Aanbieding cursus online afvallen

5 kilo afvallen in 6 weken! Zonder dieet.

5 kilo afvallen in 6 weken

Val tot 5 kilo af met behulp van effectieve psychologische inzichten 

Online training

Jij verandert je gewoonten met het 6-weekse programma

Community

Je wordt lid van de community met 24/7 contact en inspiratie

Buitenkansje!

Jij kunt nu gebruik maken van onze tijdelijke aanbieding!

We geven je graag een eenmalig buitenkansje cadeau: Jij doet nu mee aan de Cursus: '5 kg afvallen in 6 weken' 

van 197,- voor slechts 79,- (tijdelijk dus 118,- korting!)

én dan krijg je ook nog 4 extra bonussen t.w.v. ruim 50 euro...

Bekijk de video

En start direct met afvallen zonder dieet

cookie-afvallen-zonder-dieet

Afvallen zonder dieet

Een dieet is meestal gericht op wat je allemaal moet eten én op wat je allemaal niet mag. Je gaat denken in goed en fout eten. Melkchocola is fout, sla is goed. Het punt is dat je hiermee jezelf van alles lekkers gaat ontzeggen. 'Ik wil wel een ijsje, ik mag het niet, ik moet aan de lijn' zei ik vroeger vaak. Het punt is dat afvallen daarmee streng zijn is, het is negatief, afzien. En niemand houdt een levenlang afzien vol.

In deze online cursus leer je anders te kijken naar afvallen en minder eten: je mag alles!! - ook chocola en wijn -, je wilt het niet altijd, jij wilt slank worden. Met het allerlekkerste eten, zónder dieet. Dat is leuk én houdbaar!

Zij zijn succesvol online afgevallen met Skinnyminds:

vrouw-5-kilo-afvallen

5 kilo afvallen in 6 weken

Bij Skinnyminds hebben we al duizenden mensen geholpen met afvallen. En hoewel minder wegen fantastisch voelt, is het niet het enige resultaat dat zij bereikt hebben. Met onze aanpak ontdek je hoe je regie pakt op je eigen eetgedrag. En regie zorgt ervoor dat je je beter over jezelf voelt. Je hebt meer energie, bent gezonder en voelt je krachtiger en aantrekkelijker. Je draagt de kleding die je leuk vindt, kijkt positief in de spiegel en bent niet meer zo bezig met al dat lekkers dat je niet mag. Sterker nog: je geniet veel meer van lekker, gezond en slank eten.

Dus: wil jij ook stoppen met lijnen en starten met relaxed genieten én slank worden? In 6 weken maak je met deze online cursus de perfecte start. Pak regie: word slank!

“Wat ben ik ontzettend blij met deze aanpak! Dit is wat ik al jaren zocht. Iedereen zegt altijd wel: om blijvend af te vallen moet je je gedrag veranderen. Ik weet nu tenminste hoe ik dat doe. En nee, dat is heus niet altijd makkelijk, maar wel heel erg leuk! En het werkt echt. Ik voel me veel beter, energieker (ik sport!) en ben al 5 kilo kwijt, mét gewoon chocola! Een aanrader."

Liesbeth

Het buitenkansje met de 4 unieke bonussen
en de korting geldt tijdelijk!

Na deze week vervallen de korting en bonussen voor jou. 

Onderdelen van de cursus

online-omgeving-icoon

Online omgeving

Je krijgt 6 weken toegang tot een eigen online trainingsomgeving met alle lessen en een online werkboek. Het werkboek kun je op je computer opslaan en bewaren.

icoon-lampje

Training gedragsverandering

Online training gebaseerd op bewezen theorieën uit de cognitieve gedragstherapie. Elke week nieuwe lessen compleet met video-uitleg en opdrachten: jij doet wat nodig is.  
online-community-icoon

Online community

In de online omgeving vind je ook de  Skinnyminds community: hier deel je jouw ervaringen met andere deelnemers, vraag je hulp, deel je tips en help je elkaar. 

emails-icoon

Wekelijkse e-mails

Ontvang 3x per week een motiverende e-mail over de lessen uit de trainingsomgeving. Jij wordt aan het werk gezet, zodat je het echt gaat doen!

Artikelen & video's

Je krijgt toegang tot een database boordevol exclusieve inspiratie: meer dan 70 blogs, filmpjes, tips, recepten en ervaringsverhalen. Met alle antwoorden op jouw vragen.
recept-bakken-icoon

Heerlijke recepten

Je krijgt toegang tot vele super lekkere en lichte recepten. Alle recepten hebben een code Van XL tot XS. Fijn ter inspiratie! Je weet altijd wat je vanavond kunt eten.
vrolijk-vrouwen-online-cursus
€ 197-

tijdelijk €79,-

Cursus 5 kilo afvallen in 6 weken 

  • 0,5 - 1 kilo per week afvallen én een slanke mindset
  • Elke week 3x motiverende e-mails om je bij de les te houden
  • Contact & inspiratie in een community van gelijkgestemden
  • Toegang tot een exclusieve database boordevol artikelen en video's, die je helpen bij het afvallen en samenstelen van je eetpatroon
  • Heel veel lekkere en gezonde Van XL naar S recepten
  • Complete training met 18 onderbouwde lessen met video, theorie en opdrachten. Hiermee behaal jij je doel!
  • Alles online, in je eigen tijd, laagdrempelig én effectief

Nu: 4 SUPER BONUSSEN CADEAU

Alléén binnen 7 dagen: 
60% korting en 4 BONUSSEN CADEAU

BONUS 1  Gratis e-book: de Bikini Challenge

BONUS 2  Video met 10 tips van slanke mensen die het verschil maakten

BONUS 3  Een recepten e-book boordevol nieuwe, lekkere van XL naar S recepten.

BONUS 4  De checklist: slank eten, hoe doe je dat? 

“Dat afvallen ook lekker kon zijn, was voor mij een eyeopener. Ik ben te vaak te streng voor mezelf. Mag dan niets meer wat 'slecht' is. Ik heb leren genieten, relativeren én doorpakken met Skinnyminds. Niet meer alles of niets, maar kiezen. Soms iets dat ik super lekker vind (een 10), soms zeg ik gewoon nee. Zonder frustratie. Wat voel ik me trots. Ik kijk echt vrolijk in de spiegel. "

Eva

Hi, ik ben Mieke

Vanaf mijn vijftiende was ik volslank en altijd bezig met afvallen. Ik heb alles geprobeerd: noem een dieet en ik ken het. De ene keer was ik succesvoller dan de andere, maar nooit had ik blijvend resultaat. Tot m'n 33-ste ben ik zo doorgegaan. Toen kwam ik erachter dat pech en geluk niet zoveel met mijn gewicht te maken heeft. Ik kopieerde het eetgedrag van slanke mensen en werd zelf slank. Zonder dieet, met chocola en wijn! En dat niet alleen: ik bleef slank en dat ben ik nog altijd.

In de afgelopen jaren heb ik 8 boeken geschreven over afvallen zonder dieet, oftewel: afvallen door gedragsverandering. Inmiddels heb ik meer dan 300.000 boeken verkocht. Ik heb me verder gespecialiseerd in de psychologie achter eten en in coaching op gedrag. Sinds 2017 heb ik de theorie uit mijn boeken en mijn ervaring als gedragscoach online samengevoegd in het persoonlijke coachplan van Skinnyminds. Ik ben er super trots op dat onze aanpak bewezen effectief is!

Inhoud van de cursus

Module 1: Motivatie: bewijs jouw bereidheid motivatie aan jezelf en ga van moeten naar willen! 

Module 2: Lekker eten: kies niet meer voor ál het lekkers, maar alleen het allerlekkerst

Module 3: Actiedoelen: zonder acties geen resultaat, bepaal jouw doelen en herinner jezelf eraan

Module 4: Moeilijke momenten: stap uit de arme-ik cirkel en kies voor je langetermijndoel

Module 5: Gewoontes: vervang oude gewoontes door nieuwe paadjes in je hersenen

Module 6: Patronen: ontdek jouw echte behoeften en de oorzaken achter jouw eetdrang


                                       

FAQ cursus

Kan ik dit programma volgen als ik vegetariër ben (of koolhydraatarm, ander dieet volg etc.)

Uiteraard. Omdat het programma gericht is op je mindset en je gedrag is het bij uitstek geschikt voor alle eetstijlen. Wij geven daar geen specifieke adviezen over, ook geen oordeel. Het is aan jou een eetpatroon te ontwikkelen dat bij je past. Waarmee je tevreden bent, én waarmee je afvalt. Bovendien: jij weet vaak het allerbeste welk eten goed is voor jouw lichaam, daar heb je ons niet voor nodig.

Wat als deze cursus toch niet voor mij werkt (ik heb alles al geprobeerd)?

Wij weten zeker dat deze cursus je helpt om je mindset te veranderen. Om niet meer in diëten, maar in bewust kiezen te denken. Om op een milde & daadkrachtige manier naar jezelf & eten te kijken en natuurlijk om af te vallen. Het gaat alleen niet vanzelf! Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Wij helpen je het gedrag te kiezen waar je blij van wordt. Jij doet het!

Krijg ik dagmenu's?

Nee. Wij bepalen niet wat je eet, dat bepaal je juist helemaal zelf. De kern van het programma draait om je mindset: van moeten afvallen naar willen. Van niet mogen eten, naar zelf kiezen. We helpen je wél een basiseetpatroon te ontwikkelen. En je krijgt toegang tot heel veel inspirerende recepten Van XL tot S. Daarmee is balans vinden en keuzes maken makkelijker. Jij bepaalt!

Waar bestaat het programma precies uit?

In jouw persoonlijke omgeving krijg je wekelijks toegang tot de nieuwe lessen van het trainingsprogramma gericht op afvallen door gedragsverandering. Met video en opdrachten en een (onlne) werkboek. Daarnaast houd je er je gewicht bij en vink je je dagelijkse actiedoelen af. Je vindt er antwoorden op al je vragen in de vorm van video’s en blogs. En je krijgt heel veel lekkere recepten Van XL naar S. Naast de persoonlijke omgeving krijg je ook 3x per week een email met de achtergrond en planning van de lessen.

Werkt deze cursus ook voor emotie eters?

Het werkt voor alle eters.... met zelfinzicht. Je gaat juist op zoek naar je eigen specifieke valkuilen (of dat nu emo-eten of bijv. gezelligheidseten is) en die los je op.

Kan ik de cursus volgen op mijn telefoon?

De cursus is zowel op je computer, tablet als telefoon te volgen. Je kunt op alle 3 de apparaten inloggen op jouw persoonlijke Skinnyminds omgeving en kunt hierbij de lessen en video's bekijken, recepten opzoeken en jouw werkboek bijhouden.

Hoeveel tijd neemt de cursus in beslag?

3x per week krijg je een e-mail met daarin een les met een video en een opdracht. Houd er dus rekening mee dat je 3x per week ongeveer 15-30 min. tijd inplant om de video's te bekijken, de lessen te volgen en de opdrachten te maken. Heb je meer tijd nodig dan kun je altijd in de tussentijd naar jouw persoonlijke omgeving gaan.

Ik ga op vakantie tijdens de cursus, is dat een probleem?

Jouw online omgeving is overal toegankelijk. Je kunt de cursus dus volgen waar je ook bent en wat je ook doet. Veel mensen vinden het juist effectief om de cursus door te laten lopen in de vakantie, omdat dat de momenten zijn waarop je bijv. meer gaat eten.

                                   

Start nu met de online cursus!

arrow_drop_up arrow_drop_down