arrow_drop_up arrow_drop_down

Coachen op (eet)gedragsverandering

Vraag nu het gratis e-book over de coachopleiding aan

Ben jij coach en wil je ontdekken of online & groepscoaching wat voor jou is? Een diëtiste die zich verder wil specialiseren in gedragsverandering?

Ben je gewichtsconsulent of personal trainer en wil je leren hoe je mensen zelf in beweging krijgt, zonder dat het jou (te) veel energie kost en je continu aan het sleuren en trekken bent?

Of ben je gewoon geïnteresseerd in vitaliteit, enthousiast over Skinnyminds en lijkt het je fantastisch om als coach een grote groep mensen te helpen zelf regie te pakken, slanker en zelfverzekerder te worden en daarmee echt impact te hebben in het ontwikkelen van een gezonde leefstijl?

Ja! Lees dan verder over onze praktijkgerichte gedrags-coachopleiding.

Word een ervaren gedragscoach

De gedrags-coachopleiding van Skinnyminds is een hele praktijkgerichte coachopleiding voor mensen die coach willen worden op het gebied van (eet-)gedragsverandering, met een specialisatie in online & groepscoaching

Wij geloven in leren door denken én doen. Is dat spannend? Ja. Is dat effectief? 100%! Aan de hand van gedegen (online) theorie ga je in de praktijk (onder begeleiding van een persoonlijke supervisor) aan de slag als eet-gedragscoach. Je ontwikkelt in korte tijd alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om mensen professioneel te coachen.

“Ik ben enorm dankbaar dat ik in het diepe ben gesprongen. Inmiddels heb ik mijn eigen coachpraktijk en werk ik als coach voor Skinnyminds. Hier ligt mijn passie, hier krijg ik energie van."

Peggy

E-book over de opleiding

In ons e-book ontvang je alle informatie over onze coachopleiding in een handig overzicht. Ben je geïnteresseerd, dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende online informatieavond!
50%
Ontvang vrijblijvend het e-book
Ben jij bij de volgende informatieavond?
Ontvang het e-book

Een coach aan het woord

Karin, één van de deelnemers aan de opleiding, deelt haar ervaringen in deze video >>  

Gespecialiseerd in (eet)gedragsverandering, online- en groepscoaching.

Mét enorm veel coachervaring in de praktijk!

Met lichtheid en diepgang

“Ik dacht altijd dat ik, omdat ik graag mensen help, wel een goede coach zou zijn. Dat ben ik nu misschien wel geworden, maar wat een eyeopeners heb ik gekregen en wat heb ik veel geleerd! In de opleiding én in de praktijk. Coaching is een vak. Het is fantastisch om mensen te helpen de slanke versie van zichzelf te vinden. Dank voor alle inzichten, én voor de lol!"

 

Super waardevol!

“Ik was al coach en wilde me graag verdiepen in online en groepscoaching. De opleiding van Skinnyminds bleek hierin te zijn gespecialiseerd. Super leuk om te ontdekken dat het weliswaar heel anders is, ook prima bij me past. Een waardevolle aanvulling voor mijn eigen praktijk. Net als alle concrete oefeningen die ik direct kon toepassen. Ik kan me als coach nu echt onderscheiden."
 

Geaccrediteerd op HBO-niveau

Als beste afslankmethode is kwaliteit voor ons van levensbelang. Daarbij hoort ook de beste coachopleiding. Onze gedrags-coachopleiding is geaccrediteerd bij het SNRO (Stichting Nederlands Register voor Opleidingen). De SNRO is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van (beroeps)opleidingen in de integrale en complementaire gezondheidszorg op HBO-niveau.

Skinnyminds is een door het CRBKO erkend opleidingsinstituut.

Groeien door te delen: coach community

Coaches die onze opleiding succesvol hebben afgerond worden lid van onze coachcommunity met als insteek: groeien door te delen. Coaching is een individueel beroep en daardoor best wel eens eenzaam. Als lid van onze community blijf je met elkaar sparren, leren en ontwikkelen, ook als je niet langer actief bent voor Skinnyminds.

Twee keer per jaar bieden we de coaches een masterclass verzorgd door experts. Daarnaast blijf je lid van een intervisie groep en kom je in een online community waar je tips, ervaringen en ideeën met elkaar kunt uitwisselen. Heel uniek en waardevol. Inmiddels zijn er meer dan 100 coaches lid van de community.

Uniek: verdien direct (een gedeelte) terug

Veel coaches-in-spe doen een coachopleiding om vervolgens op de bank te blijven zitten, want: hoe kom je aan klanten? In onze opleiding maak je direct veel vlieguren als coach. Je doet echte ervaring op. Je leert heel veel door het gewoon te doen en door veel te sparren met andere coaches. Nog beter; je krijgt direct een stagevergoeding als coach in onze groepen. Dat maakt de totaal prijs van onze coachopleiding relatief laag. En dat is echt win-win!

Gedrags-coachopleiding Skinnyminds

  • Word een ervaren gedrags-coach met enorm veel praktijkervaring
  • Ontwikkel je in online-, groepscoaching en (eet)gedragsverandering
  • Je ontwikkelt alle coachvaardigheden die je nodig hebt om mensen professioneel en gelijkwaardig te coachen
  • Je leert de psychologie achter gedrag vertalen naar effectieve interventies voor je coachees
  • De coachopleiding bestaat uit online modules (theorie, opdrachten en reflectie), 3 praktijkdagen en praktijkervaring in een eigen coachgroep.
  • Intensieve begeleiding door je supervisor
  • De opleiding is geaccrediteerd op HBO-niveau bij de SNRO
  • Mogelijk als betaald coach bij Skinnyminds aan de slag


Wil jij gedragscoach worden? Leren hoe je mensen in beweging krijgt om echt goed voor zichzelf te zorgen? Zonder opgeheven vingertje; maar door ze te helpen zelf regie te pakken op hun eetgedrag? Dan is onze praktijkgerichte coachopleiding echt wat voor jou!

50%
Vraag vrijblijvend het e-book aan
Ben jij erbij met de volgende informatieavond?
Stuur mij de informatie (e-book) per e-mail

Wil je weten of deze coachopleiding bij jou past?

Vraag dan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan met een van ons
50%
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan
Ontdek of onze coachopleiding bij jou past
Nu aanvragen