arrow_drop_up arrow_drop_down

Gratis zomertraining

Meld je nu aan 

Ben jij coach en wil je ontdekken of online & groepscoaching wat voor jou is? Een diëtiste die zich verder wil specialiseren in gedragsverandering?

Ben je gewichtsconsulent of personal trainer en wil je leren hoe je mensen zelf in beweging krijgt, zonder dat het jou (te) veel energie kost en je continu aan het sleuren en trekken bent?

Of ben je gewoon geïnteresseerd in vitaliteit, enthousiast over Skinnyminds en lijkt het je fantastisch om als coach een grote groep mensen te helpen zelf regie te pakken, slanker en zelfverzekerder te worden en daarmee echt impact te hebben in het ontwikkelen van een gezonde leefstijl?

Ja! Lees dan verder over onze praktijkgerichte gedrags-coachopleiding.

“Ik ben enorm dankbaar dat ik in het diepe ben gesprongen. Inmiddels heb ik mijn eigen coachpraktijk en werk ik als coach voor Skinnyminds. Hier ligt mijn passie, hier krijg ik energie van."

Peggy

Meld je nu aan

In ons e-book ontvang je alle informatie over onze coachopleiding in een handig overzicht. Ben je geïnteresseerd, dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende online informatieavond!
50%
Ontvang vrijblijvend het e-book
Ben jij bij de volgende informatieavond?
Ontvang het e-book

Een coach aan het woord

Karin, één van de deelnemers aan de opleiding, deelt haar ervaringen in deze video >>  

Gespecialiseerd in (eet)gedragsverandering, online- en groepscoaching.

Mét enorm veel coachervaring in de praktijk!

Met lichtheid en diepgang

“Ik dacht altijd dat ik, omdat ik graag mensen help, wel een goede coach zou zijn. Dat ben ik nu misschien wel geworden, maar wat een eyeopeners heb ik gekregen en wat heb ik veel geleerd! In de opleiding én in de praktijk. Coaching is een vak. Het is fantastisch om mensen te helpen de slanke versie van zichzelf te vinden. Dank voor alle inzichten, én voor de lol!"

 

Super waardevol!

“Ik was al coach en wilde me graag verdiepen in online en groepscoaching. De opleiding van Skinnyminds bleek hierin te zijn gespecialiseerd. Super leuk om te ontdekken dat het weliswaar heel anders is, ook prima bij me past. Een waardevolle aanvulling voor mijn eigen praktijk. Net als alle concrete oefeningen die ik direct kon toepassen. Ik kan me als coach nu echt onderscheiden."
 

Gedrags-coachopleiding Skinnyminds

  • Word een ervaren gedrags-coach met enorm veel praktijkervaring
  • Ontwikkel je in online-, groepscoaching en (eet)gedragsverandering
  • Je ontwikkelt alle coachvaardigheden die je nodig hebt om mensen professioneel en gelijkwaardig te coachen
  • Je leert de psychologie achter gedrag vertalen naar effectieve interventies voor je coachees
  • De coachopleiding bestaat uit online modules (theorie, opdrachten en reflectie), 3 praktijkdagen en praktijkervaring in een eigen coachgroep.
  • Intensieve begeleiding door je supervisor
  • De opleiding is geaccrediteerd op HBO-niveau bij de SNRO
  • Mogelijk als betaald coach bij Skinnyminds aan de slag


Wil jij gedragscoach worden? Leren hoe je mensen in beweging krijgt om echt goed voor zichzelf te zorgen? Zonder opgeheven vingertje; maar door ze te helpen zelf regie te pakken op hun eetgedrag? Dan is onze praktijkgerichte coachopleiding echt wat voor jou!

50%
Vraag vrijblijvend het e-book aan
Ben jij erbij met de volgende informatieavond?
Stuur mij de informatie (e-book) per e-mail