Doe mee met het afslanksprintje

1 week om jou in die kickstart te krijgen!

Maak een slanke start na je vakantie

Het is algemeen bekend dat veel mensen op vakantie wat makkelijker zijn met lekker eten en drinken. Je neemt wat vaker een toetje, een ijsje tussendoor, sport minder. Dat er misschien wat vakantiekilo's bijkomen, neem je voor lief.

En als je niet op vakantie bent geweest, heb je het thuis misschien extra gezellig gemaakt. Je bent regelmatig uit eten geweest, of hebt thuis wat vaker een flesje wijn opengetrokken. Met als gevolg dat er vaak ook wel een kilootje bij komt.

Sommige mensen kunnen dat prima hebben. Anderen beheersen de vaardigheid om als het nodig is weer even minder te eten. Die pakken nu, aan het einde (of na) de vakantie, de regie weer terug. Ze zeggen vaker nee zonder frustratie en ze sporten wat meer.
Dan zijn die extra kilo's er zo weer af.

Maar wat nu als jij ongelooflijk baalt van die vakantiekilo's. Als je er echt vanaf wilt en als minder eten en meer bewegen bij jou niet vanzelf gaat? Als je het toch lastig vindt om thuis weer in een normaal ritme te komen?  
Hoe kom je van de vakantie-modus in de afslank-modus?

Speciaal hiervoor hebben wij iets nieuws ontwikkeld: een eenmalig, gratis afslanksprintje waarbij wij je helpen de juiste mindset te krijgen om die vakantiekilo's nu echt weg te werken: om fit en slank te worden. 

Klaar voor die slanke start?


Samen tegen de vakantiekilo's

Pak regie op je eetgedrag en reken af met je vakantiekilo's

Hoe blijf je gemotiveerd? Na het afslanksprintje lukt het je beter om het afvallen vol te houden
Maak in 1 week een kickstart waarbij je je weer gezond en fit voelt in je lijf
Krijg een slanke mindset en voel je tevreden over jezelf en afvallen

Deze challenge is normaal tientallen euro's waard, nu krijg jij hem helemaal gratis!
Pak deze kans: doe mee en maak een slanke start na je vakantie

Gratis afslanksprintje 

Met 2 live sessies & video

In dit afslanksprintje ontdek je hoe jij jezelf en je eigen doelen weer prioriteit maakt. Je krijgt nieuwe inspiratie en motivatie, je stopt met overeten en start met genieten en afvallen! Daarmee staat niets jou in de weg om je vakantiekilo's kwijt te raken. We geven je in 1 week enorm veel waarde!

  • De start: op 13 september om 9.30 uur beginnen we live met een online kick-off event om je helemaal te motiveren voor de start
  • Op 14 september ontvang je een uitgebreide video met opdrachten om 'in de race te komen en inderdaad minder te eten & meer te bewegen'.
  • Op 16 september 20.00 uur finishen we live met een webinar en ben jij klaar om door te zetten tot je jouw doelen hebt bereikt! 
  • Alles is gebaseerd op gedragsverandering: geen dieet, wél heel effectief!
  • Jij gaat het doen en word slank!

“Als ervaringsdeskundige en nu als coach weet ik hoeveel de programma's van Skinnyminds voor je gewicht en je keuzes kunnen betekenen. Zeker als je gewend bent te eten als je onrustig bent. Of als je het gevoel hebt dat je geen discipline hebt als het gaat om eten en drinken. Ik raad iedereen aan om mee te doen met deze gratis challenge: een unieke kans"

Peggy

Doe mee met het gratis afslanksprintje

Samen maken we een slanke start en rekenen we af met die extra kilo's. 

Zie ik je bij de live sessies? Het online kick-off event start op 13 september 9.30 uur. Dat wil je niet missen! 

Groet, Mieke Kosters

Your information is safe with us
arrow_drop_up arrow_drop_down