E-book over de opleiding

In ons e-book ontvang je alle informatie over de coachopleiding in een handig overzicht. Ben je geïnteresseerd in coachen op gedragsverandering: in het e-book leggen we uit hoe wij aankijken tegen coachen en hoe onze opleiding in elkaar steekt. 

Makkelijk, vrijblijvend en compleet, vraag het snel aan! 

Zij hebben de opleiding al gevolgd


De ervaring van Marieke;

Wat ben ik blij dat ik, na vorig jaar zelf het coachplan gevolgd te hebben, de SKM coachopleiding heb gedaan. Deze opleiding zit zo goed in elkaar, alle mooie wetenschappelijk bewezen psychologische theorieën waar SKM op gebaseerd is, worden duidelijk uiteengezet en direct gekoppeld naar de praktijk. Ik heb vooral heel veel geleerd van de vele vlieguren die ik gemaakt heb tijdens het coachen in mijn eigen coachgroep, het samen sparren in de intervisiegroep onder de fantastische begeleiding van onze bevlogen supervisor. Wat ik verder ontzettend fijn en waardevol vind is dat je bij SKM het vertrouwen en de vrijheid krijgt om je eigen coachstijl te ontwikkelen. 
Marieke (Skinnyminds coach)


De ervaring van Claudia;

Deze opleiding geeft je een theoretische basis waarmee je het geleerde, na een korte stage, vlot werkelijk in de praktijk kan inzetten. Je leert jezelf er (nog beter) door kennen waardoor je als mens een mooie ontwikkeling doormaakt. Dit komt in allerhande situaties van pas… (werk & privé) Door de wijze van supervisie voel je je vertrouwd om het zelf te doen. 
Claudia (Skinnyminds coach)

De beste coachvideo's ontvangen

Er zijn heel veel goede coachvideo's beschikbaar, die je heel makkelijk inzet in je eigen coachpraktijk en coachgesprekken. Wij hebben de beste video's verzameld in een afspeellijst op youtube. Schrijf je hieronder in en krijg toegang tot ons kanaal met deze briljante coachvideo's.

Leestips: de beste boeken voor coaches 

Lees je liever, schrijf je dan hier in en ontvang ons e-book met een overzicht van de beste coachboeken.