Onze cursusssen

premium-coachplan-afvallen

5 kilo afvallen zonder dieet

Wil jij ook stoppen met lijnen en starten met relaxed genieten én slank worden? Ontdek de complete basis van afvallen zonder dieet. In 6 weken maak je met deze online cursus de perfecte start.

Stoppen met emo-eten

In deze cursus ontdek je hoe je omgaat met die onweerstaanbare neiging tot overeten terwijl je wilt afvallen. Je duikt in je behoeftes achter die lekkere trek en kiest een echte oplossing. Kortom, jij stopt met emo-eten en wordt slank!

Krijg meer zelfdiscipline

Hoe ga jij om met verleidingen? In deze 8-weekse cursus Zelfdiscipline ontdek je dat blijvend afvallen geen kwestie is van wilskracht, maar van het slim aanpakken. Dat kun jij ook leren: ontwikkel een slimme afslankstrategie, nieuwe slanke gewoontes en meer zelfdiscipline.

Jezelf op 1 zetten

Tijd voor jezelf maken, weten wat je wilt, opkomen voor je eigen behoeftes, grenzen aangeven. Allemaal vaardigheden die essentieel zijn, omdat afvallen gaat over jezelf serieus nemen. Krijg nu meer zelfvertrouwen, minder gewicht.
premium-coachplan-afvallen

Denk jezelf slank

Of je nou denkt: 'Afvallen lukt mij niet', of je denkt: 'Ik kan het wel'. In beide gevallen heb je gelijk. Wat is het verhaal dat jij jezelf vertelt? In deze cursus leer je een nieuwe manier van denken over eten en afvallen. Denk slank, want dan word je slank!

Mindset & op gewicht blijven

Regie pakken kan op veel manieren. Na deze cursus geef jij de verantwoordelijkheid voor je eigen gewicht nooit meer uit handen, omdat je een growth-mindset ontwikkelt. Je blijft leren en experimenteren met plezier in het afvallen.

Bij elke cursus uit de Academy krijg je 8 weken toegang tot de community met wekelijks een motivatie-event, maandelijks een masterclass, groepsgesprekken en chat-coaching.

Als deelnemer aan één van onze trainingen krijg je automatisch 8 weken toegang tot onze actieve community met dagelijks chatcoaching, wekelijks een live motivatie-sessie, maandelijks een masterclass van Mieke, exclusieve mini-podcasts van Mieke met antwoorden op veelgestelde vragen, toegang tot de inspiratiedatabase met artikelen en heel veel heerlijke Van XL naar S recepten.

Er zitten vaak oorzaken achter je eetgedrag die je in je eentje (niet altijd) scherp ziet. Of je bent door al dat eenzame geploeter in het verleden de moed wat verloren, je maakt er toch geen tijd voor en hebt de neiging af te haken... 
Dan is het ontzettend fijn om terecht te kunnen in de community.
Je kunt even je hart luchten, een chatgesprek voeren of meedoen aan de weeksessie of een speciaal groepsgesprek. 
Daarna ga je verrijkt, geïnspireerd en gesteund verder richting je eigen doelen.

Het punt is: je hoeft het niet altijd alleen te doen in het leven. Contact met gelijkgestemden leidt tot 3x succesvoller afvallen.
Gun jezelf de aandacht en tijd die je nodig hebt om je eetgedrag en gewicht voorgoed te veranderen.
Je bent het waard. Jij wordt slank!
Ook dat is regie pakken!

Past onze aanpak bij jou?

De afgelopen jaren hebben we ontzettend veel ervaring opgedaan in het trainen en coachen van vrouwen die willen afvallen zonder dieet. We hebben drie hele belangrijke dingen geleerd:

1. Onze aanpak is  geschikt voor levensgenieters mét zelfinzicht.
Terwijl je gewoon lekker blijft eten (en drinken), ga je in onze trainingen aan de slag met je eigen patronen: waarom overeet jij? De meeste vrouwen die afvallen met één van onze trainingen zijn hoger tot gemiddeld opgeleid en staan open voor de psychologie achter (over)eten. Ze zijn in staat en bereid zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun eetgedrag. Ze willen zich vooral weer aantrekkelijk voelen, zelf de baas zijn over hun eetgedrag én ze houden van lekker eten en wijntjes drinken met vriendinnen (geen gezondheidsfanaten).

2. Er zijn 6 trainingen, waarin je hoe dan ook de oplossing vindt
Op basis van onze ervaring, onderzoeken en psychologische theorieën op het gebied van gedragsverandering (w.o. ACT, RET, TA, Positieve psychologie) hebben we 6 essentiële trainingen geïdentificeerd. Wat de issue achter jouw gewicht & eetrelatie dan ook is, in (één of meer van) deze trainingen vind jij de oplossing voor jou.Jij pakt de kern aan en verandert je gewicht, je relatie met eten én je eetgedrag blijvend.

3. Afvallen is fantastisch én inspirerend

De meeste vrouwen die willen afvallen praten over kilo’s kwijtraken, afzien, diëten en weer moeten.... Allemaal ontzettend niet-inspirerend. Afvallen gaat uiteindelijk om je aantrekkelijk voelen, jezelf laten zien, kleding dragen die je leuk vindt, stralen, energie en genieten van lekkers zonder schuldgevoel. Niet omdat je moet afvallen (omdat je anders niet goed genoeg bent), maar omdat je het waard bent om goed voor te zorgen!
Dáarvoor kom je in beweging, verlies je die extra kilo's wel én dat is honderdduizend keer leuker.

Niets smaakt zo lekker als regie op je eetgedrag!

Onze formule is bewezen effectief

Uit onderzoek van de HvA onder deelnemers na 3 maanden training en coaching blijkt dat het emotioneel eten al met 44% was afgenomen, het lijngericht eten met 18%, extern eten met 46%, de BMI met 5% en het gewicht met 5 kg.

null

Gezien in:

gezien in de media

Zij zijn al slank

Ik at als ik blij was, maar ook als ik verdrietig was of moe. Zo werd eten een belangrijk deel van mijn leven. Als ik terugkijk besef ik dat ik niet geleerd had hoe ik goed om moest gaan met hoe ik me voelde. Tot ik meedeed met Skinnyminds. Nu, bijna 5 jaar later ben ik nog steeds slank. Ik weet nu dat mijn gevoelens er mogen zijn en ik eet ze niet meer weg.

Cynthia (-25 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: ‘Volgende week ga ik écht beginnen’, Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta  lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (- 19 kilo)

Ik werd super enthousiast en gemotiveerd van de trainingen met online lessen. Wat was dit concreet en positief. Bijna de helft van mijn leven was ik op het gebied van eten aan het dippen (denken in problemen).  Ik was altijd gefocust op het getal op de weegschaal. Nu focus ik me op het maken van goede keuzes en niet meer op dat stomme ding. Dat werkt zo goed voor mij!

Marieke (-16 kilo)

“Dat afvallen ook lekker kon zijn, was voor mij een eyeopener. Ik ben te vaak te streng voor mezelf. Mag dan niets meer wat 'slecht' is. Ik heb leren genieten, relativeren én doorpakken met Skinnyminds. Niet meer alles of niets, maar kiezen. Soms iets dat ik super lekker vind (een 10), soms zeg ik gewoon nee. Zonder frustratie. Wat voel ik me trots. Ik kijk echt vrolijk in de spiegel. "

Eva
maria-29-kilo-afvallen

Je mindset verandert echt

Ik ben 29 kilo afgevallen met lekker eten. Maar dat was niet altijd makkelijk. Bij sommige dingen die behandeld werden, zat ik met tranen in mijn ogen. Dan ging het precies in op je pijnpunten, en dat is juist goed. Dit is echt geen dieet. Je mindset wordt bij Skinnyminds helemaal omgegooid, waardoor je weer normaal kan omgaan met eten. 

Eetrust, dat is me heel waardevol geworden.

Ik had al eens eerder een poging gewaagd met Skinnyminds maar toen stond ik er niet voor de volle 100% achter. Nu dacht ik, na lang wikken en wegen, oké ik ga er helemaal voor. Dat houdt ook in: actief zijn in de community! En wat bleek? Dat helpt echt!

Mijn mindset is compleet veranderd en ik ben in de corona tijd al 8 kilo kwijt!

Charissa (-10 kilo)

Mijn oudste dochter kreeg leukemie. Een behandeltraject van twee jaar volgde. Dit was een bijzonder zware periode waarin ik aan het overleven was. Ik zocht troost in lekkere dingen en zo kwamen de kilo’s er nog sneller bij. Ik voelde me echt ongelukkig, maar ik had toen niet het vermogen om er wat aan te doen. Ik heb vaak gedacht: hoe mooi zou het zijn als ik 30 kilo zou afvallen… maar tegelijkertijd dacht ik… dat lukt me toch nooit… En kijk nu: -30 kilo, een gezonde dochter, een gezond lichaam én een gezonde eetrelatie!

 Janneke (-30 kilo)

Vroeger viel ik altijd stiekem in mijn eentje af, nu ging ik ervoor! Mijn coachgroep en de community  waren een opluchting, want nu hoefde ik me niet meer te schamen.

Het plan was goed opgebouwd, af en toe worstelde ik ergens mee of liep ik ergens tegenaan en dan kwam precies daarna een opdracht die dat probleem aanpakte. 

Claudia (-12 kilo)

“Wat ben ik ontzettend blij met deze aanpak! Dit is wat ik al jaren zocht. Iedereen zegt altijd wel: om blijvend af te vallen moet je je gedrag veranderen. Ik weet nu tenminste hoe ik dat doe. En nee, dat is heus niet altijd makkelijk, maar wel heel erg leuk! En het werkt echt. Ik voel me veel beter, energieker (ik sport!) en ben al 5 kilo kwijt, mét gewoon chocola! Een aanrader."

Liesbeth