultaat dat zij bereikt hebben. Met onze aanpak ontdek je hoe je regie pakt op je eigen eetgedrag. En regie zorgt ervoor dat je je beter over jezelf voelt. Je hebt meer energie, bent gezonder en voelt je krachtiger en aantrekkelijker. Je draagt de kleding die je leuk vindt, kijkt positief in de spiegel en bent niet meer zo bezig met al dat lekkers dat je niet mag. Sterker nog: je geniet veel meer van lekker, gezond en slank eten.

Dus: wil jij ook stoppen met lijnen en starten met relaxed genieten én slank worden? In 6 weken maak je met deze online cursus de perfecte start. Pak regie: word slank!

“Wat ben ik ontzettend blij met deze aanpak! Dit is wat ik al jaren zocht. Iedereen zegt altijd wel: om blijvend af te vallen moet je je gedrag veranderen. Ik weet nu tenminste hoe ik dat doe. En nee, dat is heus niet altijd makkelijk, maar wel heel erg leuk! En het werkt echt. Ik voel me veel beter, energieker (ik sport!) en ben al 5 kilo kwijt, mét gewoon chocola! Een aanrader."

Liesbeth

Onderdelen van de cursus

Online omgeving

Je krijgt 6 weken toegang tot een eigen online trainingsomgeving met alle lessen en een online werkboek. Het werkboek kun je op je computer opslaan en bewaren.

Training gedragsverandering

Online training gebaseerd op bewezen theorieën uit de cognitieve gedragstherapie. Elke week nieuwe lessen compleet met video-uitleg en opdrachten: jij doet wat nodig is.  

Online community

In de online omgeving vind je ook de  Skinnyminds community: hier deel je jouw ervaringen met andere deelnemers, vraag je hulp, deel je tips en help je elkaar. 

Wekelijkse e-mails

Ontvang 3x per week een motiverende e-mail over de lessen uit de trainingsomgeving. Jij wordt aan het werk gezet, zodat je het echt gaat doen!

Artikelen & video's

Je krijgt toegang tot een database boordevol exclusieve inspiratie: meer dan 70 blogs, filmpjes, tips, recepten en ervaringsverhalen. Met alle antwoorden op jouw vragen.

Heerlijke recepten

Je krijgt toegang tot vele super lekkere en lichte recepten. Alle recepten hebben een code Van XL tot XS. Fijn ter inspiratie! Je weet altijd wat je vanavond kunt eten.

Nu €197,- 

Cursus 5 kilo afvallen in 6 weken 

  • 0,5 - 1 kilo per week afvallen én een slanke mindset
  • Elke week 3x motiverende e-mails om je bij de les te houden
  • Contact & inspiratie in een community van gelijkgestemden
  • Toegang tot een exclusieve database boordevol artikelen en video's, die je helpen bij het afvallen en samenstelen van je eetpatroon
  • Heel veel lekkere en gezonde Van XL naar S recepten
  • Complete training met 18 onderbouwde lessen met video, theorie en opdrachten. Hiermee behaal jij je doel!
  • Alles online, in je eigen tijd, laagdrempelig én effectief

“Dat afvallen ook lekker kon zijn, was voor mij een eyeopener. Ik ben te vaak te streng voor mezelf. Mag dan niets meer wat 'slecht' is. Ik heb leren genieten, relativeren én doorpakken met Skinnyminds. Niet meer alles of niets, maar kiezen. Soms iets dat ik super lekker vind (een 10), soms zeg ik gewoon nee. Zonder frustratie. Wat voel ik me trots. Ik kijk echt vrolijk in de spiegel. "

Eva

Hi, ik ben Mieke

Vanaf mijn vijftiende was ik volslank en altijd bezig met afvallen. Ik heb alles geprobeerd: noem een dieet en ik ken het. De ene keer was ik succesvoller dan de andere, maar nooit had ik blijvend resultaat. Tot m'n 33-ste ben ik zo doorgegaan. Toen kwam ik erachter dat pech en geluk niet zoveel met mijn gewicht te maken heeft. Ik kopieerde het eetgedrag van slanke mensen en werd zelf slank. Zonder dieet, met chocola en wijn! En dat niet alleen: ik bleef slank en dat ben ik nog altijd.

In de afgelopen jaren heb ik 8 boeken geschreven over afvallen zonder dieet, oftewel: afvallen door gedragsverandering. Inmiddels heb ik meer dan 300.000 boeken verkocht. Ik heb me verder gespecialiseerd in de psychologie achter eten en in coaching op gedrag. Sinds 2017 heb ik de theorie uit mijn boeken en mijn ervaring als gedragscoach online samengevoegd in het persoonlijke coachplan van Skinnyminds. Ik ben er super trots op dat onze aanpak bewezen effectief is!

Inhoud van de cursus

Module 1: Motivatie: bewijs jouw bereidheid motivatie aan jezelf en ga van moeten naar willen! 

Module 2: Lekker eten: kies niet meer voor ál het lekkers, maar alleen het allerlekkerst

Module 3: Actiedoelen: zonder acties geen resultaat, bepaal jouw doelen en herinner jezelf eraan

Module 4: Moeilijke momenten: stap uit de arme-ik cirkel en kies voor je langetermijndoel

Module 5: Gewoontes: vervang oude gewoontes door nieuwe paadjes in je hersenen

Module 6: Patronen: ontdek jouw echte behoeften en de oorzaken achter jouw eetdrang


Start nu met de cursus afvallen zonder dieet!

arrow_drop_up arrow_drop_down