arrow_drop_up arrow_drop_down
banner-vrouwen-online-coaching

Persoonlijk coachplan

Verlies die kilo's zonder strijd en verander je eetgedrag voorgoed

Online coaching

Maandelijks 1-op-1 gesprek met je coach, 3 groepsgesprekken én chatcoaching

Gedragsverandering

Jij verandert je gewoonten met het 10-stappen trainingsprogramma

Community

Je wordt lid van onze community met 24/7 contact en inspiratie

Regie op je eetgedrag

Ik wil je graag helpen die regie op je eetgedrag nu te pakken.
Dat doe ik direct met behulp deze video:

Afvallen zonder dieet

Een dieet is meestal gericht op wat je allemaal moet eten én op wat je allemaal niet mag. Je gaat denken in goed en fout eten. Melkchocola is fout, sla is goed. Het punt is dat je hiermee jezelf van alles lekkers gaat ontzeggen.

"Ik wil wel een ijsje, ik mag het niet, ik moet aan de lijn" zei ik vroeger vaak. Afvallen is daarmee streng zijn, het is negatief, afzien. Niemand houdt een leven lang afzien vol.

In het persoonlijke coachplan leer je anders te kijken naar afvallen: je mag alles!! - ook chocola en wijn -, je wilt het niet altijd, jij kiest ervoor slank te worden. Met het allerlekkerste eten, zónder dieet en frustratie. Dat is leuk én houdbaar voor altijd.

Zij zijn succesvol afgevallen met Skinnyminds:

“Al jaren loop ik te sukkelen met m'n gewicht. Nooit vond ik het belangrijk genoeg om er geld aan uit te geven. Tot ik vorig jaar begon met het Skinnyminds coachplan. Wat was het waardevol! Niet alleen om kilo's te verliezen (ik ben nu 18 kilo kwijt), maar ook door alle nieuwe inzichten. Regie pakken werkt door op heel veel fronten in m'n leven. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb gedaan!"

Inez

Persoonlijke aanpak

Met ons 10-stappen coachplan val je in 6 maanden significant af! Onze succesformule is bewezen effectief om af te vallen én om je eetgedrag blijvend te veranderen: je gaat minder emo-eten, bent minder gevoelig voor externe verleidingen én minder gericht op lijnen (bron: onderzoek HvA).

Maar dat niet alleen: regie pakken werkt positief door op veel meer gebieden in je leven. Je voelt je krachtiger, aantrekkelijker en bent zelfverzekerder. Je kiest beter voor jezelf op alle vlakken!

Het coachplan is geschikt voor mensen zoals jij en ik; levensgenieters met zelfinzicht. Die ook vinden dat het leven niet bedoeld is om af te zien, die houden van een goed glas wijn en stuk chocola. En die best weten dat er ergens iets moet veranderen om die extra kilo's kwijt te raken. Dus: wil jij niet alleen op worteltjes knagen en nu een keer voorgoed afvallen? Een slanke mindset krijgen? Regie op je (eet)gedrag pakken?

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in (eet-) gedragsverandering en in de psychologie achter overeten. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Wij hebben in het coachplan blijvend afvallen zo lekker, leuk en makkelijk mogelijk gemaakt. Doe mee en ervaar het zelf!

Bewezen effectief

Uit onderzoek onder onze deelnemers na slechts 3 maanden training en coaching is gebleken dat het emotioneel eten al met 44% was afgenomen, het lijngericht eten met 18%, extern eten met 46%, de BMI met 5% en het gewicht met 5 kg. (Bron: onderzoek HvA 2018)


Niet tevreden? Geld terug

Wij weten 100% zeker dat ons coachplan werkt. En daarom hanteren we een 21 dagen niet goed, geld terug garantie. Ervaar het zelf, proberen kan altijd. Merk je binnen drie weken dat het niet bij je past (en dat kan natuurlijk gebeuren), dan krijg je gewoon je geld terug. Zonder vragen of gedoe.  Je hebt niets te verliezen, behalve gewicht!

Onderdelen van het persoonlijke coachplan

Eigen coach

Iedere deelnemer heeft een persoonlijke coach die maandelijks een 1-op-1 gesprek met je voert. Daarnaast heb je 3x een groepsgesprek en wekelijks chatcoaching. Je coach helpt je in actie te komen met een oefening, tips of confronterende vragen: jij gaat het doen!

Training gedragsverandering

Toegang tot wetenschappelijk onderbouwde lessen. Compleet 10-stappenplan gebaseerd op elementen uit de cognitieve gedragstherapie. Met meer dan 70 lessen met theorie, video uitleg en opdrachten.  

Online omgeving

6 maanden toegang tot eigen online omgeving: In je persoonlijke omgeving heb je je coachgroep, coach én alle informatie binnen handbereik: De 10 stappen met de lessen, de recepten én nog veel meer. 

Coachgroep

Afvallen doe je het beste samen met anderen. Daarom kom je in een online coachgroep met zo'n 10 andere gemotiveerde deelnemers. Je stelt je vragen, deelt tips en vraagt hulp op het moment dat jij het nodig hebt.  Dat betekent 24/7 hulp, contact, tips, confrontaties en support.  

Persoonlijk werkboek

In de online omgeving vind je jouw persoonlijke werkboek waar je alle lessen en opdrachten kunt bijhouden en kunt opslaan op je eigen computer. Zo kan je alles nog eens rustig nalezen.

Community

Je wordt lid van de grootste online community voor afvallen zonder dieet, met meer dan 5000 leden en wekelijks nieuwe recepten, opnames, e-books, downloads, inspiratie-artikelen of video's. Tips en inspiratie zijn er als je ze nodig hebt.


Wekelijkse e-mails

Jij wordt elke week aan het werk gezet. Zo houd je focus! Wekelijks ontvang je een motiverende mail met de concrete lessen uit de online trainingsomgeving.

Artikelen & video's

Je krijgt toegang tot een database boordevol exclusieve inspiratie: meer dan 70 blogs, filmpjes, tips, recepten en ervaringsverhalen. Met alle antwoorden op jouw vragen.

Heerlijke recepten

Je krijgt toegang tot vele super lekkere en lichte recepten. Alle recepten hebben een code Van XL tot XS. Fijn ter inspiratie! Je weet altijd wat je vanavond kunt eten.

“Al jaren loop ik te sukkelen met m'n gewicht. Nooit vond ik het belangrijk genoeg om er geld aan uit te geven. Tot ik vorig jaar begon met het Skinnyminds coachplan. Wat was het waardevol! Niet alleen om kilo's te verliezen (ik ben nu 18 kilo kwijt), maar ook door alle nieuwe inzichten. Regie pakken werkt door op heel veel fronten in m'n leven. Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb gedaan!"

Inez

€94,- per maand

Persoonlijk coachplan

  • 0,5 - 1 kilo per week afvallen én een slanke mindset
  • Wekelijks een motiverende e-mail en nieuwe opdrachten
  • Een persoonlijk coachtraject met eigen coach
  • Maandelijkse 1-op-1 coaching en 2x per week chat-coaching
  • Contact & inspiratie in een vertrouwde groep met mede-deelnemers
  • Toegang tot een exclusieve database boordevol inspiratie: meer dan 75 blogs, filmpjes, tips, recepten en ervaringsverhalen.
  • Heel veel lekkere en gezonde Van XL naar S recepten
  • Compleet programma gericht op gedragsverandering met meer dan 70 wetenschappelijk onderbouwde lessen met video, theorie en opdrachten waarmee jij slank wordt en blijft
  • Alles online, in je eigen tijd, laagdrempelig én persoonlijk

21 dagen niet goed, geld terug garantie

Hi, ik ben Mieke (-16 kg)

Vanaf mijn vijftiende was ik volslank en altijd bezig met afvallen (of aankomen). Ik heb alles geprobeerd: noem een dieet en ik ken het. De ene keer was ik succesvoller dan de andere, maar nooit had ik blijvend resultaat. Ik dacht dat ik pech had; ik kwam van de wind al aan, en slanke mensen geluk. Tot m'n 33-ste ben ik zo doorgegaan. Toen kwam ik erachter dat pech en geluk niet zoveel met mijn gewicht te maken heeft. Ik kopieerde het eetgedrag van slanke mensen en werd zelf slank. Zonder dieet, met chocola en wijn! En dat niet alleen: ik bleef slank en dat ben ik nog altijd.

In de afgelopen jaren heb ik 8 boeken geschreven over afvallen zonder dieet, oftewel: afvallen door gedragsverandering. Inmiddels heb ik meer dan 300.000 boeken verkocht. Ik heb me verder gespecialiseerd in de psychologie achter eten en in coaching op (eet)gedrag. In 2017 heb ik de theorie uit mijn boeken en mijn ervaring als gedragscoach online samengevoegd in het persoonlijke coachplan van Skinnyminds. Ik ben er super trots op dat onze aanpak bewezen effectief is!

Inhoud van het 10-stappen programma

Stap 1: Slanke start: Ben je bereid om te doen wat nodig is?

Stap 2: Eetpatroon: Kies bewust voor het allerlekkerst ipv al het lekkers

Stap 3: Bewegen: Kom in beweging, voel je beter over jezelf en krijg energie

Stap 4: Motivatie: Blijf gemotiveerd, zet door en beloon jezelf 

Stap 5: Actie:  Pak je eigen verantwoordelijkheid en stop met smoesjes

Stap 6: Pak regie: Stap uit denken in problemen en denk in mogelijkheden

Stap 7: Patronen: Verander je patronen, beheers je impulsen: jij kiest  

Stap 8: Emotie-eten: Niet je beter voelen, maar beter leren voelen

Stap 9: Eetdrang: Wat zit er achter je eetdrang? Onderzoek jouw behoeftes

Stap 10: Blijf slank: Neem een besluit en wees realistisch


Start nu met een persoonlijk coachplan