Jezelf op nr 1 zetten 

Voel je aantrekkelijk, zelfverzekerd,
energiek en trots. 


Begin nu en neem de afspraken met jezelf serieus. Ontdek hoe jij ook beter voor jezelf en je doelen kiest.


Laat je gewicht dalen en je zelfvertrouwen groeien.

Kies voor jezelf! 

motivatie-afvallen-en-sporten

Maar is het in de praktijk eerder zo dat...... 

- Je niet gewend bent om bij je eigen behoeftes stil te staan

- Je doelen snel uit het oog verliest door de waan van de dag

- Je niet genoeg zelfvertrouwen hebt om wat aan je gewicht en uiterlijk te doen

- Je bang bent om ergens aan te beginnen door de kritische stem in je hoofd die je zegt dat het toch geen zin heeft 

- Je nooit lang genoeg gemotiveerd blijft om er iets aan te doen

- Je het moeilijk vindt om nee te zeggen en confrontaties liever uit de weg gaat

- Je al zoveel geprobeerd hebt.... dus waarom zou dit wel werken? 

"Afvallen gaat niet alleen om slanke keuzes maken. Het betekent ook dat je leert opkomen voor je behoeftes en keuzes en deze communiceert naar anderen."
null"Er moet al zoveel in mijn leven"
"Ik heb het te druk om me te focussen op afvallen"
“Ik sta altijd klaar voor anderen, waardoor ik mezelf vergeet”

Er kunnen veel redenen zijn waarom het je niet lukt om voor jezelf en je doelen te kiezen. Maar als je je droomleven wil leiden, met je droomgewicht, zul JIJ in actie moeten komen. 

Goed voor jezelf zorgen, dus. Niet omdat het moet, maar omdat je het waard bent. Daarover gaat deze training.

Want jezelf op 1 zetten, maakt alles beter!

Je vindt jezelf leuker, bent meer tevreden en trots. Je bent een blijere moeder, vrouw, vriendin, partner, collega, dochter. Dat is niet alleen prettig voor jezelf, ook voor je omgeving.

Dat vraagt dat jij de controle, het leiderschap over je leven én je gewicht weer terugpakt. Dat is niet altijd makkelijk.

In de cursus Jezelf op nr 1 zetten, helpen we je opkomen voor je behoeftes en om die motivatie en het zelfvertrouwen te krijgen, zodat je de juiste stappen zet en je doelen bereikt.
Niet alleen nu, maar voor altijd.

mieke-kosters-skinnyminds

Mieke: "Als ik dagen achter elkaar helemaal geen nee meer zeg, dan moet ik in actie komen. Dan is de regie me ontglipt."

Neem verantwoordelijkheid voor je eigen eetgedrag

Je voelt het zelf ook, zo wil je het niet langer. De tijd van half doen en aanrommelen is voorbij. Jij wilt je echt beter over jezelf en je eetkeuzes voelen, je wilt aantrekkelijk zijn en trots. 

En dus is het tijd. Tijd om de regie terug te pakken, tijd om  die kilo's kwijt te raken, gezonder te eten, vooral minder te eten en meer te bewegen, patronen te doorbreken. 

Switchen van al het lekkers, naar alleen het allerlekkerst.

Oftewel: meer genieten van minder eten. 
Zonder schuldgevoel of strijd.

Alle succesvolle afvallers hebben ooit gekozen ervoor te gaan.
Helemaal.

Niet door het zoveelste dieet te doen, maar door het goed aan te pakken. Effectief en houdbaar voor altijd. 

Dat kun jij ook. En je  hoeft het niet alleen te doen. Ik help je, samen met een team met o.m. een psycholoog, verschillende expert coaches en andere afvallers. Dát is wat je nodig hebt om nu voor jezelf te kiezen. 

Niet langer in je eentje aanmodderen, niet meer verstoppen, maar echt kiezen voor jezelf, voor afvallen. Omdat je dat waard bent.

Neem het besluit. Pak die regie.
Start met bewust kiezen en meer genieten.

Wij weten waar we het over hebben!

Mieke heeft 7 boeken geschreven over afvallen zonder dieet en is bezig met haar achtste boek. Ze heeft meer dan 300.000 exemplaren verkocht
Mieke is expert in gedragsverandering en maakt samen met haar collega, psycholoog Leanne, de inhoud van de cursus. 
Met Skinnyminds hebben we al tienduizenden vrouwen online getraind en gecoacht.
Het team kan meepraten uit eigen ervaring. Mieke is 18 kilo afgevallen, Ineke 15 kilo en Leanne 30 kilo en allemaal nog op gewicht.
Jij hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Wij hebben onze aanpak, vertaald in 6 stappen. Als jij deze 6 stappen volgt, val je af en blijf je slank.
null

Nog even voorstellen:

Mijn naam is  Mieke, vanaf mijn vijftiende was ik volslank. Een vreselijk woord. Het betekende dat ik altijd wel wat kilo's kwijt wilde. Op mijn vijftiende begon ik met mijn eerste dieet. Ik viel wel af, maar ik kwam ook weer aan.   

Dat jojo-en ging door tot mijn 33ste. Na de geboorte van mijn zoon was ik topzwaar. Ik had geen zin in het zoveelste dieet, maar ik moest toch wat.

Ik besloot mijn slanke vriendinnen eens te observeren en hun eetgedrag te kopiëren. Ik dacht eigenlijk dat ik pech had: 'ik kwam van de wind al aan' en zij geluk. Maar ik kwam er al snel achter dat pech of geluk niets met mijn gewicht te maken had.

Vanaf dat moment besloot ik het anders te doen. Ik stopte met goedpraten en al die smoesjes. Ik bleef gewoon lekker eten: 'Slanke mensen eten ook niet de hele dag worteltjes', ik dronk gewoon wijntjes met vriendinnen, en ik zei nee tegen overeten.
In plaats van  alles willen eten, en het (eigenlijk) niet mogen van mezelf, werd mijn motto: Ik mag alles, ik wil het niet langer, ik wil slank worden.

En dat is het nog steeds.

Dát gevoel van regie én afvallen is fantastisch. En dat werkt door in mijn hele leven. Omdat ik geen dieet heb gedaan, maar gedragsverandering!
Ik stel minder uit, communiceer duidelijker, kom beter voor mezelf op, ik zet beter door, stel beter grenzen. Heerlijk! Dat gevoel gun ik iedereen.

Daarom heb ik mijn aanpak uitgewerkt in verschillende boeken en heb ik de cursus, programma's en events van Skinnyminds ontwikkeld.

Niet omdat iedereen slank moet zijn, maar omdat het zo fantastisch voelt om zelf regie te hebben. Ontdek het zelf!

Start nu met de cursus: Jezelf op nr 1 zetten

De video-lessen zijn direct toegankelijk via onze online omgeving. Deze zijn gebaseerd op verschillende onderbouwde psychologische theorieën, zoals ACT, RET, TA of NLP. Je volgt de training online, in je eigen tijd via een app of computer. Je leert in 5 modules wat je doelen en waarden zijn (en hoe je dit omzet naar acties), wat de succesfactoren zijn van succesvolle verandering en hoe je gemotiveerd blijft, hoe je dit communiceert naar je omgeving en opkomt voor je keuzes, en hoe je een positief zelfbeeld ontwikkelt ondanks je interne criticus. Leer voor jezelf opkomen, ruimte innemen, nee zeggen en staan voor je doelen!

Elke maandag live motivatie sessie 

Elke maandagavond om 20.00u organiseren we een live motivatie-sessie voor alle deelnemers aan onze programma's. Via het programma Zoom. In een half uur word je  geïnspireerd en zit je vol motivatie voor de nieuwe week. Jij blijft werkelijk bij de les en stelt je doelen niet langer uit!
Onze coaches in opleiding en expert coach Ineke zijn dagelijks actief in de community om jou verder te helpen. Heb jij een vraag, zij helpen je verder. Ze confronteren je en zijn die stok-achter-de deur. Met goede vragen, en motiverende reacties word jij aan het denken én doen gezet. 
Mieke (oprichtster) geeft elke maand een live masterclass over een thema. Denk aan: flow, growth mindset, zelfdiscipline, emotie-eten. Deze sessies zijn interactief, leerzaam en heel inspirerend. De masterclasses worden gemiddeld gewaardeerd met een 9! Deze mag je dus niet missen. Je blijft geïnspireerd en krijgt nieuwe inzichten waar je verder mee kunt. Ook kan je deelnemen aan andere (extra) online events.
Uit onderzoek blijkt dat je tot 3x succesvoller afvalt als je je omringt met gelijkgestemden met hetzelfde doel. Daar is onze community voor! Je kunt er sparren met andere deelnemers, hulp vragen en inspiratie opdoen. Er is altijd wel iemand die je verder helpt als jij dat even nodig hebt! 
Op het online platform vind je ook onze inspiratiedatabase, boordevol artikelen en video's met antwoorden op al je vragen. Twijfel je ergens over? Vind het antwoord dat je nodig hebt. Daarnaast delen we onze Van XL naar S recepten met je en delen deelnemers onderling super lekkere, slanke recepten. Als je even inspiratie nodig hebt, hier moet je zijn. 

Na het volgen van de cursus....

 • Ben jij 0,5 - 1 kilo per week afgevallen
 • Heb je duidelijk voor ogen wat je doelen en waarden zijn in het leven (en welke acties hierbij horen)
 • Ken je de basis van succesvolle verandering en heb je vaardigheden ontwikkeld om je motivatie te vergroten
 • Weet je wat je moet doen om effectief te communiceren en te staan voor je poging
 • Heb je de tools om een positief zelfbeeld te ontwikkelen en je zelfvertrouwen te vergroten
 • Ben je trots op jezelf en voel je je fantastisch: het is tijd voor jou en je doelen!


Er is nog meer: je krijgt nu tijdelijk 3 EXTRA'S

1. Een e-book van Mieke naar keuze.
Je kunt kiezen uit De Bikini Challenge, En nu word ik slank & De Little Black Dress Challenge.

 2. Beweegprogramma's om thuis te doen.
Eentje met oefeningen voor buik, benen en billen
en een Mindfit-programma gebaseerd op Yoga oefeningen.

 3. Gegarandeerd toegang tot Mieke's volgende online power event

Mieke (oprichtster) geeft regelmatig enorm motiverende online events.
Als deelnemer aan de cursus heb jij sowieso een plek voor het volgende power event. 

Het weekend ging ik door met wijn & chips
In 2011 zat ik totaal niet goed in mijn vel. Er speelden wat problemen en dat gaf mij veel stress. In plaats van te kijken naar wat er écht speelde en te zoeken naar oplossingen, begon ik dat nare gevoel te dempen met eten. Zodra het weekend was, dat was voor mij op donderdagavond, trok ik een fles wijn open en at ik daarbij de nodige chips. Zo ging ik het weekend dan door en hoewel ik maandag wel weer ‘gewoon’ kon doen, kwam ik binnen korte tijd toch heel veel aan. Dat is nu allemaal anders én ik ben 17 kilo kwijt!
Annemiek  -17 kilo

Geen smoesjes meer, maar regie!

Een groot verschil met vroeger is, is dat ik nu niet meer hoef te eten om mijn emotie kwijt te raken. Vroeger vrat ik alles op. Nu kan ik het benoemen als ik ergens mee zit. Laatst was er nog een privésituatie waarin het belangrijk was waarin ik mijn gevoelens uitte. In plaats van naar de zak te grijpen, die reep chocola te verslinden of wat glazen wijn achterover te slaan, praatte ik erover met mijn man. Dat is een verandering waar ik heel blij mee ben!

Corina -20 kilo
Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven
Skinnyminds heeft mij echt geholpen, ik ben maar liefst 20 kilo afgevallen. Ik ben nu een slanke den geworden. Ik loop in mijn hoofd alleen nog wat achter en pak nog steeds maat 40 of 42 als ik ga winkelen, maar dat hoeft helemaal niet meer. Ik pas gewoon maatje 36-38. En mijn eetgedrag is volgens het Skinnyminds concept inmiddels ‘onbewust bekwaam’. Ik geniet van het allerlekkerst en blijf slank. 
Eva -25 kilo

Je gaat echt naar jezelf kijken. Hoe kan het dat ik zulke slechte keuzes voor mezelf maak? Ik besloot mezelf op de eerste plaats te gaan zetten. Doordat ik die afspraak zo duidelijk maakte met mijzelf, is er geen terugval geweest. Doen en doorgaan. Ik kwam steeds dichter bij mezelf kwam en maakte eindelijk keuzes die goed voor mij waren. Ik voel me fantastisch!

vrouw-17-kilo-afvallen
Anneke (-17 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: volgende week ga ik écht beginnen! Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (-19 kilo)

De grootste verandering die SKM mij heeft gebracht denk ik is dat ik mezelf weer de moeite waard ging vinden en véél liefdevoller naar mezelf ben geworden. Doordat ik mezelf liefdevoller ging behandelen had ik minder drang naar comfortfood en lukte het me om me aan mijn plan te houden, want ik was het WAARD om dat te doen!

Claudia (-10 kilo)
Uit onderzoek van de HvA onder deelnemers na slechts 3 maanden training en coaching blijkt dat het emotioneel eten al met 44% was afgenomen, het lijngericht eten met 18%, extern eten met 46%, de BMI met 5% en het gewicht met 5 kg.


null

Je hebt nu drie opties:

1. Je kunt niets doen, de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert in je gewicht en gevoel over jezelf.
Besef dat je huidige gewicht een logisch gevolg is van je eetgedrag tot nu toe. Je brein is nu eenmaal geprogrammeerd om voor korte termijn gemak en genieten te gaan.
Nu afvallen vergt echt een andere manier van denken én eten. Je hoeft heus niet alles rigoureus anders te doen, je moet wel weten welke kleine stappen essentieel zijn


2. Je laat je leiden door twijfel en onzekerheid. Door gedachten als: 'ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou dit wel lukken. Ik wil geen geld meer uitgeven aan afvallen'. Dat snap ik heel goed. Dat doe je ook niet zomaar. Je moet werkelijk willen veranderen. En bedenk ook eens hoeveel te zwaar zijn en te veel eten je kost. Niet alleen in voedingsmiddelen, ook in het effect op je gezondheid, je kledingkeuzes, en je gevoel. Succesvolle afvallers zijn 100% overtuigd: regie is onbetaalbaar en zeker deze, relatief kleine, investering waard.


3. Of je doorbreekt je eigen patronen en gaat serieus aan de slag met je doelen. Grote kans dat niet alleen je lichaam verandert. Voor jezelf en je doelen kiezen heeft effect op veel meer dingen in je leven. En daar heb je niet alleen zelf wat aan, dat is ook heel fijn voor de mensen in je directe omgeving. Je bent meer zichtbaar, vrolijker en zelfverzekerd.


Het enige wat je nodig hebt om nu te starten met de cursus is een doel en een besluit. Verder niets, we werken samen toe naar het resultaat!

99,-

Cursus Jezelf op nr. 1 zetten

   • Je krijgt 8 weken toegang tot onze actieve community, met de events (motivatiesessies, masterclasses, inspiratiedatabase, chatcoaching, mini-podcasts). Deze toegang kun je na 8 weken altijd verlengen als je dat wilt.
   • Je houdt toegang tot alle modules en video-lessen
   • Je leert de daad bij het woord te voegen
   • Je herkent én doorbreekt je patronen 
   • Je groeit in zelfvertrouwen en assertiviteit
   • Je voelt je fantastisch als je tijd vrij maakt voor jezelf
   • Je kiest voor jezelf en bereikt je doel!

2 x Beweegprogramma
Een beweegprogramma met oefeningen voor buik, benen en billen. En een programma met yoga oefeningen.
Een e-book naar keuze

Je kunt kiezen uit De Bikini Challenge, En nu word ik slank & De Little Black Dress Challenge.

Toegang tot Mieke's volgende online power event (t.w.v. 79,-)
Mieke geeft regelmatig motiverende online events.
Jij hebt een plek voor het volgende power event. 

"Zo fijn om contact te hebben met mensen die echt begrijpen waar ik tegenaan loop tijdens het veranderen van mijn eetgedrag. Je merkt het verschil als je met mensen praat die hetzelfde doel en dezelfde struggles hebben. Ik heb al hele waardevolle tips gekregen voor mijn moeilijke momenten. Ook de video's en recepten vind ik erg inspirerend, hier put ik veel motivatie en kracht uit!"

May

Samen tot 3x succesvoller

Wij zien vaak dat mensen die wat kilo's kwijt willen in hun eentje blijven ploeteren - ze zien afvallen als iets wat ze zelf moeten kunnen, alleen moeten doen, als een individueel proces. Maar... in je eentje gemotiveerd blijven en de focus houden op je doel is een moeilijke opgave.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Wij geloven dat je succesvoller afvalt door in contact te zijn en te blijven met anderen. Door je proces te delen. Door open te staan voor de vragen van coaches in opleiding (via chat). En door steeds nieuwe inspiratie op te doen en kennis te vergaren. In maandelijkse masterclasses van Mieke, tijdens de maandag-motivatie sessie van Ineke of door nieuwe artikelen te lezen en video's te bekijken. 

Support en contact met gelijkgestemden blijkt ook uit onderzoek een belangrijke succesfactor voor verandering. Het is bewezen dat contact met mede-afvallers je zelfs tot 3 keer succesvoller maakt in het bereiken van je doel. Dit past helemaal bij onze visie: samen afvallen werkt beter dan alleen. 

Vanuit deze visie hebben wij de Skinnyminds community opgericht – een plek waar je terecht kunt voor antwoorden op al je vragen, inspirerende artikelen, die confrontatie en dat fijne steuntje in de rug. Dat is super effectief!