Dit zijn onze coaches, gespecialiseerd in (eet)gedragsverandering, online en groepscoaching 

De coaches met een gesprekswolkje achter hun naam, zijn beschikbaar voor coachgesprekken na afloop van een coachplan. 
afvallen-coach-ineke-bruinsma
Ik ben Ineke Bruinsma.
53 jaar. Partner van Jan en moeder van vier. In 2012 ben ik zelf 16 kilo afgevallen. Sinds 2017 begeleid ik de coaches en ben ik tevens hoofd van de coachopleiding van Skinnyminds.


afvallen-coach-cynthia

Cynthia 

Mijn naam is Cynthia, 33 jaar en woon in Arnhem met mijn partner en 2 dochters. Sinds 2017 ben ik met heel veel plezier bij Skinnyminds betrokken als coach en sinds 2018 als supervisor.

Cynthia's succesverhaal

peggy-coach

Mijn naam is Peggy, 49 jaar, gehuwd en heb 3 heerlijke pubers van 18, 15 en 14 jaar. Met veel plezier ga ik het 4de jaar in als coach en supervisor bij Skinnyminds en in mijn eigen praktijk ROOTZ Coaching.


claudia-coach-skinnyminds

Mijn naam is Claudia Janssen. Naast coach bij Skinnyminds, ben ik vanuit mijn eigen bedrijf werkzaam als HR consultant. Mijn manier van coachen kenmerkt zich door het feit dat ik kijk naar jouw talenten en hoe je die succesvol kunt inzetten. Ik kan goed luisteren, stel de juiste vragen en trigger jou om in actie te komen.

afvallen-coach-karin

Karin

Als gediplomeerd voedings- en gedragscoach en ervarings-deskundige, help ik dames die willen afvallen zonder dieet. Vanuit mijn eigen coachpraktijk DENKSLANK en met veel plezier voor Skinnyminds.afvallen-coach-laurie

Laurie

Ik werk sinds 2019 als coach bij Skinnyminds en ben mijn eigen coachpraktijk begonnen. Wat is coaching een leuk vak, hier wil ik me graag verder in ontwikkelen. 

Laurie's ervaring


maria-coach

Maria

Mijn naam is Maria, ik ben 36 jaar en een betrokken, enthousiaste, humorvolle coach. Ik weet hoe het is om op zoek te zijn naar je eetrust en help je graag deze te vinden. Genietend en met regie omgaan met je eten, daar sta ik voor, ook binnen mijn eigen praktijk Eetrust coaching.

afvallen-coach-yvette

Yvette

Ik ben 38 jaar en moeder van 2 kinderen. Ik vind het heel leuk en waardevol om anderen te coachen om ook blijvend af te vallen én vervolgens op een relaxte manier op gewicht te blijven!


afvallen-coach-annemarie

Annemarie

Ik hou van lekker (gezond) eten en drinken, maar ook van een wijntje, borrelhapjes en ja, elke dag een stukje chocola. Als coach ben ik positief, empathisch,  humoristisch, doelgericht en gefocust.

paulien-coach

Paulien

Ik ben Paulien en ik woon in Amersfoort. Ik ben getrouwd, moeder van 2 dochters, fanatiek sporter (hardloper) met een passie voor lekkere, gezonde voeding & leefstijl.

 

afvallen-coach-susanne

Susanne 

Sinds 2018 coach ik gericht mensen die graag een andere relatie met eten willen krijgen. Zo fijn om met mensen te werken die het graag anders willen en dan ook merken dat ook zij dit kunnen!


mira-coach

Mira

Als leefstijlcoach en voedingsdeskundige coach ik inmiddels ruim 7 jaar mensen op hun weg naar een gezond, energiek en gelukkig leven.afvallen-coach-janneke-dejong

Janneke (De jong)

Mijn hele leven was ik een jojo. Na mijn loopbaan als huisarts, kwam ik SKM tegen en heb ik een stabiel gewicht. De coachopleiding vond ik zeer inspirerend. Ik vind het geweldig om dat gevoel van regie ook op anderen over te brengen! 

coach-claudia-stinne

Claudia (Stinne)

Ik ben Claudia; coach en ervaringsdeskundige.
Zelf ben ik in september 2018 met Skinnyminds gestart en blijvend 12 kilo afgevallen. Nu ben ik als coach werkzaam in mijn eigen coachgroep. Ik ben enthousiast en betrokken.

Claudia's succesverhaal

Marieke

Ik ben Marieke 44 jaar, werkzaam als coach en uitvoerend behandelaar in de GGZ. Als coach van Skinnyminds loop ik samen met jou op het nieuwe pad van de lange termijn, waarbij je BLIJVEND REGIE leert te houden op je eetgedrag.

Patricia

Mijn naam is Patricia en ik woon met mijn vriend en 2 katjes in Amsterdam. Na het volgen van het coachplan bij Skinnyminds ben ik blijvend 17 kilo afgevallen. Ik ben nu meer met eten bezig dan ooit, maar dan op een positieve manier. Ik heb nu regie!
Patricia's succesverhaal

coach-jackie

Jackie

Via interieur kwam ik bij Feng Shui waar mijn bewustwording proces startte. Clearing gaf verdieping. En de opleiding Gedragscoach bracht mij weer een nieuwe laag. Bewust kiezen wat je eet brengt zoveel meer dan alleen het verlies van kilo’s!


maaike-coach

Maaike

Hi ik ben Maaike, 29 jaar en ik coach met veel plezier. Wat ik vooral belangrijk vind is dat je je op je gemak voelt bij mij. Ik luister graag naar je en wil samen met jou toewerken naar het behalen van je doelen.


afvallen-coach-ingrid-bakker

Ingrid (Bakker)

Mijn naam is Ingrid Bakker. Sinds 2019 werk ik als coach bij Skinnyminds. Als opmerkzame, vrolijke en eerlijke coach help ik je graag het beste uit jezelf te halenjaqueline-coach

Jacqueline

Als gediplomeerd vitaliteitscoach heb ik sinds 2016 mijn eigen praktijk in Breda, waar ik jou o.a. kan coachen op gedragsverandering. Ditzelfde doe ik sinds eind 2017 ook voor Skinnyminds. ‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg’ aldus Albert Einstein.

afvallen-coach-elke-werkers

Elke

Ik ben Elke Werkers, 51 jaar, getrouwd, moeder van 2 biologische - en 4 bonuskinderen. Gelukkig hou ik van koken want de tafel zit altijd gezellig vol. Naast dat ik coach bij Skinnyminds coach ik ook binnen mijn eigen bedrijf.


afvallen-coach-hilde

Hilde

Ik ben theaterdocent en personal trainer. Ik werk met pubers en volwassenen. Mijn uitgangspunten; Durf fouten te maken, want dan groei je. Ga het aan met grote lol, daag jezelf uit en durf te reflecteren.


afvallen-coach-bianca

Bianca

Mijn naam is Bianca, coach bij Skinnyminds, vrolijk, open, eerlijk en empatisch. Ik ben nieuwsgierig, hartelijk, geïnteresseerd in jou en krijg terug dat mensen zich lekker op hun gemak voelen bij mij en bovenal zichzelf mogen en kunnen zijn! 

afvallen-coach-frederique

Frederique

Ik werk als Coach bij Skinnyminds en Energetisch Therapeut. Ik ben getrouwd met Louis, moeder van 3 pubers, manager van alles binnen het gezin, zus, vriendin, inspirator, teacher bij De Bewustzijnschool, ondernemer, creatief en heb een heel groot liefdevol hart. 

afvallen-coach-annemiek

Annemiek

Ik woon met mijn man en kinderen in Friesland en werk als arts. Omdat ik zo enthousiast ben over Skinnyminds heb ik de coachopleiding gevolgd; wat een inzichten! Nu help ik andere vrouwen om hun streefgewicht te bereiken met: regie op hun eetgedrag!
Annemiek's succesverhaal

afvallen-coach-judith

Judith

Als ervaringsdeskundige begeleid ik voor Skinnyminds en vanuit mijn eigen praktijk; Ongedwongen Genieten vrouwen die een gezonde en ontspannen relatie met voeding willen aangaan. Het einddoel is geen perfect eetgedrag, maar een ontspannen eetgedrag met aandacht voor jezelf.

afvallen-coach-fanny

Fanny

Naast Skinnyminds coach heb ik mijn eigen praktijk. Ik ben ervan overtuigd dat ik een ieder kan helpen met zijn vraagstuk, lichamelijke ongemakken, afvallen, etc. Mensen kunnen veranderen.afvallen-coach-nicole-verheij

Nicole

Omdat ik geloof in de aanpak en opbouw van het programma heb ik in 2018 de coachopleiding van Skinnyminds gedaan. Dat het werkte had ik zelf al in 2016 ondervonden. Sindsdien is eten voor mij een feest waarin alles mag en niets moet. Dat wens ik jou ook toe!

afvallen-coach-monica-schut

Monica

Ik ben Monica Schut, 53 jaar oud en ben met veel plezier werkzaam als verpleegkundige op de acute cardiologie.
Heb in 2013 de opleiding gewichtsconsulente gedaan en in 2019 de coach opleiding bij SKM.

afvallen-coach-siegrid

Siegrid

Mijn naam is Siegrid en ik begeleid mensen naar een lichter en leuker leven. Ruim 12 jaar ben ik zzp'er en kennen mensen mij als optimistisch, open, eerlijk, creatief en benaderbaar.

afvallen-coach-mirjam

Mirjam

Naast het coachen bij Skinnyminds werk ik op een middelbare school als coach voor collega’s, zorgondersteuner en docent in de beeldende vakken. Samen met mijn man en 2 kids, woon ik in de Betuwe.

wendy-coach

Wendy

ik ben 54 jaar, moeder van 2 kinderen. Mijn dochter woont al op zichzelf, ik woon samen met mijn zoon, die het wel prettig vindt bij zijn moeder :). Naast mijn werk als coach ben ik al jaren werkzaam als docent aan het MBO.


afvallen-coach-monique

Monique

 Ik ben 53 jaar, getrouwd en moeder van 2 dochters en 1 zoon. Ik ben door middel van HGVSM in 1,5 jaar tijd 28 kg afgevallen!!!! Ik ben zelf erg enthousiast over de Skinnyminds-methode en toen ik de oproep voor coaches zag, heb ik mij aangemeld. Met de insteek dat wat mij is gelukt, lukt andere mensen ook.

afvallen-coach-miranda

Miranda

Mijn naam is Miranda, 45 jaar. Sinds 2018 coach bij Skinnyminds en in mijn eigen praktijk: Blijf Krachtig Slank. Na de Mental Coach en gewichtsconsulentenopleiding was de Skinnyminds gedragsopleiding, echt de kers op de taart. Positieve coaching gericht op gedragsverandering is mijn passie.

afvallen-coach-marielle

Marielle

Hallo, mijn naam is Marielle . Ik ben een no nonsens coach en coach jou graag binnen het SKM coachplan en het Lifestyle Plan. Met aandacht en humor houd ik je bij de les en gaan we voor de beste resultaten. Ik hoop je snel te zien in mijn coachgroep!

afvallen-coach-martine

Martine

Hoi, mijn naam is Martine en ik ben coach. Kende de boeken van Mieke, maar iets weten is toch iets anders dan het doen. Als coach vind ik het een pluspunt dat ik zelf ervaren heb hoe het is om met je gewicht te worstelen en als deelnemer het coach-plan te hebben doorlopen. Ik weet wat dat kan opleveren en heb er echt zin in om jou hiermee te helpen. 

afvallen-coach-jamila

Jamila

Ik ben gediplomeerd gedragscoach, basiscoach, gewichtsconsulente, yin yogadocente en daarnaast heb ik jaren als fashion stylist gewerkt. Een aantal jaar geleden ben ik zelf 22 kg afgevallen en op gewicht gebleven. Dit heeft me geïnspireerd om ook anderen te helpen in dit proces!

afvallen-coach-bianca-kooiman

Bianca (Kooiman)

Mijn naam is Bianca Kooiman. Alweer 55 jaar. Ik woon samen met mijn zoon in Hoorn. Via een collega kwam ik in aanraking met Skinnyminds en was meteen enthousiast over het coachplan. Ik hoop als Coach iets te betekenen voor mensen die worstelen met hun gewicht en diep in hun hart ook slank willen zijn en blijven.

afvallen-coach-fleur

Fleur

Hoi, ik ben Fleur, 37 jaar, ik woon in Amsterdam met man en 2 kinderen. In 2018 ben ik oa. door Skinny Minds blijvend 16 kg afgevallen. Het voelde voor mij zo anders dan alle andere keren dat ik weer op
´dieet´moest. Ik heb nu regie over mijn eetgedrag en ik wil andere vrouwen graag helpen om lekkerder in hun lijf te zitten.

jeanette-coach
Mijn naam is Jeanette en als coach begeleid ik mensen met het herschrijven van hun verhaal. Dit is met name gericht op je eetgewoontes maar ook begeleid ik mensen in andere processen in het leven. Mijn eigen verhaal heb ik doormiddel van het coachplan van SKM mogen herschrijven en dat heeft er voor gezorgd dat ik 15kg minder aan oude overtuigingen achter mij heb kunnen laten. Dit gun ik jou ook! Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw (oude) verhaal.

Ingrid (Rollé)

Hallo, ik ben Ingrid Rollé uit Gent (België). In mijn ‘vorige leven’ deed ik als eeuwige jojoër veel kennis en ervaring (i.c. frustratie) op in het waarom “diëten” absoluut niet werken. Door de oorzaak van mijn overeten aan te pakken geniet ik nu van een rijk en gevuld leven dat zoveel méér omvat dan een complexe relatie met eten. Dit gevoel wens ik jou ook. Ben je fan van een energieke, no-nonsens aanpak en kan je een eerlijke en oprechte begeleiding doorspekt met humor appreciëren, dan zijn wij een match!

elisabeth-coach

Mijn naam is Elisabeth, getrouwd en moeder van 3 zoons (met aanhang) en oma van 1 kleinzoon. In 2020 ben ik 12 kg afgevallen door regie te pakken op mijn eetgedrag. Ik geloof dat als jij jezelf echt kent, je alles kunt bereiken wat je wilt. Dus ook met je gewichtsbeheersing. Als open, warme, persoonlijke en eerlijke coach ga ik graag met je op pad om jouw verlangen en doel met de fantastische SKM methode te kunnen verwezenlijken. Wanneer gaan wij samen aan de slag?