5 kilo afvallen in 6 weken,
zonder dieet!

Voel je aantrekkelijk, zelfverzekerd,
energiek en trots. 


Begin nu en krijg die rust in je hoofd, die relaxte eetrelatie én het resultaat!
Geniet meer en kom in beweging.

Elke dag chocola, 12 kilo eraf?

Het kan!

null

Wil jij relaxed op het strand lopen, slenteren door de stad met blote benen, stralen in dat nieuwe jurkje en zelfverzekerd dansen op het volgende feestje?

Maar is het in de praktijk eerder zo dat...... 

- Je denkt dat je beter geen jurkje of korte broek kunt dragen met jouw benen. En een t-shirt met korte mouwen, draag je ook liever niet

- Je niet trots bent op hoe je eruit ziet omdat je het (weer) te ver hebt laten komen

- Je vooral je vetrollen ziet als je in de spiegel kijkt

- Je ondanks alles toch steeds weer naar die kast loopt voor nog wat drop en weer een wijntje

- Je al te lang alles goedpraat van jezelf

- Je steeds wijdere, zwarte kleding draagt, omdat je denkt dat dat zo lekker afkleedt

- Je  baalt van jezelf, maar je er te veel tegenop ziet om weer te beginnen. Dan moet je weer afzien,  streng zijn en waarvoor? Het lukt toch niet...

- Je al zoveel geprobeerd hebt.... dus waarom zou dit wel werken? 

"Kopieer het eetgedrag van slanke mensen, pak overeten bij de kern aan en word zelf de baas over je eetgedrag. Jij kiest slank"

Welk type ben jij als het om afvallen gaat?

Een prinses

Pfff.... als het zo moet laat dan maar. Het leven moet wel leuk blijven

Een angsthaas

Tja, ik heb al zoveel geprobeerd. 

Ik begin er  niet meer aan.

Een pleaser

Oh.. heb je de cake zelfgemaakt? 

Doe mij er dan maar twee.null

Welk type je ook bent, iedereen kan afvallen. 

Mijn vader  zei vroeger altijd: 

"Slanke types hebben geluk, die kunnen eten wat ze willen en wij? Wij komen van de wind al aan. Wij zullen nooit  slank worden".

Inmiddels weet ik dat pech en geluk niets met je gewicht te maken hebben.
Nou ja, de ene persoon heeft  meer aanleg of een langzamere verbranding dan een ander, dat is waar.
Maar dat betekent niet dat je niet slank kunt worden.

Afvallen of gewicht is geen kwestie van (aangeboren) talent, het is een kwestie van inspanning.
De juiste dingen doen, met de juiste commitment, motivatie en mindset, gedurende langere tijd. 

Het gaat om simpele, kleine stappen
en je moet heel goed weten waar je het voor doet,
wat je wilt bereiken.

In de  cursus 5 kilo afvallen zonder dieet helpen we je die juiste commitment, motivatie, mindset en doelen te krijgen, zodat je de juiste stappen zet en werkelijk afvalt.
Niet alleen nu, maar voor altijd.

mieke-kosters-skinnyminds

Mieke: "Ik mag alles eten, ik wil het niet langer"

Het is tijd om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen eetgedrag.

Je voelt het zelf ook, zo wil je het niet langer. De tijd van half doen en aanrommelen is voorbij. Jij wilt je echt beter over jezelf en je eetkeuzes voelen, je wilt aantrekkelijk zijn en trots. 

En dus is het tijd. Tijd om de regie terug te pakken, tijd om die kilo's kwijt te raken, gezonder te eten, vooral minder te eten en meer te bewegen, patronen te doorbreken. 

Switchen van al het lekkers, naar alleen het allerlekkerst.

Oftewel: meer genieten van minder eten. 
Zonder schuldgevoel of strijd.

Alle succesvolle afvallers hebben ooit gekozen ervoor te gaan.
Helemaal.

Niet door het zoveelste dieet te doen, maar door het goed aan te pakken. Effectief en houdbaar voor altijd. 

Dat kun jij ook. En je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je, samen met een team met o.m. een psycholoog, verschillende expert coaches en andere afvallers. Dát is wat je nodig hebt om nu kilo's te knallen. 

Niet langer in je eentje aanmodderen, niet meer verstoppen, maar echt kiezen voor jezelf, voor afvallen. Omdat je dat waard bent.
Omdat het een cadeau is voor jezelf om vanaf nu echt goed voor jezelf te zorgen.

Neem het besluit. Pak die regie.
Start met bewust kiezen en meer genieten.

Wij weten waar we het over hebben!

Mieke heeft 7 boeken geschreven over afvallen zonder dieet en is bezig met haar achtste boek. Ze heeft meer dan 300.000 exemplaren verkocht
Mieke is expert in gedragsverandering en maakt samen met haar collega, psycholoog Leanne, de inhoud van de cursus. 
Met Skinnyminds hebben we al tienduizenden vrouwen online getraind en gecoacht.
Het team kan meepraten uit eigen ervaring. Mieke is 18 kilo afgevallen, Ineke 15 kilo en Leanne 30 kilo en allemaal zijn we nog op gewicht.
Jij hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Wij hebben onze aanpak, vertaald in 6 stappen. Als jij deze 6 stappen volgt, val je af en blijf je slank.
null

Nog even voorstellen:

Mijn naam is  Mieke, vanaf mijn vijftiende was ik volslank. Een vreselijk woord. Het betekende dat ik altijd wel wat kilo's kwijt wilde. Op mijn vijftiende begon ik met mijn eerste dieet. Ik viel wel af, maar ik kwam ook weer aan.   

Dat jojo-en ging door tot mijn 33ste. Na de geboorte van mijn zoon was ik topzwaar. Ik had geen zin in het zoveelste dieet, maar ik moest toch wat. Ik besloot mijn slanke vriendinnen eens te observeren en hun eetgedrag te kopiëren. Ik dacht eigenlijk dat ik pech had: 'ik kwam van de wind al aan' en zij geluk. Maar ik kwam er al snel achter dat pech en geluk niets met mijn gewicht te maken had.

Vanaf dat moment besloot ik het anders te doen. Ik pakte  regie over mijn eetgedrag. Ik stopte met goedpraten en al die smoesjes. Ik bleef gewoon lekker eten: 'slanke mensen eten ook niet de hele dag worteltjes',  ik dronk gewoon wijntjes met vriendinnen, en ik zei nee tegen overeten.
In plaats van  alles willen eten, en het (eigenlijk) niet mogen van mezelf werd mijn motto: Ik mag alles, ik wil het niet langer, ik wil slank worden.

En dat is het nog steeds.  
Een situatie, een ander, mijn emoties, de beschikbaarheid van lekkers, bepalen niet meer wat en hoeveel ik eet, ik bepaal dat zelf.

Dát gevoel van regie én afvallen is fantastisch. En dat werkt door in mijn hele leven. Omdat ik geen dieet heb gedaan, maar gedragsverandering!
Ik stel minder uit, communiceer duidelijker, kom beter voor mezelf op, ik zet beter door, stel beter grenzen. Heerlijk! Dat gevoel gun ik iedereen.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk andere vrouwen te inspireren  lachend in de spiegel te kijken.
Daarom heb ik mijn aanpak uitgewerkt in verschillende boeken  en heb ik de cursus, programma's en events van Skinnyminds ontwikkeld.
Niet omdat iedereen slank moet zijn, maar omdat het zo fantastisch voelt om zelf regie te hebben.  Ontdek het zelf!

Start nu met de cursus: 5 kilo afvallen in 6 weken

Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module met video-lessen en opdrachten, deze maak je in een eigen werkboek.

Wekelijks krijg je een mail met een link naar de nieuwe lessen. Deze video-lessen zijn gebaseerd op verschillende onderbouwde psychologische theorieën, zoals ACT, RET, TA of NLP. Je volgt de training online, in je eigen tijd via een app of computer. Je leert hoe je jezelf motiveert, waar een goede doelstelling aan voldoet, hoe je de juiste energie krijgt om te beginnen en hoe afvallen precies werkt. Je ontwikkelt een basis eetpatroon, een effectieve manier van denken (stap voor stap) en krijgt de juiste mindset. De basis van afvallen zonder dieet heb jij straks onder de knie. Heel interessant en dé manier om regie te pakken op je gewicht, op je leven.

Elke maandag live motivatie sessie 

Elke maandagavond om 20.00u organiseren we een live motivatie-sessie voor alle deelnemers aan onze programma's. Via zoom. In een half uur word je iedere week weer geïnspireerd en zit je vol motivatie voor de nieuwe week. Jij blijft werkelijk bij de les en valt af!

Dagelijks chat-coaching in de community

Onze coaches in opleiding en Ineke zijn dagelijks actief in de community om jou verder te helpen. Heb jij een vraag, zij helpen je verder. Ze confronteren je en zijn die stok-achter-de deur. Met goede vragen, en motiverende reacties word jij aan het denken én doen gezet. 

Maandelijkse masterclass van Mieke (en extra online events)

Mieke geeft elke maand een live masterclass over een relevant thema. Denk aan: flow, growth mindset, zelfdiscipline, emotie-eten, etc. Deze sessies zijn interactief, leerzaam en heel inspirerend. Gemiddeld waarderen deelnemers de masterclasses met een 9! Deze mag je dus niet missen. Je blijft geïnspireerd en krijgt nieuwe inzichten waar je verder mee kunt. 

Daarnaast mag je als deelnemer van een programma altijd deelnemen aan de gratis start-events die Mieke online organiseert. Deze zijn altijd weer enorm motiverend.

24 x 7 hulp van mede-deelnemers is meer succes!

Uit onderzoek blijkt dat je tot 3x succesvoller afvalt als je je omringt met gelijkgestemden met hetzelfde doel. Daar is onze community voor! Je kunt er sparren met andere deelnemers, hulp vragen en inspiratie opdoen. Er is altijd wel iemand die je verder helpt als jij dat even nodig hebt! 

Inspiratiedatabase met artikelen, video's en honderden recepten

Op het online platform vind je ook onze inspiratiedatabase, boordevol artikelen en video's met antwoorden op al je vragen. Twijfel je ergens over? Vind het antwoord dat je nodig hebt. Daarnaast delen we onze Van XL naar S recepten met je en delen deelnemers onderling super lekkere, slanke recepten. Als je even inspiratie nodig hebt, hier moet je zijn. 

Na het volgen van de cursus......

 • Ben jij 0,5 - 1 kilo per week afgevallen
 • Heb je een eigen basis-eetpatroon met eten en drinken waar jij van houdt (géén dieet)
 • Ken je de basis van afvallen zonder dieet en heb je een aantal vaardigheden ontwikkeld waar je altijd weer op terug kunt vallen
 • Geloof je in je eigen succes
 • Weet je wat je moet doen als je weer van de onweerstaanbare eetdrang krijgt
 • Heb je de mindset om door te gaan met afvallen én slank blijven
 • Ben je trots op jezelf en voel je je fantastisch: aantrekkelijk én zelfverzekerd.


AANBIEDING: Deze startcursus van 6 weken kost tijdelijk geen 197,-, maar slechts 79,-!!!


Je krijgt nu bovendien nog 2 EXTRA's:

1. Een persoonlijk actiegesprek met een expert (t.w.v. 75,-).
In zo'n 1-op-1 gesprek bespreek je jouw persoonlijke situatie en actieplan.
Heel waardevol, concreet en inspirerend.

 2. Twee beweegprogramma's om thuis te doen.
Eentje met oefeningen voor buik, benen en billen
en een mindfit-programma van coach Claudia, gebaseerd op Yoga oefeningen.

Zij zijn al slank

Het weekend ging ik door met wijn & chips
In 2011 zat ik totaal niet goed in mijn vel. Er speelden wat problemen en dat gaf mij veel stress. In plaats van te kijken naar wat er écht speelde en te zoeken naar oplossingen, begon ik dat nare gevoel te dempen met eten. Zodra het weekend was, dat was voor mij op donderdagavond, trok ik een fles wijn open en at ik daarbij de nodige chips. Zo ging ik het weekend dan door en hoewel ik maandag wel weer ‘gewoon’ kon doen, kwam ik binnen korte tijd toch heel veel aan. Dat is nu allemaal anders én ik ben 17 kilo kwijt!
Annemiek  -17 kilo

Geen smoesjes meer, maar regie!

Een groot verschil met vroeger is, is dat ik nu niet meer hoef te eten om mijn emotie kwijt te raken. Vroeger vrat ik alles op. Nu kan ik het benoemen als ik ergens mee zit. Laatst was er nog een privésituatie waarin het belangrijk was waarin ik mijn gevoelens uitte. In plaats van naar de zak te grijpen, die reep chocola te verslinden of wat glazen wijn achterover te slaan, praatte ik erover met mijn man. Dat is een verandering waar ik heel blij mee ben!

Corina -20 kilo
Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven
Skinnyminds heeft mij echt geholpen, ik ben maar liefst 20 kilo afgevallen. Ik ben nu een slanke den geworden. Ik loop in mijn hoofd alleen nog wat achter en pak nog steeds maat 40 of 42 als ik ga winkelen, maar dat hoeft helemaal niet meer. Ik pas gewoon maatje 36-38. En mijn eetgedrag is volgens het Skinnyminds concept inmiddels ‘onbewust bekwaam’. Ik geniet van het allerlekkerst en blijf slank. 
Eva -25 kilo

Je gaat echt naar jezelf kijken. Hoe kan het dat ik zulke slechte keuzes voor mezelf maak? Ik besloot mezelf op de eerste plaats te gaan zetten. Doordat ik die afspraak zo duidelijk maakte met mijzelf, is er geen terugval geweest. Doen en doorgaan. Ik kwam steeds dichter bij mezelf kwam en maakte eindelijk keuzes die goed voor mij waren. Ik voel me fantastisch!

vrouw-17-kilo-afvallen
Anneke (-17 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: volgende week ga ik écht beginnen! Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (-19 kilo)

De grootste verandering die SKM mij heeft gebracht denk ik is dat ik mezelf weer de moeite waard ging vinden en véél liefdevoller naar mezelf ben geworden. Doordat ik mezelf liefdevoller ging behandelen had ik minder drang naar comfortfood en lukte het me om me aan mijn plan te houden, want ik was het WAARD om dat te doen!

Claudia (-10 kilo)

Skinnyminds is bewezen effectief

Uit onderzoek van de HvA onder deelnemers na slechts 3 maanden training en coaching blijkt dat het emotioneel eten al met 44% was afgenomen, het lijngericht eten met 18%, extern eten met 46%, de BMI met 5% en het gewicht met 5 kg.


null

Je hebt nu drie opties:

Je kunt niets doen, de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert in je gewicht en gevoel over jezelf.
Besef dat je huidige gewicht een logisch gevolg is van je eetgedrag tot nu toe. Je brein is nu eenmaal geprogrammeerd om voor korte termijn gemak en genieten te gaan.
Nu afvallen vergt echt een andere manier van denken én eten. Je hoeft heus niet alles rigoureus anders te doen, je moet wel weten welke kleine stappen essentieel zijn


Je laat je leiden door twijfel en onzekerheid. Door gedachten als: 'ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou dit wel lukken. Ik wil geen geld meer uitgeven aan afvallen, etc'. Dat snap ik heel goed. Dat doe je ook niet zomaar. Je moet werkelijk willen afvallen. En bedenk ook eens hoeveel te zwaar zijn en te veel eten je kost. Niet alleen in voedingsmiddelen, ook in het effect op je gezondheid, je kledingkeuzes, en je gevoel. Succesvolle afvallers zijn 100% overtuigd: regie is onbetaalbaar en zeker deze, relatief kleine, investering waard.


Of je doorbreekt je eigen patronen en gaat serieus aan de slag met je gewicht en eetgedrag. Grote kans dat niet alleen je lichaam verandert. Afvallen zonder dieet heeft effect op veel meer dingen in je leven. En daar heb je niet alleen zelf wat aan, dat is ook heel fijn voor de mensen in je directe omgeving. Je bent meer zichtbaar, vrolijker en zelfverzekerd.


Het enige wat je nodig hebt om nu te starten met de cursus is een doel en een besluit. Verder niets, we werken samen toe naar het resultaat!

€197

79,- (Tijdelijke aanbieding)

Cursus 5 kilo afvallen in 6 weken

   • Je hebt de 6 weken van de cursus  toegang tot onze actieve community, met de events (motivatiesessies, masterclasses, inspiratiedatabase, chatcoaching, mini-podcasts, etc.). Deze toegang kun je na 6 weken altijd verlengen als je dat wilt.
   • Omdat veel deelnemers langer nodig hebben dan 6 weken om echt alles te volgen, houd je ook na de 6 weken toegang tot de modules en lessen.
   • Jij wordt slanker zonder strijd
   • Je doorbreekt je patronen 
   • Je pakt je gewicht bij de kern aan
   • Je geniet meer van chocola en wijn én van afvallen
   • Je kijkt lachend in de spiegel!


   Op naar dat nieuwe slanke leven, met regie én veel meer genieten.

"Zo fijn om contact te hebben met mensen die echt begrijpen waar ik tegenaan loop tijdens het veranderen van mijn eetgedrag. Je merkt het verschil als je met mensen praat die hetzelfde doel en dezelfde struggles hebben. Ik heb al hele waardevolle tips gekregen voor mijn moeilijke momenten. Ook de video's en recepten vind ik erg inspirerend, hier put ik veel motivatie en kracht uit!"

May

Samen tot 3x succesvoller

Wij zien vaak dat mensen die wat kilo's kwijt willen in hun eentje blijven ploeteren - ze zien afvallen als iets wat ze zelf moeten kunnen, alleen moeten doen, als een individueel proces. Maar... in je eentje gemotiveerd blijven en de focus houden op je doel is een moeilijke opgave.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Wij geloven dat je succesvoller afvalt door in contact te zijn en te blijven met anderen. Door je proces te delen. Door open te staan voor de vragen van coaches in opleiding (via chat). En door steeds nieuwe inspiratie op te doen en kennis te vergaren. In maandelijkse masterclasses van Mieke, tijdens de maandag-motivatie sessie van Ineke of door nieuwe artikelen te lezen en video's te bekijken. 

Support en contact met gelijkgestemden blijkt ook uit onderzoek een belangrijke succesfactor voor verandering. Het is bewezen dat contact met mede-afvallers je zelfs tot 3 keer succesvoller maakt in het bereiken van je doel. Dit past helemaal bij onze visie: samen afvallen werkt beter dan alleen. 

Vanuit deze visie hebben wij de Skinnyminds community opgericht – een plek waar je terecht kunt voor antwoorden op al je vragen, inspirerende artikelen, die confrontatie en dat fijne steuntje in de rug. Dat is super effectief!