Verlies die kilo's zonder strijd

Kijk weer lachend in de spiegel met het persoonlijk coachplan

Het beste en meest complete programma van Skinnyminds

Ik heb vaak gezegd: IK KAP ERMEE

Ik stop nu met snoepen, ik eet alleen nog gezond en start echt met afvallen en bewegen.
Maar ik deed het nooit. Of nou ja, alleen tijdelijk.

Tot het eerste de beste verleidelijke broodje voor me lag, ik een lekkere brownie kreeg aangeboden bij de koffie of ik een gezellige avond met vriendinnen én wijntjes had. Dan was ik m’n goede voornemens helemaal vergeten…

Ik heb denk ik net zo vaak gezegd: IK KAP ERMEE. Ik stop met diëten en mezelf uithongeren. Ik houd het toch niet vol en dat frustreert me alleen maar. Ik moet mezelf accepteren zoals ik ben, want dat is goed genoeg, ondanks die extra kilo’s.

En weet je… ik was ook meestal best tevreden over mezelf. Op heel veel gebieden. Maar als de vakantie erop zat, ik toch weer wat te veel had gegeten, dacht ik aan de volgende zomer en begon het toch weer te kriebelen. Te vaak lonken de mooie jurkjes, lekkere wijntjes, de nazomerdagen in blote benen, en de nieuwe herfstmode.

En dan baalde ik toch van die te dikke benen, van die rolletjes op de plekken waar m’n zomerjurkje net wat te strak zat, van dat winter buikje…

Enigszins herkenbaar? Dan wil ik je vragen om nu ook zeggen: IK KAP ERMEE. Met halfslachtig proberen wat kilo’s kwijt te raken én met diëten. 

Afvallen werkt alleen als je er echt voor gaat. 

Herken je dit? 

Je ervaart het afvallen als strijd met eten en als afzien: dat houdt niemand een leven lang vol.  
Je ziet er tegenop om opnieuw te beginnen. Je hebt er geen vertrouwen meer in dat het gaat lukken.
Je weet wel hoe je moet afvallen, maar het lukt je niet om het vol te houden. Hoe blijf je gemotiveerd?
Je wil zo graag slank worden en de kleding dragen die je leuk vindt, maar diëten werken niet voor jou.

Afvallen zonder dieet of strijd

Blijvend afvallen vergt: er echt voor gaan. Geen gepruts meer in je eentje. Niet meer half doen en iedere maandag opnieuw starten. Juist het besluit er helemaal voor te gaan, maakt het verschil. Niet om alleen kilo’s te verliezen, maar ook om je mindset te veranderen en een nieuwe, slanke levensstijl ontwikkelen.


Heb ik makkelijk praten? Een beetje. Maar ook ik heb ruim 13 jaar geleden gekozen ervoor te gaan. Niet voor de quick fix, niet voor het zoveelste dieet, maar voor blijvende verandering en blijvend resultaat.


Ik eet al die jaren nog in grote lijnen hetzelfde. Ik ga naar dezelfde feestjes en etentjes en geniet nog altijd van het allerlekkerste eten. Ik eet nog dagelijks iets van chocola en houd van een wijntje.


Ik kan alleen mezelf beter managen. Mezelf beter beheersen tussendoor. Ik kies bewust wat ik, wanneer eet. Ik ben van en/en naar of/of geswitcht. Ik geniet meer en ben tevreden met wat ik wél eet. Ik heb regie. 

 Geen gepruts meer in je eentje: blijvend afvallen vergt er echt voor gaan. Daar kan online coaching je direct bij helpen.

Persoonlijke coaching met effect

Met het 6-maanden coachplan helpen wij jou er ook echt voor te gaan. Want eerlijk is eerlijk, bij afvallen en gedragsverandering kunnen de meeste mensen wel wat persoonlijke hulp gebruiken. Daarom volg je dit online afslankprogramma samen met een hechte groep en word je intensief begeleid door een coach die gespecialiseerd is in eetgedrag. 

Het coachplan is geschikt voor mensen zoals jij en ik. Voor levensgenieters met zelfinzicht die ook vinden dat het leven niet bedoeld is om af te zien, die houden van een goed glas wijn en stuk chocola. En die best weten dat er blijvend iets moet veranderen om die extra kilo's kwijt te raken. 

 • Je ontdekt hoe fijn het is om zonder frustratie af te vallen en slank te worden.
 • Je pakt jouw eigen issues met eten en overgewicht bij de kern aan.
 • Je gaat minder emo-eten, je wordt minder gevoelig voor verleidingen en stopt met lijnen.
 • Je kent je eigen valkuilen dankzij coaching én weet hoe je die kunt veranderen.  
 • Je ontdekt wat regie pakken op je eetgedrag je allemaal oplevert.
 • Je wordt en blijft slank(er)!
Ja dit wil ik!

Zij zijn succesvol afgevallen met Skinnyminds

Het beste en meest complete afslankprogramma dat wij ooit hebben ontwikkeld 

online cursus
94,- per maand

Persoonlijk coachplan

 • 0,5 - 1 kilo per week afvallen en regie op je eetgedrag
 • Een persoonlijk coachtraject met eigen coach
 • Maandelijkse 1-op-1 coaching en 2x per week chat-coaching
 • Contact & inspiratie in een vertrouwde groep met mede-deelnemers
 • Extra downloads, inclusief lekkere en gezonde Van XL naar S recepten
 • Meest complete programma gericht op gedragsverandering met meer dan 70 wetenschappelijk onderbouwde lessen met video, theorie en opdrachten
 • Alles online, in je eigen tijd, laagdrempelig én persoonlijk


21 dagen niet goed, geld terug garantie

Het Skinnyminds coachplan is bewezen effectief

Uit onderzoek van de HvA onder deelnemers van ons coachplan na slechts 3 maanden training en coaching blijkt dat het emotioneel eten al met 44% was afgenomen, het lijngericht eten met 18%, extern eten met 46%, de BMI met 5% en het gewicht met 5 kg.


null

“Al jaren loop ik te sukkelen met m'n gewicht. Nooit vond ik het belangrijk genoeg om er geld aan uit te geven. Tot ik vorig jaar begon met het Skinnyminds coachplan. Wat was het waardevol! Niet alleen om kilo's te verliezen (ik ben nu 18 kilo kwijt), maar ook door alle nieuwe inzichten. Regie pakken werkt door op heel veel fronten in m'n leven. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb gedaan!"
Inez

Hier bestaat het coachplan uit:

Eigen coach

Je hebt een persoonlijke coach die maandelijks een 1-op-1 gesprek met je voert. Daarnaast krijg je drie groepsgesprekken en wekelijks chatcoaching. Je coach helpt je met oefeningen, tips en zet je aan het denken. 

Training gedragsverandering

Verander je gedrag met wetenschappelijk onderbouwde lessen. Compleet 10-stappenplan gebaseerd op inzichten uit de cognitieve gedragstherapie. Met meer dan 70 lessen met theorie, video's en opdrachten.  

Online omgeving

6 maanden toegang tot eigen online omgeving. In je persoonlijke omgeving heb je je coachgroep, coach én alle informatie binnen handbereik. Ook te volgen in een gloednieuwe app voor iOS en Android.

Coachgroep

Afvallen doe je het beste samen met anderen. Daarom kom je in een coachgroep met zo'n 10 andere gemotiveerde deelnemers. Dat betekent 24/7 hulp, contact, tips, confrontaties en support.  

Persoonlijk werkboek

In de online omgeving vind je jouw persoonlijke werkboek waar je alle lessen en opdrachten kunt bijhouden en kunt opslaan op je eigen computer of tablet. Zo kan je alles nog eens rustig nalezen.

Community

Je wordt lid van de grootste online community voor afvallen zonder dieet met meer dan 5000 leden. Leer van anderen wat voor hen het beste werkt. Tips en inspiratie zijn er als je ze nodig hebt.

Wekelijkse mails

Jij wordt elke week aan het werk gezet. Zo houd je focus! Wekelijks ontvang je een motiverende mail met de concrete lessen uit de online trainingsomgeving.

Artikelen en video's

Je krijgt toegang tot een database boordevol exclusieve inspiratie: meer dan 70 blogs, filmpjes, tips, recepten en ervaringsverhalen. Met alle antwoorden op jouw vragen.

Heerlijke recepten

Je krijgt toegang tot vele super lekkere en lichte recepten. Alle recepten hebben een code Van XL tot XS. Fijn ter inspiratie! Je weet altijd wat je vanavond kunt eten.

Meld je nu aan voor ons meest complete afslankprogramma

Na het coachplan heb je dit bereikt

Je bent afgevallen zonder te lijnen of diëten

Je bent kilo's lichter. Maar niet door jezelf van alles te ontzeggen: je hebt een lekker eetpatroon ontwikkeld waarmee je blijft genieten terwijl je afvalt. Dat is houdbaar voor altijd.

Je mindset rondom eten en afvallen is veranderd

Je wilt niet langer te veel eten. Jij kiest bewust voor afvallen en slank(er) blijven. Dat ervaar je niet langer als straf. Nee zeggen tegen overeten is zoveel leuker dan te veel eten!

Je hebt regie op je eetgedrag

 Je voelt je na het coachplan krachtiger, aantrekkelijker en zelfverzekerder omdat jij de regie hebt leren pakken op je gedrag en je gewicht. En je hebt nu ook meer regie op andere gebieden in je leven.

Hi, ik ben Mieke

Vanaf mijn vijftiende was ik volslank en altijd bezig met afvallen (of aankomen). Ik heb alles geprobeerd: noem een dieet en ik ken het. De ene keer was ik succesvoller dan de andere, maar nooit had ik blijvend resultaat. Ik dacht dat ik pech had; ik kwam van de wind al aan, en slanke mensen geluk. Tot m'n 33-ste ben ik zo doorgegaan. Toen kwam ik erachter dat pech en geluk niet zoveel met mijn gewicht te maken heeft. Ik kopieerde het eetgedrag van slanke mensen en werd zelf slank. Zonder dieet, met chocola en wijn! En dat niet alleen: ik bleef slank en dat ben ik nog altijd.

In de afgelopen jaren heb ik 8 boeken geschreven over afvallen zonder dieet, oftewel: afvallen door gedragsverandering. Inmiddels heb ik meer dan 300.000 boeken verkocht. Ik heb me verder gespecialiseerd in de psychologie achter eten en in coaching op (eet)gedrag. In 2017 heb ik de theorie uit mijn boeken en mijn ervaring als gedragscoach online samengevoegd in het persoonlijk coachplan van Skinnyminds. Ik ben er super trots op dat onze aanpak bewezen effectief is!

Dit wil ik!

Niet tevreden? Geld terug

Wij weten 100% zeker dat ons coachplan werkt. En daarom hanteren we een 21 dagen niet goed, geld terug garantie. Ervaar het zelf, proberen kan altijd. Merk je binnen drie weken dat het niet bij je past (en dat kan natuurlijk gebeuren), dan krijg je gewoon je geld terug. Zonder vragen of gedoe.  Je hebt niets te verliezen, behalve gewicht!

Zij hebben al een slanke mindset

Je gaat echt naar jezelf kijken. Hoe kan het dat ik zulke slechte keuzes voor mezelf maak? Ik besloot mezelf op de eerste plaats te gaan zetten. Doordat ik die afspraak zo duidelijk maakte met mijzelf, is er geen terugval geweest. Doen en doorgaan. Ik kwam steeds dichter bij mezelf kwam en maakte eindelijk keuzes die goed voor mij waren. Ik voel me fantastisch!

vrouw-17-kilo-afvallen
Anneke (-17 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: volgende week ga ik écht beginnen! Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (-19 kilo)

De grootste verandering die SKM mij heeft gebracht denk ik is dat ik mezelf weer de moeite waard ging vinden en véél liefdevoller naar mezelf ben geworden. Doordat ik mezelf liefdevoller ging behandelen had ik minder drang naar comfortfood en lukte het me om me aan mijn plan te houden, want ik was het WAARD om dat te doen!

Claudia (-10 kilo)

FAQ coachplan

Wat maakt jullie coachplan uniek?

Dit persoonlijke coachplan is het meest complete programma op de markt als het gaat om afvallen door gedragsverandering. Wij zijn inmiddels vanaf 2011 bezig met afvallen zonder dieet. Uit alle boeken van Mieke, haar expertise in de psychologie achter overeten en onze uitgebreide ervaring in het coachen en begeleiden van mensen die hun eetgedrag willen veranderen, hebben we de meest effectieve technieken gebundeld in het 10-stappenplan. Aangevuld met kwalitatief hele goede coaching door onze zelfopgeleide gedragscoaches, is het een krachtig, concreet en heel effectief totaalpakket. Met trots durven we te zeggen dat dit het beste online programma is dat we ooit gemaakt hebben.Mieke: "Dit programma had ik zelf 30 jaar geleden dolgraag gehad. Toen ik begon met m’n eerste dieet. Dat had me een hoop dieetleed, geld, gedoe en onzekerheden gescheeld".

Het coachplan bevat werkelijk alles wat je moet weten om nu aan de slag te gaan met de kern achter je gewicht en voorgoed die extra kilo’s kwijt te raken. Je moet het natuurlijk zelf ervaren maar we garanderen je dat je het waardevol gaat vinden en anders krijg je binnen 21 dagen gewoon je investering terug ;)

Wat is het verschil tussen de boeken, de cursus en dit coachplan?

In Mieke's boeken ontdek je onze visie. Je krijgt inzicht in hoe we kijken naar afvallen en gedragsverandering. Je krijgt een globaal overzicht van de aanpak. In de 6-weekse cursus gaan we al iets verder, ook omdat we daarin video, en interactieve opdrachten gebruiken en je krijgt toegang tot de online omgeving.

In het coachplan hebben we de sterke punten uit al mijn boeken, samen met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gedragsverandering gebundeld in een compleet 10-stappenplan. Met een boek of alleen de korte cursus blijft het lastig om echt de diepte in te gaan.
En bovenal: je hebt geen persoonlijk contact met elkaar. Geen contact met mede-deelnemers en geen persoonlijke gesprekken met een coach, En juist die verdieping en persoonlijke toevoegingen in het coachplan maken het zo waardevol en compleet.

Ik hoef minder dan 10 kilo af te vallen, heb ik dan iets aan het coachplan?

Het coachplan is geschikt voor iedereen die regie wil pakken op het eigen (eet)gedrag. Het belangrijkste waar je mee aan de slag gaat in het coachplan is je relatie met eten. Als je in grote lijnen tevreden bent over je gewicht en je eigen eetgedrag dan is het 6 maanden coachplan wellicht niet nodig (dan heb je misschien genoeg aan onze 6-weekse cursus om de puntjes op de i te zetten).

Maar ben je nu heel veel bezig met (niet)eten, lukt afvallen niet, of niet echt. Pak je maar geen regie, switch je steeds van alles naar niets en eet je te vaak, te veel uit oneigenlijke redenen (omdat het zo gezellig is, je je verveelt, ergens tegenop ziet, omdat het te lekker is, etc.) dan is ons coachplan, zeker wat voor jou. Dat heeft dan niets met het aantal kilo’s te maken.

Ik weet alles over afvallen, heb al zoveel geprobeerd, heeft een coachplan dan zin?

Zeker. Juist omdat dit geen dieet is, maar een hele andere aanpak. Je hebt geen menu’s en geen verbodenmiddelen. Je mag alles eten, je kiest zelf. Het coachplan gaat dus niet om eten. Je kijkt naar waarom je overeet. Wat zit er achter je eetgedrag? Waarom overeet je steeds weer en hoe kun je dat voorgoed veranderen?Overigens, ook als je een expert bent in gedragsverandering en coaching, is het coachplan geschikt. Ten eerste omdat het echt anders is om bekende theorie op jezelf toe te passen (daar is nu juist een externe coach zo fijn voor). Ten tweede omdat er in de afgelopen jaren continu nieuwe dingen zijn ontwikkeld op het gebied van gedragsverandering. Die verwerken we steeds in het coachplan.

Werkt het programma voor alle type eters (vegetarisch, koolhydraatarm, etc.)?

Absoluut. In het coachplan kijken we niet zozeer naar wat je eet, vooral naar waarom je wat eet. Jij maakt zelf de keuzes of dat nu vegetarisch, glutenvrij, koolhydraatarm of Hollandse kost is. Dat maakt ons niet uit. Wij zijn niet je moeder die zegt wat jij moet eten. Je krijgt ook geen menu’s van ons. Jij kiest zelf. Wij helpen je alleen die keuzes te maken, een eigen basiseetpatroon te ontwikkelen waarmee je tevreden bent én afvalt. Wij helpen je je streefgewicht en doelen te bereiken. Zodat je jezelf niet langer saboteert, maar je houdt aan je plan. Jij zet door, geeft niet op en maakt je ideaalbeeld waar.

Wat als het 10 stappen coachplan toch niet voor mij werkt?

Wij weten zeker dat ons 10 stappen coachplan je helpt om je mindset te veranderen. Om niet meer in diëten, maar in bewust kiezen te denken. Om op een milde & daadkrachtige manier naar jezelf & eten te kijken en natuurlijk om af te vallen.
Het gaat alleen niet vanzelf! Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Wij helpen je dhet gedrag te kiezen waar je blij van wordt. Jij doet het! Enne mocht het op ene of andere manier toch niets voor je zijn, dan krijg je binnen 21 dagen, je geld gewoon teruggestort. Zonder vragen of gedoe. Proberen kan altijd. Ons doel is dat jij tevreden bent.

Krijg ik dagmenu's?

Nee. Wij bepalen niet wat je eet, dat bepaal je juist helemaal zelf. De kern van het programma draait om je mindset: van moeten afvallen naar willen. Van niet mogen eten, naar zelf kiezen. We helpen je wél een basiseetpatroon te ontwikkelen. En je krijgt toegang tot heel veel inspirerende recepten Van XL tot S. Daarmee is balans vinden en keuzes maken makkelijker. Jij bepaalt!

Kan ik tussentijds stoppen?

Als je meedoet met een coachplan, doe je mee voor 6 maanden. Ons coachplan is geen quick fix. En zeker geen (crash)dieet. Gedragsverandering kost nu eenmaal tijd en vergt oefening, herhaling en oefening: je pakt de kern van je gewichtsprobleem aan. Je maakt dus een afspraak voor de lange termijn. Tussentijds opzeggen is daarom niet mogelijk. Tenzij je gebruik maakt van de 21 dagen Niet goed, geld terug garantie.

Is het coachplan geschikt als ik een eetstoornis heb (gehad)?

Het coachplan niet geschikt voor mensen die aan een eetstoornis leiden (zoals anorexia nervosa of boulimia nervosa). In de methode kunnen triggers voorkomen, zoals het tellen van calorieën. Ook als je in het verleden een eetstoornis hebt gehad raden wij aan om begeleiding te zoeken van een diëtist of specialist, zodat de kans op een terugval wordt verkleind.

Kan ik het coachplan ook volgen op mijn telefoon?

De online omgeving van het coachplan is zowel op je computer, tablet als telefoon te volgen. Je kunt zelf kiezen of je hiervoor liever de website of nieuwe app gebruikt. Na het inloggen kan je eenvoudig alle lessen en video's bekijken, chatten in je coachgroep, en gebruik maken van alle extra's.

Hoeveel tijd neemt het coachplan in beslag?

Het is een intensief programma, omdat je echt aan de slag gaat met opdrachten en je eetgedrag. Maar je doet het geheel in je eigen tijd. Wanneer jij wilt! Alles is online beschikbaar. We raden je aan elke week twee a drie keer een half uur te plannen om heel gericht met het programma en de training bezig te zijn. Dat is inclusief de coachgesprekken.

Wil jij graag in een actieve coachgroep met mede-deelnemers, dan vragen we je daarnaast minimaal 2 keer per week aanwezig te zijn via chat: door te reageren op mede-deelnemers, op je coach en je eigen ervaringen te delen. Je kunt er ook voor kiezen om het programma zonder coachgroep te doorlopen (voor dezelfde prijs).

Het totale programma duurt 6 maanden. Als je nog niet klaar bent met de lessen, kan je die na deze periode afmaken in je eigen tijd. Daarna kun je eventueel meedoen met een individueel vervolg programma van nog eens 6 maanden.

Ik ga op vakantie tijdens het coachplan, is dat een probleem?

Jouw online omgeving is overal toegankelijk. Je kunt het coachplan dus volgen waar je ook bent en wat je ook doet. Veel mensen vinden het juist effectief om het coachplan door te laten lopen in de vakantie, omdat dat de momenten zijn waarop je bijv. meer gaat eten.

Ik vond de opbouw en inhoud van de lessen heel goed en ik was ontzettend blij met mijn groepscoach. Zonder haar was alles anders geweest. En ik denk dat de grote succesfactor van het coachplan is dat je integraal aan jezelf werkt, psychologisch gezien.

Ta​​​​nja

Wat ik goed vind  aan het coachplan is de wetenschappelijke onderbouwing, de vele keus aan technieken en mogelijkheden om wat je hebt geleerd toe te passen. Elke week toegang tot nieuwe opdrachten, dit maakt alles behapbaar in kleine stapjes.

Beth

Ik ben super tevreden over de coaching en heb hier niks op aan te merken! De manier waarop mijn coach me in de 1-op-1 gesprekken confronteert met mijn eigen houding en uitspraken, dat werkt erg goed voor mij! En de complimenten die ze uitdeelt zijn ook fijn.

Iris

online cursus
94,- per maand

Persoonlijk coachplan

 • 0,5 - 1 kilo per week afvallen en regie op je eetgedrag
 • Een persoonlijk coachtraject met eigen coach
 • Maandelijkse 1-op-1 coaching en 2x per week chat-coaching
 • Contact & inspiratie in een vertrouwde groep met mede-deelnemers
 • Extra downloads, inclusief lekkere en gezonde Van XL naar S recepten
 • Meest complete programma gericht op gedragsverandering met meer dan 70 wetenschappelijk onderbouwde lessen met video, theorie en opdrachten
 • Alles online, in je eigen tijd, laagdrempelig én persoonlijk


21 dagen niet goed, geld terug garantie

arrow_drop_up arrow_drop_down