arrow_drop_up arrow_drop_down

Dit zijn onze coaches, gespecialiseerd in (eet)gedragsverandering, online en groepscoaching

Coaches die een   achter hun profiel hebben staan, zijn nu beschikbaar als Lifestyleplan-coach.
Onder de naam van de coaches vind je een link naar het uitgebreide profiel van de coach in onze community. Je kunt alleen inloggen als je lid bent van de Skinnyminds community.


afvallen-coach-ineke-bruinsma

Ineke

Ik ben Ineke Bruinsma.
53 jaar. Partner van Jan en moeder van vier. In 2012 ben ik zelf 16 kilo afgevallen. Sinds 2017 begeleid ik de coaches en ben ik tevens hoofd van de coachopleiding van Skinnyminds.


afvallen-coach-cynthia

Cynthia 

Mijn naam is Cynthia, 33 jaar en woon in Arnhem met mijn partner en 2 dochters. Sinds 2017 ben ik met heel veel plezier bij Skinnyminds betrokken als coach en sinds 2018 als supervisor.

Cynthia's succesverhaal

afvallen-coach-lianne

Lianne

Ik ben 38 jaar, getrouwd en moeder van drie tieners. Al langere tijd ben ik, met verschillende taken, betrokken bij Skinnyminds. Wat ik met heel veel plezier doe!

Lianne's ervaring

afvallen-coach-peggy

Peggy

Mijn naam is Peggy, 49 jaar, gehuwd en heb 3 heerlijke pubers van 18, 15 en 14 jaar. Met veel plezier ga ik het 3de jaar in als coach bij Skinnyminds en in mijn eigen praktijk ROOTZ Coaching. Peggy's ervaring

afvallen-coach-karin

Karin

Als gediplomeerd voedings- en gedragscoach en ervarings-deskundige, help ik dames die willen afvallen zonder dieet. Vanuit mijn eigen coachpraktijk DENKSLANK en met veel plezier voor Skinnyminds.

Karin's filmpje over de  coachopleiding

afvallen-coach-laurie

Laurie

Ik werk sinds 2019 als coach bij Skinnyminds en ben mijn eigen coachpraktijk begonnen. Wat is coaching een leuk vak, hier wil ik me graag verder in ontwikkelen. 
Laurie's ervaring


afvallen-coach-cherry

Cherry 

Sinds 2 jaar ben ik coach bij Skinnyminds. In het dagelijks leven ben ik begeleider van mensen met een beperking en ik schrijf graag columns.
Lees hier de grappige afslankverhalen van Cherry

Cherry's succesverhaal


afvallen-coach-yvette

Yvette

Ik ben 38 jaar en moeder van 2 kinderen. Ik vind het heel leuk en waardevol om anderen te coachen om ook blijvend af te vallen én vervolgens op een relaxte manier op gewicht te blijven!


afvallen-coach-annemarie

Annemarie

Ik hou van lekker (gezond) eten en drinken, maar ook van een wijntje, borrelhapjes en ja, elke dag een stukje chocola. Ik vind coachen voor SKM ontzettend leuk! Als coach ben ik positief, empathisch,  humoristisch, doelgericht en gefocust.

afvallen-coach-stephanie

Stephanie

Al sinds het begin ben ik actief als coach van Skinnyminds. Daarnaast geef ik sport-training. Ik ben zelf ook heel veel afgevallen (-37 kilo) en die vrijheid gun ik iedereen. 

Stephanie's succesverhaal 

 

afvallen-coach-susanne

Susanne 

Sinds 2018 coach ik gericht mensen die graag een andere relatie met eten willen krijgen. Zo fijn om met mensen te werken die het graag anders willen en dan ook merken dat ook zij dit kunnen!


afvallen-coach-nicole

Nicole

Nadat ik zelf 40 kilo (!) ben afgevallen ben ik gaan coachen bij Skinnyminds. In 2017 als enthousiaste vrijwilliger, nu als gediplomeerd coach. Super leuk om te doen!

Nicole's succesverhaal


afvallen-coach-janneke-dejong

Janneke (De jong)

Mijn hele leven was ik een jojo. Na mijn loopbaan als huisarts, kwam ik SKM tegen en heb ik een stabiel gewicht. De coachopleiding vond ik zeer inspirerend. Ik vind het geweldig om dat gevoel van regie ook op anderen over te brengen! 

afvallen-coach-margot

Margot

Mijn naam is Margot. Nadat ik zelf 12 kilo ben afgevallen met Skinnyminds heb ik ook de coachopleiding gevolgd. Nu coach ik hier met veel plezier, en daarnaast heb ik mijn eigen coachpraktijk voor mensen met een chronische ziekte.


afvallen-coach-claudia-stinne

Claudia (Stinne)

Ik ben Claudia; coach en ervaringsdeskundige.
Zelf ben ik in september 2018 met Skinnyminds gestart en blijvend 12 kilo afgevallen. Nu ben ik als coach werkzaam in mijn eigen coachgroep. Ik ben enthousiast en betrokken.
Claudia's succesverhaal

afvallen-coach-marieke

Marieke

Ik ben Marieke 44 jaar, werkzaam als coach en uitvoerend behandelaar in de GGZ. Als coach van Skinnyminds loop ik samen met jou op het nieuwe pad van de lange termijn, waarbij je BLIJVEND REGIE leert te houden op je eetgedrag. Marieke's succesverhaal 

Patricia

Mijn naam is Patricia en ik woon met mijn vriend en 2 katjes in Amsterdam. Na het volgen van het coachplan bij Skinnyminds ben ik blijvend 17 kilo afgevallen. Ik ben nu meer met eten bezig dan ooit, maar dan op een positieve manier. Ik heb nu regie!
Patricia's succesverhaal

coach-jackie

Jackie

Via interieur kwam ik bij Feng Shui waar mijn bewustwordingsproces startte. Clearing gaf verdieping. En de opleiding Gedragscoach bracht mij weer een nieuwe laag. Bewust kiezen wat je eet brengt zoveel meer dan alleen het verlies van kilo’s!

afvallen-coach-lisa

Lisa

Ik ben diëtiste in Kortrijk (België) en coach bij Skinnyminds.


afvallen-coach-ingrid-bakker

Ingrid (Bakker)

Mijn naam is Ingrid Bakker. Sinds 2019 werk ik als coach bij Skinnyminds. Als opmerkzame, vrolijke en eerlijke coach help ik je graag het beste uit jezelf te halenafvallen-coach-claudia

Claudia

Ik ben coach bij Skinnyminds!afvallen-coach-elke-werkers

Elke

Ik ben Elke Werkers, 51 jaar, getrouwd, moeder van 2 biologische - en 4 bonuskinderen. Gelukkig hou ik van koken want de tafel zit altijd gezellig vol. Naast dat ik coach bij Skinnyminds coach ik ook binnen mijn eigen bedrijf.


afvallen-coach-hilde

Hilde

Ik ben theaterdocent en personal trainer. Ik werk met pubers en volwassenen. Mijn uitgangspunten; Durf fouten te maken, want dan groei je. Ga het aan met grote lol, daag jezelf uit en durf te reflecteren.


afvallen-coach-bianca

Bianca

Mijn naam is Bianca, coach bij Skinnyminds, vrolijk, open, eerlijk en empatisch. Ik ben nieuwsgierig, hartelijk, geïnteresseerd in jou en krijg terug dat mensen zich lekker op hun gemak voelen bij mij en bovenal zichzelf mogen en kunnen zijn! 

afvallen-coach-frederique

Frederique

Ik werk als Coach bij Skinnyminds en Energetisch Therapeut. Ik ben getrouwd met Louis, moeder van 3 pubers, manager van alles binnen het gezin, zus, vriendin, inspirator, teacher bij De Bewustzijnschool, ondernemer, creatief en heb een heel groot liefdevol hart. 

afvallen-coach-annemiek

Annemiek

Ik woon met mijn man en kinderen in Friesland en werk als arts. Omdat ik zo enthousiast ben over Skinnyminds heb ik de coachopleiding gevolgd; wat een inzichten! Nu help ik andere vrouwen om hun streefgewicht te bereiken met: regie op hun eetgedrag!
Annemiek's succesverhaal

afvallen-coach-judith

Judith

Ik ben coach bij Skinnyminds!afvallen-coach-fanny

Fanny

Naast Skinnyminds coach heb ik mijn eigen praktijk. Ik ben ervan overtuigd dat ik een ieder kan helpen met zijn vraagstuk, lichamelijke ongemakken, afvallen, etc. Mensen kunnen veranderen.afvallen-coach-nicole-verheij

Nicole (Verheij)

Ik ben coach bij Skinnyminds


afvallen-coach-monica-schut

Monica

Ik ben Monica Schut, 53 jaar oud en ben met veel plezier werkzaam als verpleegkundige op de acute cardiologie.
Heb in 2013 de opleiding gewichtsconsulente gedaan en in 2019 de coach opleiding bij SKM.

afvallen-coach-siegrid

Siegrid

Mijn naam is Siegrid en ik begeleid mensen naar een lichter en leuker leven. Ruim 12 jaar ben ik zzp'er en kennen mensen mij als optimistisch, open, eerlijk, creatief en benaderbaar.

afvallen-coach-mirjam

Mirjam

Naast het coachen bij Skinnyminds werk ik op een middelbare school als coach voor collega’s, zorgondersteuner en docent in de beeldende vakken. Samen met mijn man en 2 kids, woon ik in de Betuwe.

afvallen-coach-ingrid-verkerk

Ingrid (Verkerk)

Ik ben 46 jaar, woon samen met Joost en samen zijn wij de ouders van Fedde. Ruim 5 jaar terug raakte ik met behulp van Het Geheim van Slanke mensen 8 kilo kwijt. Een openbaring: relaxt afvallen en op gewicht blijven door het krijgen van regie over jouw eetgedrag. Regie pakken met een lach!!

afvallen-coach-monique

Monique

 Ik ben 53 jaar, getrouwd en moeder van 2 dochters en 1 zoon. Ik ben door middel van HGVSM in 1,5 jaar tijd 28 kg afgevallen!!!! Ik ben zelf erg enthousiast over de Skinnyminds-methode en toen ik de oproep voor coaches zag, heb ik mij aangemeld. Met de insteek dat wat mij is gelukt, lukt andere mensen ook.

afvallen-coach-miranda

Miranda

Ik ben coach bij Skinnyminds!
afvallen-coach-marielle

Marielle

Hallo, mijn naam is Marielle . Ik ben een no nonsens coach en coach jou graag binnen het SKM coachplan en het Lifestyle Plan. Met aandacht en humor houd ik je bij de les en gaan we voor de beste resultaten. Ik hoop je snel te zien in mijn coachgroep!

afvallen-coach-martine

Martine

Hoi, mijn naam is Martine en ik ben coach. Kende de boeken van Mieke, maar iets weten is toch iets anders dan het doen. Als coach vind ik het een pluspunt dat ik zelf ervaren heb hoe het is om met je gewicht te worstelen en als deelnemer het coach-plan te hebben doorlopen. Ik weet wat dat kan opleveren en heb er echt zin in om jou hiermee te helpen. 

afvallen-coach-jamila

Jamila

Ik ben gediplomeerd gedragscoach, basiscoach, gewichtsconsulente, yin yogadocente en daarnaast heb ik jaren als fashion stylist gewerkt. Een aantal jaar geleden ben ik zelf 22 kg afgevallen en op gewicht gebleven. Dit heeft me geïnspireerd om ook anderen te helpen in dit proces!

afvallen-coach-bianca-kooiman

Bianca (Kooiman)

Mijn naam is Bianca Kooiman. Alweer 55 jaar. Ik woon samen met mijn zoon in Hoorn. Via een collega kwam ik in aanraking met Skinnyminds en was meteen enthousiast over het coachplan. Ik hoop als Coach iets te betekenen voor mensen die worstelen met hun gewicht en diep in hun hart ook slank willen zijn en blijven.

afvallen-coach-fleur

Fleur

Hoi, ik ben Fleur, 37 jaar, ik woon in Amsterdam met man en 2 kinderen. In 2018 ben ik oa. door Skinny Minds blijvend 16 kg afgevallen. Het voelde voor mij zo anders dan alle andere keren dat ik weer op
´dieet´moest. Ik heb nu regie over mijn eetgedrag en ik wil andere vrouwen graag helpen om lekkerder in hun lijf te zitten.

afvallen-coach-wendy

Wendy

ik ben 54 jaar, moeder van 2 kinderen. Mijn dochter woont al op zichzelf, ik woon samen met mijn zoon, die het wel prettig vindt bij zijn moeder :). Naast mijn werk als coach ben ik al jaren werkzaam als docent aan het MBO.

afvallen-coach-jacqueline

Jacqueline

Ik ben coach bij Skinnyminds!


afvallen-coach-yvonne

Yvonne

Ik ben coach bij Skinnyminds!


afvallen-coach-corine

Corine

Ik ben coach bij Skinnyminds!


afvallen-coach-catelijne

Catelijne

Ik ben coach bij Skinyminds!

afvallen-coach-beppie

Ellen

Ik ben coach bij Skinnyminds!

afvallen-coach-jolanda

Jolanda

Ik ben coach bij Skinnyminds!
afvallen-coach-simone

Paulien

k ben Paulien en ik woon in Amersfoort. Ik ben getrouwd, moeder van 2 dochters, fanatiek sporter (hardloper) met een passie voor lekkere, gezonde voeding & leefstijl.

Sinds 2019 als coach actief bij Skinnyminds in aanvulling op mijn praktijk: GenietMEER